Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Acum 1 minut, Daniro1985 a spus: Dacă ești confortabil cu tine însuți.. Aia e 🤷🏻♂️ Nu întotdeauna sunt mândru de mine . Aia e .
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Acum 2 minute, albdom83 a spus: Hei, imi pare bine ca nu te-ai suparat. Am exagerat putin cu glumele, mi-am dat seama abia dupa ce am apasat pe "trimite raspuns" 😂 Acel "du-te in plm" ma gandesc ca nu imi e adresta mie, pe de alta parte eu gandesc putin si prost 🤦 deci cum o fi sa fie primit 😅 Era doar o vorba... nu te-am înjurat! Ti-am spus ca nu am chef... I am îndragostita! 🥰🤣 e ok... stim cu totii ca sunt tanc 😁🤣🤣numai bucile cat cantaresc 😂😂 stii ce greu e sa faci opt-uri misto cu atatea kg?? 😂 ai vazut ca am totusi echilibru bun indiferent cum stau 😂 Poti gandii mai mult si mai prost daca vrei! Astept sa citesc🤭🤭azi ai dezlegare 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Acum 1 minut, Ale1q a spus: Poti gandii mai mult si mai prost daca vrei! Astept sa citesc🤭🤭azi ai dezlegare 😂 Nu pot azi ca sunt si obosit si nu am nici inspiratie. Plus ca imi doresc sa pastrez o relatie frumoasa de amicitie cu toate fetele de pe aici. Nu prea mai imi place cearta decat daca nu sunt eu implicat 😅😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Chiar acum, albdom83 a spus: Nu pot azi ca sunt si obosit si nu am nici inspiratie. Plus ca imi doresc sa pastrez o relatie frumoasa de amicitie cu toate fetele de pe aici. Nu prea mai imi place cearta decat daca nu sunt eu implicat 😅😂 Parca e misto sa stai asa..în exterior,nu? 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Știți ce mi se pare cel mai oribil ? Și cu asta închei. Mă cum să te simți bine cu o femeie, să te săruți cu ea , să vorbești cu ea ...... și la un moment dat , să schimbi macazul" , tu sau ea . Vă spun sincer. E bezna minții. Seară liniștită.
Daniro1985 Reputație: 993 Postat Mai 29 Autor Postat Mai 29 Acum 3 minute, Potriviitu a spus: Știți ce mi se pare cel mai oribil ? Și cu asta închei. Mă cum să te simți bine cu o femeie, să te săruți cu ea , să vorbești cu ea ...... și la un moment dat , să schimbi macazul" , tu sau ea . Vă spun sincer. E bezna minții. Seară liniștită. Cred ca ești puțin frustrat la faza asta. Oamenii se mai cearta, apoi se iartă, se mai împacă. E ceva normal. Recenzii ai mai făcut și tu? 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Acum 3 minute, albdom83 a spus: Nu pot azi ca sunt si obosit si nu am nici inspiratie. Plus ca imi doresc sa pastrez o relatie frumoasa de amicitie cu toate fetele de pe aici. Nu prea mai imi place cearta decat daca nu sunt eu implicat 😅😂 Ptr urarea aia cu țarâna aia usoara.. mi-ai facut si mie o coliva macar?? Ca bani de telefon ai avut 😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Acum 3 minute, Potriviitu a spus: Știți ce mi se pare cel mai oribil ? Și cu asta închei. Mă cum să te simți bine cu o femeie, să te săruți cu ea , să vorbești cu ea ...... și la un moment dat , să schimbi macazul" , tu sau ea . Vă spun sincer. E bezna minții. Seară liniștită. Seara linistita si tie colegule! 😘 Acum 3 minute, Ale1q a spus: Parca e misto sa stai asa..în exterior,nu? 😂😂 E de o mie de ori mai misto sa stai pe margine si sa urmaresti cum se cearta fetele 🤣 barbatii incheie mai repede si nici nu pun atata patima in ce zic, o injuratura doua si s-a cam terminat. In schimb cu voi fetele e un adevarat deliciu sa urmaresti 😆😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Acum 5 minute, Ale1q a spus: Ptr urarea aia cu țarâna aia usoara.. mi-ai facut si mie o coliva macar?? Ca bani de telefon ai avut 😂😂😂 Nu cunosc despre ce urare zici si nu tin minte nimic 😌
Daniro1985 Reputație: 993 Postat Mai 29 Autor Postat Mai 29 Acum 35 minute, Cartman86 a spus: Eu savurez o bombă Neumarkt🍺 și aștept să văd noua concurentă din Casa Iubirii.Mai târziu ies să iau o pâine 🍞.Și, spre seară, mă pun în pat și adorm plângând🥺... Moa nu îmi place berea asa amara 😁 Mythos beam si Heineken si Ciuc Cum sa plângi. Viata e frumoasa Bine nu mereu 😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Chiar acum, Daniro1985 a spus: Moa nu îmi place berea asa amara 😁 Mythos beam si Heineken si Ciuc Cum sa plângi. Viata e frumoasa Bine nu mereu 😂 Ba da! Viata e mereu frumoasa.. 😂 nu a noastra.😂😂 a altora 😂😂😂 azi a unuia,maine a altuia 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Bai..eu am o banuiala în legatura cu cineva despre altcineva 🤔 si nu stiu cum sa pun aici situatia fara sa se prinda😂e puțin cam imposibil!
DonnJuann Reputație: 126 Postat Mai 29 Oras:București Oras:București Postat Mai 29 Acum 6 minute, Ale1q a spus: Bai..eu am o banuiala în legatura cu cineva despre altcineva 🤔 si nu stiu cum sa pun aici situatia fara sa se prinda😂e puțin cam imposibil! Alexandra eu chiar sânt curios cum ești în realitate, fizic nu pot fi sigur. Ochii tai sânt ceva dumnezeesc.
Daniro1985 Reputație: 993 Postat Mai 29 Autor Postat Mai 29 Acum 10 minute, Ale1q a spus: Ba da! Viata e mereu frumoasa.. 😂 nu a noastra.😂😂 a altora 😂😂😂 azi a unuia,maine a altuia 😂😂 Acum 8 minute, Ale1q a spus: Bai..eu am o banuiala în legatura cu cineva despre altcineva 🤔 si nu stiu cum sa pun aici situatia fara sa se prinda😂e puțin cam imposibil! Nu mai am reacții.. Ce m-a ocolit ploaia in cartier. E frumoasa viata câteodată.. Uite poate suntem sănătoși.. Bem, radem, futem, vizitam. Chestii banale care pentru alții înseamnă momente de fericire Cât despre bănuieli. Sunt la Liddle îmi iau cola și de ronțăit. Printre care și floricele. Sunt pregătit pentru orice degenerate a discuțiilor 😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Acum 4 ore, BrunetaTa a spus: ...Scuze , dar nu pot funcționa așa , nu sunt robot , probabil ca din cauza asta nu am recenzii negative ❤️ Recenzii negative nu ai pentru ca nu te-am vizitat EU pana acum 😁 Ma cam indoiesc ca nu as gasi o gramada de lucruri negative de zis, categoric si multe pozitive (mai putine ce-i drept 😂) Cu bune si cu rele, stii cum e...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Acum 7 minute, Daniro1985 a spus: Nu mai am reacții.. Ce m-a ocolit ploaia in cartier. E frumoasa viata câteodată.. Uite poate suntem sănătoși.. Bem, radem, futem, vizitam. Chestii banale care pentru alții înseamnă momente de fericire Cât despre bănuieli. Sunt la Liddle îmi iau cola și de ronțăit. Printre care și floricele. Sunt pregătit pentru orice degenerate a discuțiilor 😂 Nu nu.. în caz de ceva.. mesajul ala ramane acolo .. dovada ca stiam realitatea si nu stiam cum sa gestionez situatia respectiva..<n-am pațit pana în prezent sa nu stiu ce reactie sa am privind o situatie> asa ca am preferat tacerea ptr a evita discutiile ..😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 5 minutes ago, albdom83 said: Recenzii negative nu ai pentru ca nu te-am vizitat EU pana acum 😁 Ma cam indoiesc ca nu as gasi o gramada de lucruri negative de zis, categoric si multe pozitive (mai putine ce-i drept 😂) Cu bune si cu rele, stii cum e... Asta-i focul tău , știu , totusi , aleg cu cine sa mă fufu mai încerca ! Câte postări mai ai pe ziua de azi ? Sper să îți ia Doamne Doamne pula , pardon postările :)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Acum 19 minute, DonnJuann a spus: Alexandra eu chiar sânt curios cum ești în realitate, fizic nu pot fi sigur. Ochii tai sânt ceva dumnezeesc. 🤔 donnjuann cumva esti M?? 😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Acum 3 minute, BrunetaTa a spus: Asta-i focul tău , știu , totusi , aleg cu cine sa mă fufu mai încerca ! Câte postări mai ai pe ziua de azi ? Sper să îți ia Doamne Doamne pula , pardon postările :))))) Nu stiu ce sa-ti raspund aici ca sa te intep putin si frumos. Promit ca revin daca imi vine vreo idee 😁
clubbing Reputație: 1499 Postat Mai 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29 Acum 4 minute, BrunetaTa a spus: Asta-i focul tău , știu , totusi , aleg cu cine sa mă fufu mai încerca ! Câte postări mai ai pe ziua de azi ? Sper să îți ia Doamne Doamne pula , pardon postările :))))) Va incerca la tine🤣🤣, o sa iti inspecteze apartamentul si o sa iti lase o recenzie negativa🤣🤣, lucruri pozitive mai putin spre 0🤣🤣 ❤️ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 1 minute ago, albdom83 said: Nu stiu ce sa-ti raspund aici ca sa te intep putin si frumos. Promit ca revin daca imi vine vreo idee 😁 Înțeap-o pe mama , cu siguranța ei i-o plăcut sa fie înțepată bârfitori ca voi , nu am mai vazut în viața mea ! Vă duceți la femei sa bârfiți , nu să futeți 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 4 minutes ago, clubbing said: Va incerca la tine🤣🤣, o sa iti inspecteze apartamentul si o sa iti lase o recenzie negativa🤣🤣, lucruri pozitive mai putin spre 0🤣🤣 ❤️ Am citit greșit :))) nu are șanse ! Știi ca joc cu casa închisă !
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Acum 2 minute, clubbing a spus: Va incerca la tine🤣🤣, o sa iti inspecteze apartamentul si o sa iti lase o recenzie negativa🤣🤣, lucruri pozitive mai putin spre 0🤣🤣 ❤️ Stai linistit ca eu doar glumesc, nu ma duc nicaieri unde stiu ca nu sunt dorit. Daca mi-ar spune explicit ca nu s-ar supara daca o vizitez, atunci da. Dar asa categoric nu.
clubbing Reputație: 1499 Postat Mai 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29 Acum 1 minut, BrunetaTa a spus: Lasă ca tu nu faci recenzii , doar am stat la vrăjeala aici , s-ar vedea urat :)))( știi ce zic ❤️ 🤣🤣 acum sar pe mn sa scriu dupa contul adevarat🤣🤣. nu imi permite religia sa fac recenzii🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Just now, clubbing said: 🤣🤣 acum sar pe mn sa scriu dupa contul adevarat🤣🤣. nu imi permite religia sa fac recenzii🤣 Adică tu ești albdomn 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum