Sari la conținut

Discuții despre orice

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 11 minute, Criticul a spus:

Iarăși îmi faci complimente, mă simt măgulit. 

Cât despre recenzii, e un subiect pe care tu nu-l cunoști, câtă vreme nu scrii. În fapt, motivul pentru care ai cont pe forum e ca să-ți alimentezi narcisismul și când nu-ți iese, te iei de toți. Cea mai mare realizare a fost topicul deschis, de asta tot reveneai acolo iar cu închiderea lui ai dat în depresie din care nu mai poți ieși. Încearcă cu substanțele pe care le distribui chiar dacă te distrug, măcar pe moment te vei simți și tu un mic, mic de tot, Napoleon. 😛 

Uite , eu pot recunoaște e  că acel topic,  a fost cea mai mare prostie din viața mea , nu o realizare.  Ce naibii am câștigat  ?  Sau ce am rezolvat ? Am crezut  că  că odată cu deschiderea acelui topic,  ne va fi mai bine tuturor ( martor îmi este doar Dumnezeu) 

Într-o zi ( asta dacă ți-o mai rămas o fărâmă de creier) vei realiza,  că tot drumul tău pe aici , a fost unul ..... 

Referitor că mă leg de toți" 

Minți cum respiri.  

În 99 % din cazuri,  am reactionat.  Adcă ( că iar trebuie să-ți traduc ) ,  dacă mă jignești,  nu pot sta indiferent .  

Să vină unul.  Mă unul  ( Cartman86 exclus ) , care să-mi demonstreze,  că m-am legat de el  fără să mă fi jignit .... înainte.  

PS - din respect pentru cleopatra01,  voi face primul pas delete cont . 

Voi ? 

Revin .

• Membru Premium
Reputație: 6253
  • Oras:Nicăieri
Postat
Chiar acum, Potriviitu a spus:

Uite , eu pot recunoaște e  că acel topic,  a fost cea mai mare prostie din viața mea , nu o realizare.  Ce naibii am câștigat  ?  Sau ce am rezolvat ? Am crezut  că  că odată cu deschiderea acelui topic,  ne va fi mai bine tuturor ( martor îmi este doar Dumnezeu) 

Într-o zi ( asta dacă ți-o mai rămas o fărâmă de creier) vei realiza,  că tot drumul tău pe aici , a fost unul ..... 

Referitor că mă leg de toți" 

Minți cum respiri.  

În 99 % din cazuri,  am reactionat.  Adcă ( că iar trebuie să-ți traduc ) ,  dacă mă jignești,  nu pot sta indiferent .  

Să vină unul.  Mă unul  ( Cartman86 exclus ) , care să-mi demonstreze,  că m-am legat de el  fără să mă fi jignit .... înainte.  

PS - din respect pentru cleopatra01,  voi face primul pas delete cont . 

Voi ? 

Revin .

De @bogcp303 nu te-ai legat aiurea? De @Scorpions70

Când am văzut că nu încetezi am zis să intru, să vezi cum te simți cu unul hârșâit în tot soiul de conflicte. Dacă ți se dă o funie, tu te spânzuri singur, e doar o chestiune de timp, atât. 

Eu nu-mi șterg contul... 😛 

• Mersi 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Vizitator
Postat
17 minutes ago, DonnJuann said:

Nu stiu de ce îți bați capul cu băiatul ăsta, e sub orice critică, eu știu că tu ești bine și cauți un fel de distracție.

Eu am gresit cu tine, mi-ai lansat o provocare de care nu am știut să profit și evenimentele au degerat dar eu cred că mă vei înțelege și îți vei schimba părea despre mine.

Sânt dulce (am diabet) hazliu, fetele nu se plictisesc nici o dată cu mine. 

Sânt medicament.

Pup 😘💋💗M

Leșin cu tine :))( și eu am diabet tip 2  , ne potrivim de minune :)))))))

dacă nu umblai din păsărică în păsărică , să știi ca chiar te primeam 🤣🤣🤣🤣  ( glumesc ) 

deci mă poate ajuta cineva să mă îndrume către ștergerea contului ? Sau înjur rău de tot să-mi iau bann ? 🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 4 minute, BrunetaTa a spus:

dacă nu umblai din păsărică în păsărică , să știi ca chiar te primeam 🤣🤣🤣🤣  ( glumesc ) 

deci mă poate ajuta cineva să mă îndrume către ștergerea contului ? Sau înjur rău de tot să-mi iau bann ? 🤣🤣🤣🤣

M. E o figura. Dacă nu da off-topic la fete e ok, are caterinca. Vad ca nu zice dacă soarbe beri sau nu înainte de somn 😁 Doar asa îmi explic când sare nota, poate are și o mica depresie. 

• Oras:Capitala
Postat
Acum 3 minute, BrunetaTa a spus:

Într-un final am primit și eu răspunsul corect...de ce am glicemia ridicata!!!😉🤣

• Membru Premium
Postat
Acum 8 minute, BrunetaTa a spus:

https://nimfomane.com/forum/faq/

• Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Reputație: 1207
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 2 ore, Daniro1985 a spus:

Zici bine datorită 😏

Eu cred ca postez în ritmul meu normal și sincer. 

Zic bine chiar. Apropo, stii de ce nu ti se apreciaza recenzia la Deni? 

Ca prefera lumea sa dea like, dislike la orice altceva🤣 🤣🤣

Vizitator
Postat
5 minutes ago, Criticul said:

Lasă-mă naibii în pace ! Te rog frumos ! Dacă tot îmi arăți și ne arăți regulamentul , respectă-l și tu ! Chiar te rog frumos să-mi dai pace ! 

• Membru Premium
Reputație: 4697
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
1 oră în urmă, cleopatra01 a spus:

*Am fost citata acum cateva ore, dar nu am avut timp sa citesc mostra de cultura/educatie/bun simt.

Eu am fost ăla 😢

Dar eu sunt un derbedeu nemernic, fără pic de cultură și ce ați mai spus dumneavoastră acolo 🥲

1 oră în urmă, cleopatra01 a spus:

Nu reveniti daca nu reusiti sa intelegeti ce inseamna comportament adecvat.

Multumesc de intelegere! :wave:

Nu vă faceți Nici cea mai mică grijă stimată doamnă, suntem în parametrii legali ai acestui forum minunat 🤗 

Edit: noi vă mulțumim dumneavoastră 😇

• Haha 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, BrunetaTa a spus:

Lasă-mă naibii în pace ! Te rog frumos ! Dacă tot îmi arăți și ne arăți regulamentul , respectă-l și tu ! Chiar te rog frumos să-mi dai pace ! 

Nici când îți răspund la întrebare nu-ți convine... 

Nici măcar nu ai citit... 😛 

Vizitator
Postat
11 minutes ago, Scorpions70 said:

Într-un final am primit și eu răspunsul corect...de ce am glicemia ridicata!!!😉🤣

Poi ce am făcut ? Sau ce ti- am facut ? Ca parcă nu te-am înțepat , cel puțin în ultima săptămână ! Chiar nu este de râs cu diabetul :)))))) l-am făcut datorita forumului 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ar trebuie sa cer daune 🤣🤣🤣🤣🤣

Vizitator
Postat
Just now, Criticul said:

Nici când îți răspund la întrebare nu-ți convine... 

Nici măcar nu ai citit... 😛 

Bine , bine , dă-mi pace ! Mă descurc și fără tine ! 

• Oras:București
Postat
Acum 17 minute, BrunetaTa a spus:

Nu trebuie să ștergi contul ești sufletul petreceri, nu știu ce m-aș face fără tine, aș muri de plictiseală. 

Postat

Poi ce am făcut ? Sau ce ti- am facut ? Ca parcă nu te-am înțepat , cel puțin în ultima săptămână ! Chiar nu este de râs cu diabetul :)))))) l-am făcut datorita forumului 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ar trebuie sa cer daune 🤣🤣🤣🤣🤣

Nicidecum...știu că nu este de joaca privind diabetul,dar mi-a plăcut răspunsul tău.😉

Postat
Acum 7 minute, guest2023 a spus:

Zic bine chiar. Apropo, stii de ce nu ti se apreciaza recenzia la Deni? 

Ca prefera lumea sa dea like, dislike la orice altceva🤣 🤣🤣

Da ciudat.. E o recenzie ok, corectă zic eu. Bună observație.. 

• Like 1
Reputație: 1485
Postat
Acum 3 minute, DonnJuann a spus:

Nu trebuie să ștergi contul ești sufletul petreceri, nu știu ce m-aș face fără tine, aș muri de plictiseală. 

O sa mergi inainte, mai bine ca sterge contul va sta linsitita❤️

Vizitator
Postat
3 minutes ago, DonnJuann said:

Și eu fără voi 🤣🤣🤣🤣🤣

Vizitator
Postat
3 minutes ago, Scorpions70 said:

Nicidecum...știu că nu este de joaca privind diabetul,dar mi-a plăcut răspunsul tău.😉

Poi știu ca nu ai ras , doar ca ma amuz și eu un pic așa :) prea multe D au fost pe ziua de azi 🤣🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 13 minute, guest2023 a spus:

Zic bine chiar

"Datorita" se zice cand vrei sa mulțumești. "Din cauza" se folosește ca afirmație negativa

Postat
1 oră în urmă, BrunetaTa a spus:

De unde pot șterge contul ? 🤣🤣🤣❤️ poate ma ajuta careva 😂😂😂😂 

E simplu dai la tine în cont dezactivate cont dar nu te sfătuiesc că nu mai ai ocazia sa răspunzi.

Postat

Poi știu ca nu ai ras , doar ca ma amuz și eu un pic așa :) prea multe D au fost pe ziua de azi 🤣🤣🤣🤣🤣

Am observat cu sufletul la gura....acum sa vad deznodamantul... Am inceput de dimineață la cafea și cred că se finalizează cat de curand când mi se termina " sarmalele"...🤭😁

Vizitator
Postat
6 minutes ago, DonnJuann said:

E simplu dai la tine în cont dezactivate cont dar nu te sfătuiesc că nu mai ai ocazia sa răspunzi.

Am dat , nu știu parola , o aflu de la cine mi-o schimbat -o 🤣🤣🤣🤣 rezolv , azi mâine . Oricum nu avem

nevoie de forum . 

Reputație: 123
  • Oras:Bucureşti
Postat
Acum 1 oră, clubbing a spus:

Romania-cipru un pronostic? 😎

Am luat pe un bilet ca marcheaza Cipru, cota 1.87.

Vizitator
Postat
6 minutes ago, Scorpions70 said:

Am observat cu sufletul la gura....acum sa vad deznodamantul... Am inceput de dimineață la cafea și cred că se finalizează cat de curand când mi se termina " sarmalele"...🤭😁

Naibii încep să cred și eu ce scrieți pe aici 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 e ceva rău 

Reputație: 123
Postat
Acum 4 minute, BrunetaTa a spus:

Am dat , nu știu parola , o aflu de la cine mi-o schimbat -o 🤣🤣🤣🤣 rezolv , azi mâine . Oricum nu avem

nevoie de forum . 

Inseamna ca e memorata in browser daca te logheaza automat fara sa te intrebe parola. O poti afla de acolo foarte usor.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...