Membru Premium Criticul Reputație: 6330 Postat Aprilie 5 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Aprilie 5 Acum 1 minut, Spaghetti a spus: Să treci pe la Focșani măcar o zi. 😉 Vă trece prin Focșani... când se duce la Bacău, Iași sau Suceava.. 😛 Să fii pe peron să-ți facă cu mâna și tu batista în urma trenului... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Scorpions70 Reputație: 2648 Postat Aprilie 5 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Aprilie 5 Acum 1 minut, Criticul a spus: Vă trece prin Focșani... când se duce la Bacău, Iași sau Suceava.. 😛 Să fii pe peron să-ți facă cu mâna și tu batista în urma trenului... 😛 Azi te ocupi,cu buna dispoziție....🤣 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 2 minutes ago, Criticul said: Vă trece prin Focșani... când se duce la Bacău, Iași sau Suceava.. 😛 Să fii pe peron să-ți facă cu mâna și tu batista în urma trenului... 😛 Ehhh... nu trebuie să fii morocănos. 😆 Suceava nu este peste Focșani, get real!
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Aprilie 5 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Aprilie 5 Acum 4 minute, Girlsexy99 a spus: Lasa ma sa ghicesc iasi 😂 Nu...
Girlsexy99 Reputație: 8708 Postat Aprilie 5 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 5 Acum 3 minute, Spaghetti a spus: Ehhh... nu trebuie să fii morocănos. 😆 Suceava nu este peste Focșani, get real! Focsani e un oras frumos cu oameni cu bani ba si au un gratar cu o terasa eu ma duc mai mult sa mananc acolo 😂 dar pot sa spun ca se merita focsani 🤭 focsani e un oras de tranzit si merge ok ! @alexandra1q merge daca ai in plan 🙏🥰 1
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Aprilie 5 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Aprilie 5 Acum 14 minute, Spaghetti a spus: Să treci pe la Focșani măcar o zi. 😉 Sa treaca Focșani pe la mine 🤭🤣 ca eu acolo nu ajung 3
Scorpions70 Reputație: 2648 Postat Aprilie 5 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Aprilie 5 Chiar acum, AlexaNdra1q a spus: Sa treaca Focșani pe la mine 🤭🤣 ca eu acolo nu ajung Dar,cine te crezi.... Mohamed????🤭😂 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 2 minutes ago, Girlsexy99 said: Focsani e un oras frumos cu oameni cu bani ba si au un gratar cu o terasa eu ma duc mai mult sa mananc acolo 😂 dar pot sa spun ca se merita focsani 🤭 focsani e un oras de tranzit si merge ok ! @alexandra1q merge daca ai in plan 🙏🥰 Confirm! 💯% 1 minute ago, AlexaNdra1q said: Sa treaca Focșani pe la mine 🤭🤣 ca eu acolo nu ajung Sună a discriminare. 😜
Girlsexy99 Reputație: 8708 Postat Aprilie 5 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 5 Acum 1 minut, Spaghetti a spus: Confirm! 💯% Sună a discriminare. 😜 Verific de luni cum e Focsani 🤭 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 Just now, Girlsexy99 said: Verific de luni cum e Focsani 🤭 Eu verific în fiecare zi. 😄
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Aprilie 5 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Aprilie 5 Acum 1 minut, Scorpions70 a spus: Dar,cine te crezi.... Mohamed????🤭😂 😒😂😂😒 m-ai închis cum închide Piedone restaurantele😂la secunda😂😂 Da!😌🤣🤣 Acum 1 minut, Spaghetti a spus: Confirm! 💯% Sună a discriminare. 😜 🥺🥺nuuu ....
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 Just now, AlexaNdra1q said: 🥺🥺nuuu .... Până atunci ai absent nemotivat... îl motivez...eeeh când faci topic pe Focșani și stai măcar o zi.
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Aprilie 5 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Aprilie 5 Acum 1 minut, Spaghetti a spus: Până atunci ai absent nemotivat... îl motivez...eeeh când faci topic pe Focșani și stai măcar o zi. Se motiveaza cu o adeverinta scrisa de mana?? 🤭🤣nu de alta,dar asa imi motivam absentele la scoala!
georgepr Reputație: 1175 Postat Aprilie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5 Acum 2 ore, deliaro_deep a spus: Te plictiseai și ai deschis topic! Nu este nici un topic. E totul in imaginatia ta. Nothing is real.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 1 minute ago, AlexaNdra1q said: Se motiveaza cu o adeverinta scrisa de mana?? 🤭🤣nu de alta,dar asa imi motivam absentele la scoala! Da, dar trebuie să o aduc personal... 😉
Scorpions70 Reputație: 2648 Postat Aprilie 5 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Aprilie 5 Acum 2 minute, Spaghetti a spus: Până atunci ai absent nemotivat... îl motivez...eeeh când faci topic pe Focșani și stai măcar o zi. In cazul asta ,exista doar o soluție....trenul face halta la Focșani ,te urci in el ,dai ca "iepurașul de camp", decartezi ca un domn și coborî fericit!!! 2
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Aprilie 5 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Aprilie 5 Chiar acum, Scorpions70 a spus: In cazul asta ,exista doar o soluție....trenul face halta la Focșani ,te urci in el ,dai ca "iepurașul de camp", decartezi ca un domn și coborî fericit!!! Măi.... 😂😂 nu avem loc la cușeta amandoi🤭🤣 1
cleopatra01 Reputație: 5339 Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 Cine nu a inteles mesajul legat de masurile care s-au luat/sa citeasca cu atentie la urmatorul cont rubrica Termeni&conditii pe care o bifeaza la inregistrare. @LUMIAR ieri ai jignit pe cineva/poate iti ceri scuze pentru iesire. @Criticul te rog pe viitor sa renunti la folosirea anumitor cuvinte cand atentionezi fetele. Ne confruntam cu o sensibilitate dusa la extrem in perioada asta. Cea de care "te-ai luat" a primit cateva mesaje private doar de la mine in care i-am explicat/inutil se pare chiar daca le-a citit. Ma gandesc serios sa-ti las butoanele si sa plec in vacanta. 😁 2 1
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Aprilie 5 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Aprilie 5 Chiar acum, Scorpions70 a spus: In cazul asta ,exista doar o soluție....trenul face halta la Focșani ,te urci in el ,dai ca "iepurașul de camp", decartezi ca un domn și coborî fericit!!! Daca vreodata dă vre-o unu sa intre peste mine în drum spre Iasi...stiu de unde i-a venit ideea😂 1
Girlsexy99 Reputație: 8708 Postat Aprilie 5 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 5 Chiar acum, AlexaNdra1q a spus: Măi.... 😂😂 nu avem loc la cușeta amandoi🤭🤣 Iti iei cuseta pt 2 pers 🫣
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Aprilie 5 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Postat Aprilie 5 Acum 1 minut, Girlsexy99 a spus: Iti iei cuseta pt 2 pers 🫣 Ia urca în tren ca eu de acum ma duc numai cu masina la Iasi 😂 3
Girlsexy99 Reputație: 8708 Postat Aprilie 5 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 5 Acum 1 minut, AlexaNdra1q a spus: Daca vreodata dă vre-o unu sa intre peste mine în drum spre Iasi...stiu de unde i-a venit ideea😂 Oare poti face dragoste in tren 😳😳 Mai stii cand am facut 13 ore cu trenul din cauza ta pana la TM nici cuseta nu am avut 😂 1
Membru Premium Criticul Reputație: 6330 Postat Aprilie 5 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Aprilie 5 Acum 1 minut, Spaghetti a spus: Eu verific în fiecare zi. 😄 Și pierzi o zi ca să ajungi din centru la Carrefour... 😇 Cum se dă drumul la autostradă, cum scap de aglomerația de acolo... 😛 Nu am mai fost prin oraș de vreo 7 ani și atunci o făceam ca să vizitez o fată ce a ajuns și la "De Lux" pe București. Cred că acum e retrasă sau lucrează pe afară. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Scorpions70 Reputație: 2648 Postat Aprilie 5 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Aprilie 5 Acum 3 minute, AlexaNdra1q a spus: Daca vreodata dă vre-o unu sa intre peste mine în drum spre Iasi...stiu de unde i-a venit ideea😂 Va rog,nu tăiați capul mesagerului....🤣🤣🤣🤣🤣 1
Membru Premium Criticul Reputație: 6330 Postat Aprilie 5 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Aprilie 5 Acum 1 minut, AlexaNdra1q a spus: Ia urca în tren ca eu de acum ma duc numai cu masina la Iasi 😂 Blabla car cu curierii... 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum