Sari la conținut

Discuții despre orice

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:view
Postat
Acum 2 minute, WABAKiiJR a spus:

Ești ceferist beticule😱😂

Hai, hai, doar ce-am zis că bate Jiul 🤣

• Trist 1

Nu există femei urâte, doar alcool insuficient! 😉

• Membru Premium
Postat
Acum 4 minute, WABAKiiJR a spus:

Ești ceferist beticule😱😂

Hai, zi că sunt miner 🤣

• Haha 1

• Oras:San Antonio, Texas
Postat
1 minute ago, Beticul said:

Hai, hai, doar ce-am zis că bate Jiul 🤣

Ce-ai bă cu jiu...săracii sunt prin liga a 3 nu au vedete cum au echipele din mămăliga 1‼️😂

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Confort 1 Central
  • Oras:Confort 1 Central
Postat
5 minutes ago, rossalinda2 said:

iar ma chinui de 1h sa imi gasesc topicele vechi de pe alte orase ,sa postez ceva acolo sa vad pareri unde sa aterizez ca si urmatoarea destinatie .. 🙄🤣

https://www.pascha.de/en/index.php

"Sexul fără dragoste este doar împerechere"

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, WABAKiiJR a spus:

Ce-ai bă cu jiu...săracii sunt prin liga a 3 nu au vedete cum au echipele din mămăliga 1‼️😂

Nu contează, bate Jiul ✌️

• Like 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, M0ff0ss a spus:

Statistic vorbind, Buc. e pe primul loc la comentarii referitoare la preț. Pe locul 2 e BH. 

🤣 🤫

Postat

Anu ăsta vrem in cempions lig - Gigi Becali🤣💪

• Haha 1
  • Telefon: -doar Telegram
  • Oras:venita de pe Luna
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 2 minute, Beticul a spus:

cum am zis ! Aprob 🤣

• Haha 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 3 minute, LUMIAR a spus:

Nici o sansa ...🤣

Natürlich, dragule… 😌

**„Ach du meine Güte… nein, danke!”**

Să știi că în Germania parcă prea mulți uită de săpun la intrare, se dezbracă de la ușă ca și cum ar fi în vestiar și își lasă bunul-simț la garderobă. 🙈

Nu-i de mine… mai bine rămân cu românii mei — măcar sunteți spălați, galanți și știți să bateți la ușă înainte să vă dați pantalonii jos. 😏🖤

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 10 minute, WABAKiiJR a spus:

Anu ăsta vrem in cempions lig - Gigi Becali🤣💪

Gigi e mic copil pe lângă ce era odată Miron🤣

• Confuz 1

Postat

Gigi e mic copil pe lângă ce era odată Miron🤣

Valoarea echipei FCSB conform transfermarkt este în valoare de  52 milioane de euro, trecem de primele 2 tururi preliminare UCL lejer, ajungem în turul 3 ne batem puțin și accedem în playoff-ul UCL și acolo e de totul sau nimic‼️😂

• Haha 1
Vizitator
Postat

@rossalinda2  , îți mai dau un pont  și dacă îl bagi in seamă,  te asigur că îți vor crește încasările  cu minim 30% . 

Pomt . 

Dacă treci în meniu , lângă celelalte excluderi  ( bețivi,  mărlani ... ) și faptul că nu primești  clienți de etnie rromă.... vor fi mulți care te vor aprecia pentru acest criteriu de selecție.  

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, WABAKiiJR a spus:

Valoarea echipei FCSB conform transfermarkt este în valoare de  52 milioane de euro, trecem de primele 2 tururi preliminare UCL lejer, ajungem în turul 3 ne batem puțin și accedem în playoff-ul UCL și acolo e de totul sau nimic‼️😂

Nu ai înțeles. Sunt vreo câțiva ani buni de atunci, eram copil, Jiul trăgea la promovare și a și reușit. Nu mai țin minte câte autobuze cu suporteri au venit, câteva zeci, dar au cam ocupat tribuna a II-a. Și-au pus steagul pe zidul stadionului, a fost singura dată când s-a întâmplat așa ceva. Ziarele de atunci au și scris că Jiul a cucerit meterezele Reșiței. Au venit atunci cu Miron în frunte, erau bani foarte mulți pe vremea aceea, doar că până la urmă s-au ales praful, mai departe este doar o altă poveste care nu mai ține de fotbal 😉

Vizitator
Postat
Acum 19 minute, rossalinda2 a spus:

Nici o sansa ...🤣

Natürlich, dragule… 😌

**„Ach du meine Güte… nein, danke!”**

Să știi că în Germania parcă prea mulți uită de săpun la intrare, se dezbracă de la ușă ca și cum ar fi în vestiar și își lasă bunul-simț la garderobă. 🙈

Nu-i de mine… mai bine rămân cu românii mei — măcar sunteți spălați, galanți și știți să bateți la ușă înainte să vă dați pantalonii jos. 😏🖤

Ich  liebe dich 😌 

Haide fă-mă de gagic 🤗... " 

Postat

Nu ai înțeles. Sunt vreo câțiva ani buni de atunci, eram copil, Jiul trăgea la promovare și a și reușit. Nu mai țin minte câte autobuze cu suporteri au venit, câteva zeci, dar au cam ocupat tribuna a II-a. Și-au pus steagul pe zidul stadionului, a fost singura dată când s-a întâmplat așa ceva. Ziarele de atunci au și scris că Jiul a cucerit meterezele Reșiței. Au venit atunci cu Miron în frunte, erau bani foarte mulți pe vremea aceea, doar că până la urmă s-au ales praful, mai departe este doar o altă poveste care nu mai ține de fotbal 😉

Știu ce zici, nu mai este fotbalul românesc ce-a fost odată broadăre, nu se mai implică nimeni mai ales aici prin vale, bani puțini, sponsor zero, reclamă zero, academie zero, zero barat absolut tot, singura echipă românească care mai poate să producă ceva sau să facă performanță este FCSB, CFR fără Louis Munteanu este zero barat, Craiova e zero că a plecat Mitriță care trăgea echipa după el, Dinamo e moartă, Rapid e moartă că a distrus-o Ninel Mumudică🤣 și U Cluju lu Sabău e tot ca Dinamo numa că mai bine puțin.

• Trist 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Ah, fotbal… eterna poveste unde și cele care n-au treabă cu mingea (ca mine 🙈) ajung să știe mai multe decât își doresc.

Anul ăsta cu *cempions lig* al lui Gigi Becali e deja legendă — doar promisiunile sunt mai spectaculoase decât pasele din Liga 1. 😏

Și ca să fiu sinceră, să nu dau nume (că nu se face), dar am fost *inițiată* în tainele fotbalului de un fost ex din tinerețile mele mai… nebune. Hai să spunem doar că era din „breaslă”, cu mușchi lucrați și ego pe măsură. Așa că am învățat, vrând-nevrând, diferența dintre offside și corner — deși azi prefer prosecco în loc de stadion. 🙈

Dacă ziceți voi că Gigi e mic copil pe lângă Miron, vă cred pe cuvânt. Eu doar aștept cu popcorn-ul pregătit să văd cine promite anul ăsta *cempions lig* și cine mai face show la conferințe.

Că restul… recunosc, nu mă prind deloc, dar îmi place să par curioasă. 😅

• Haha 4
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, WABAKiiJR a spus:

Știu ce zici, nu mai este fotbalul românesc ce-a fost odată broadăre, nu se mai implică nimeni mai ales aici prin vale, bani puțini, sponsor zero, reclamă zero, academie zero, zero barat absolut tot, singura echipă românească care mai poate să producă ceva sau să facă performanță este FCSB, CFR fără Louis Munteanu este zero barat, Craiova e zero că a plecat Mitriță care trăgea echipa după el, Dinamo e moartă, Rapid e moartă că a distrus-o Ninel Mumudică🤣 și U Cluju lu Sabău e tot ca Dinamo numa că mai bine puțin.

Mda! 🫤

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, rossalinda2 a spus:

Ah, fotbal… eterna poveste unde și cele care n-au treabă cu mingea (ca mine 🙈) ajung să știe mai multe decât își doresc.

Anul ăsta cu *cempions lig* al lui Gigi Becali e deja legendă — doar promisiunile sunt mai spectaculoase decât pasele din Liga 1. 😏

Și ca să fiu sinceră, să nu dau nume (că nu se face), dar am fost *inițiată* în tainele fotbalului de un fost ex din tinerețile mele mai… nebune. Hai să spunem doar că era din „breaslă”, cu mușchi lucrați și ego pe măsură. Așa că am învățat, vrând-nevrând, diferența dintre offside și corner — deși azi prefer prosecco în loc de stadion. 🙈

Dacă ziceți voi că Gigi e mic copil pe lângă Miron, vă cred pe cuvânt. Eu doar aștept cu popcorn-ul pregătit să văd cine promite anul ăsta *cempions lig* și cine mai face show la conferințe.

Că restul… recunosc, nu mă prind deloc, dar îmi place să par curioasă. 😅

Ei, ști cum se spune, la fotbal, femei și politică se pricepe toată lumea! 🤣

• Like 2
  • Inimioara 1

• Oras:București
Postat
Acum 2 ore, Beticul a spus:

Ei, ști cum se spune, la fotbal, femei și politică se pricepe toată lumea! 🤣

Nu toată lumea, Gigi se pricepe că știe să investească, după să scoată profit. Si el mai da câte o paoacioacă când are ceva bun, să nu uităm când a fost euro parlamentar și avea 2 asistente la dispoziție când mergea la Bruxelles. 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Ah, iertați-mi mica mea intruziune off-topic, dar nu mă pot abține… 🙈

Jur că nici n-am apucat să anunț 100% că voi ajunge prin Timișoara și deja parcă a dat epidemia de mesaje cu „Când vii? La ce oră? Să-mi rezerv locul?”

Oare acolo la ei e criză națională de femei sau pur și simplu sunteți *neff…* de prea mult timp? 😌

Și între noi fie vorba, dacă mă apuc să postez și poze mai indecente — ca aici sau la *concurs poze* — îi și văd cum răzuiesc inimioarele mele negre drăguțe ca la loz în plic, cu o mână bine ascunsă… 🙊

Vă spun sincer, sunt recunoscătoare pentru primirea atât de caldă și toată agitația asta frumoasă. Dacă voi decide să vin, toate mesajele astea sunt deja un mare plus care mă conving să fac bagajele mai repede.🤣🙄

Hai, să nu ne luăm prea în serios — viața-i scurtă, dorințele lungi și imaginația… fără limite! 😉

• Haha 3
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 3 minute, rossalinda2 a spus:

Jur că nici n-am apucat să anunț 100% că voi ajunge prin Timișoara și deja parcă a dat epidemia de mesaje cu „Când vii? La ce oră? Să-mi rezerv locul?”

Oare acolo la ei e criză națională de femei sau pur și simplu sunteți *neff…* de prea mult timp? 😌

Și între noi fie vorba, dacă mă apuc să postez și poze mai indecente — ca aici sau la *concurs poze* — îi și văd cum răzuiesc inimioarele mele negre drăguțe ca la loz în plic, cu o mână bine ascunsă… 🙊

Vă spun sincer, sunt recunoscătoare pentru primirea atât de caldă și toată agitația asta frumoasă. Dacă voi decide să vin, toate mesajele astea sunt deja un mare plus care mă conving să fac bagajele mai repede.🤣🙄

Hai, să nu ne luăm prea în serios — viața-i scurtă, dorințele lungi și imaginația… fără limite! 😉

Hmmm... eu tocmai ce am citit topicul cu opiniile vechi. Vezi și cate5din programări se confirmă... 

Cât despre Timișoara, doar citind ce se scrisese zilele trecute, au criză temporară (e perioada când se dă năvală pe litoral în așa măsură încât unele nu-și acoperă nici costurile cu deplasarea și cazarea) și ar vrea și noutăți căci au primit vizite cam de la aceleași fete... În plus, fetele locale postează pe Publi24 să anunțe că lucrează în acea zi, nu au nevoie de mai mult, doar pe forum e "secetă".

• Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Vizitator
Postat
Acum 20 minute, rossalinda2 a spus:

Ești și modestă pe deasupra☺️.

Stii f bine că mult mai mulți useri citesc aici incognito decât cei care sunt vocali. De aici rezultă puhoiul de mesaje.

Postat
Acum 23 minute, rossalinda2 a spus:

Nu e decât o concurență între orașe pentru ce e mai bun.

În sezon Constanța bate Bucureștiul de la distanță, asta nu înseamnă că fetele aleg să rămână acolo permanent.

Nici nu mai stiu câte fete au venit la noi în extrasezon, iar eu am beneficiat din plin, sânt dat drak.

• Mersi 1
  • Super Premium
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 28 minute, rossalinda2 a spus:

Ei... aia care cheamă fetele pe sate, vorba unui confutador, care sunt asa insistenți cu asemenea întrebări, rămân doar cu întrebările, ca de vizitat, în cel mai rău caz merg o juma de ora, apoi le pare rău ca au cheltuit banii și nu mai ies din casa o luna de zile 😂

Acum 33 minute, rossalinda2 a spus:

😂 😂 😂 Asa sunteți voi femeile, râdeți de noi ca stam cu mana în pantaloni când nu avem bani... În loc sa fii empatica și sa iei inimioarele alea negre, stai și rãzi de noi 👿

Acum 35 minute, rossalinda2 a spus:

toate mesajele astea sunt deja un mare plus care mă conving să fac bagajele mai repede.🤣🙄

Nu vreau sa pocesc dar din experienta îți spun și din ce am auzit pe la alte fete.. ăștia cu chematul nu prea vizitează, doar gura de ei. 

Ps: dacă meri la TM și o sa am dreptate, am o ora Free la tine? 🥹

• Mersi 1

Postat
Acum 25 minute, extraterestru78 a spus:

Ei... aia care cheamă fetele pe sate, vorba unui confutador, care sunt asa insistenți cu asemenea întrebări, rămân doar cu întrebările, ca de vizitat, în cel mai rău caz merg o juma de ora, apoi le pare rău ca au cheltuit banii și nu mai ies din casa o luna de zile 😂

😂 😂 😂 Asa sunteți voi femeile, râdeți de noi ca stam cu mana în pantaloni când nu avem bani... În loc sa fii empatica și sa iei inimioarele alea negre, stai și rãzi de noi 👿

Nu vreau sa pocesc dar din experienta îți spun și din ce am auzit pe la alte fete.. ăștia cu chematul nu prea vizitează, doar gura de ei. 

Ps: dacă meri la TM și o sa am dreptate, am o ora Free la tine? 🥹

Spermata dar speri de geaba, unde ai să vezi tu o fată sa aleagă sărăcia. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.