Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2025 Postat August 5, 2025 Acum 2 ore, Subteranaa a spus: Tu pari așa fresh meet, ăștia noi trebuie sa treac printr-un ritual ca sa fie integrați pe nimfomane. Totul începe cu un interogatoriu din partea mea in care îți vei trece toata viața in revista si vei ramane sigur cu traume in urma procesului. Chiar sunt nou pe aici si o sa te rog sa-mi scuzi micile stangacii. Imi poti spune despre ce e vorba pe acest forum si ce facem noi aici, mai exact? 😂 Cat despre interogatoriul tau, da-i bataie ca sunt obisnuit cu traumele. Desi te asigur ca nu ai tu ce intrebari a-mi pune pe care nu mi le-am pus si eu la randul meu si nu ai tu ce traume a-mi provoca pe care nu mi le-au provocat pana acum FEMEILE 😁 Si inca mult mai rau...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2025 Postat August 5, 2025 Acum 2 ore, guest2023 a spus: Acum o singura necunoscuta este @albdom82. Sentimente mai bune colegule tura asta? Cand o sa dai dovada ca esti asumata si o fata de caracter si ca stii sa treci peste micile frictiuni sau neplaceri inevitabile activitatii practicate de tine din cadrul unor intalniri cu diversi clienti (eu in cazul de fata), atunci voi avea si eu sentimente mai bune. Eu de fel nu tin suparare pe nimeni si nu sunt uracios, dar daca asta primesc asta voi da inapoi.
guest2023 Reputație: 1865 Postat August 5, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5, 2025 Acum 11 minute, albdom82 a spus: Cand o sa dai dovada ca esti asumata si o fata de caracter si ca stii sa treci peste micile frictiuni sau neplaceri inevitabile activitatii practicate de tine din cadrul unor intalniri cu diversi clienti (eu in cazul de fata), atunci voi avea si eu sentimente mai bune. Eu de fel nu tin suparare pe nimeni si nu sunt uracios, dar daca asta primesc asta voi da inapoi. Touchè. Sa inteleg ca sunteti 2 🫶. Bun cumva, ca este liniste prea mare pe la DG.
DaviDVD Reputație: 0 Postat August 5, 2025 Postat August 5, 2025 Cataleya Galati ? Buna seara, doamnelor si domnilor! Acum aproximativ doi ani am gasit pe publi24 o gagica tanara, undeva pe la 20-24 de ani, frumoasa foc, inaltime +/- 1,70, satena, sani de marime medie naturali, foarte frumos lucrata la corp, atletica cu un ten masliniu, si sigur avea un tatuaj pe partea din spate a unei pulpe. Ori erau niste buze, ori o inima, ori un pistol. Nu mai am idee, oricum, un tatuaj de tip sticker. Activa in blocul celor de la Fisc, de pe Domneasca, la etajul 1 sau 2 cu vedere spre parc si avea o garsoniera putin futuristica cu termopan maro de sus pana jos. Parca imi spusese ca achizitionase locatia respectiva. Oferea niste servicii domnisoara.. nici in filme nu prea vezi. Cei care ati cunoscut-o, mai stiti ceva de ea? Nu am mai reusit sa dau de ea de atunci, desi ne am inteles, deci nu cred ca m a blocat sau ceva. Multumesc anticipat!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2025 Postat August 5, 2025 Acum 14 ore, albdom82 a spus: Incearca si la Lidl data viitoare, imi pare mult mai convenabil. Stiu ca la 75 de mii €/luna ai tai nu te uiti tu la bani, dar fiecare banut economisit conteaza. Si chilotii cel putin imi par foarte calitativi, rezistenti 👍 P.S. hai bine te-am regasit 😁 Ok . Ok . Nu zic că pentru tine e o sumă mare , că habar nu am cât câștigi. Dar îți simt bășcălia..... Să lămurim o chestie , care cu ceva timp în urmă și mie mi se părea SF. 75 de mii , sunt bani , pe care nu-i putem câștiga când vrem ..... Până să ajungi să câștigi bani ăștia , tragi tare ..... lipsă viața socială Somn ? Când ai treaba făcută. Nu-i bă băieți vina mea , sau a altuia căruia îi merge capul și foarte important: îl și pune la contribuție, că unii dintre voi , aleg să muncească toată viața , pentru unul și pentru altul . Recunosc că uneori, vă invidiez calmul și viața simplă și fără riscurile unui antreprenor. Vă treziți și vă culcați fără grija zilei de mâine . Singura voastră grijă ( cred ) este , dacă intră la timp salariu ( n-o zic în ras sau la mișto) . Chiar vorbeam ieri cu câțiva băiețași. " Bă . Au ce să mănânce și să bea azi ? Au mă . Păi și ce rost are să vină la muncă ? Păi ..... că așa am vorbit , se pune? Se pune o pl. Ăștia nu au mă vorbă și nici obraz. Vin la treabă măcar trei zile pe săptămână ? Cam așa 😖 Taci că e bine . Stai calm și nu-i deranja, stresa ..... că nu mai vin deloc """ Mare dreptate ai frate ... am prins ideea. " PS2 - sun un angajat , că se făcuse ora 9 și el nu mai apărea. "Salut. Unde ești? Sunt la soacrea mea la țară. Bine , bine . Dar nu trebuia să fii aici , la treaba? El - păi dacă sunt la soacră-mea, cum să fiu și la muncă la București? Eu - Ai dreptate. Cum să fii în două locuri în același timp , nu se poate ." 🤣🤣
Daniro1985 Reputație: 2102 Postat August 5, 2025 Autor Postat August 5, 2025 Am vazut astăzi documentarul acesta. Emoționant. O legenda. Cel mai mare din istorie din punctul meu de vedere. 10 ani a fost un erou al copilăriei mele. Păcat că a murit Sena și nu i-am văzut mai mult timp rivalizand. @Repty @LUMIAR @bogcp303 @Putere1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2025 Postat August 5, 2025 De un lucru sunt sigur . Că sunt unii pe aici , care se trezesc la 7.00 își aruncă un ochi pe forum și la 8.00 se bagă iarăși la somn. 🤣🤣
Super Premium bogcp303 Reputație: 5651 Postat August 5, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat August 5, 2025 La 05.08.2025 la 13:26, Daniro1985 a spus: Am vazut astăzi documentarul acesta. Emoționant. O legenda. Cel mai mare din istorie din punctul meu de vedere. 10 ani a fost un erou al copilăriei mele. Păcat că a murit Sena și nu i-am văzut mai mult timp rivalizand. @Repty @LUMIAR @bogcp303 @Putere1 Pentru vremurile respective, DA omul era cel mai tare din parcare, lupte adevărate pe circuit la multe curse, nu ca acum (sau mai bine spus de foarte multe ori în ultimii 10 ani) cine are mașina mai bună se bate în principal cu colegul lui de echipă, dacă colegul e în aceeași ligă cu el ..🤣🤣.. 4
Daniro1985 Reputație: 2102 Postat August 5, 2025 Autor Postat August 5, 2025 Acum 4 minute, bogcp303 a spus: Pentru vremurile respective, DA omul era cel mai tare din parcare, lupte adevărate pe circuit la multe curse, nu ca acum (sau mai bine spus de foarte multe ori în ultimii 10 ani).....cine are mașina mai bună se bate în principal cu colegul lui de echipă, dacă colegul e în aceeași ligă cu el......🤣🤣 Trebuie sa ma uit neapărat iar sa fac o diferență 😁 Abia aștept următoare cursa. Am pofta de F1 1
Super Premium bogcp303 Reputație: 5651 Postat August 5, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat August 5, 2025 La 05.08.2025 la 13:39, Daniro1985 a spus: Trebuie sa ma uit neapărat iar sa fac o diferență 😁 Abia aștept următoare cursa. Am pofta de F1 În principiu dacă nu mai face vreo echipă vreo îmbunătățire majoră în pauza asta de 3 săptămâni, va fi mai mult o luptă în 2 a celor de la McLaren, unde echipa le dă voie să se bată între ei, DAR fără ciocniri/accidente. 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 13582 Postat August 5, 2025 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat August 5, 2025 Acum 1 oră, albdom82 a spus: Chiar sunt nou pe aici si o sa te rog sa-mi scuzi micile stangacii. Imi poti spune despre ce e vorba pe acest forum si ce facem noi aici, mai exact? 😂 Cat despre interogatoriul tau, da-i bataie ca sunt obisnuit cu traumele. Desi te asigur ca nu ai tu ce intrebari a-mi pune pe care nu mi le-am pus si eu la randul meu si nu ai tu ce traume a-mi provoca pe care nu mi le-au provocat pana acum FEMEILE 😁 Si inca mult mai rau... Te asigur ca după ce termin interogatoriu cu tine o sa simți toate traumele de 100 de ori mai intens pana in măduva oaselor si o sa-ti fi dorit sa nu 😈 pe nimfomane asta se întâmpla, eu ii tortureze pe ceilalti 😁
Daniro1985 Reputație: 2102 Postat August 5, 2025 Autor Postat August 5, 2025 Acum 16 minute, bogcp303 a spus: Bravo! Welcome back! 👍👍👍 În principiu dacă nu mai face vreo echipă vreo îmbunătățire majoră în pauza asta de 3 săptămâni, va fi mai mult o luptă în 2 a celor de la Mclaren, unde echipa le dă voie să se bată între ei, DAR fără ciocniri/accidente. Hai sa speram ca revine Ferrari cu Charles Leclerc. Sa se bata între ei e umilitor pentru celelalte echipe și aiurea, plictisitor. 😁
Super Premium bogcp303 Reputație: 5651 Postat August 5, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat August 5, 2025 La 05.08.2025 la 14:01, Daniro1985 a spus: Hai sa speram ca revine Ferrari cu Charles Leclerc. Sa se bata între ei e umilitor pentru celelalte echipe și aiurea, plictisitor. 😁 Nu-i plictisitor că-i dușmănie mare între ei de anul trecut, public totul e ok, dar în fapt nu "începutul” a fost oarecum public anul trecut în Ungaria când Lando refuza să-i cedeze victoria colegului său, cu mesaje siropoase de la echipă .... după care a cedat victoria, dar într-un ”stil” umilitor pentru colegul său (la prima lui victorie în F1!) . Oricum, alții nu mai au șanse la titlu (nu știu dacă și matematic e valabil, probabil că încă nu), așa că tot între ei rămâne ”suspansul”. 2
Repty Reputație: 1797 Postat August 5, 2025 Postat August 5, 2025 Acum 2 ore, Daniro1985 a spus: Am vazut astăzi documentarul acesta. Emoționant. O legenda. Cel mai mare din istorie din punctul meu de vedere. 10 ani a fost un erou al copilăriei mele. Păcat că a murit Sena și nu i-am văzut mai mult timp rivalizand. @Repty @LUMIAR @bogcp303 @Putere1 Eu nu l-am urmarit pe M. Schumacher cand era pilot F1, am vazut doar niste inregistrari cu el.
Repty Reputație: 1797 Postat August 5, 2025 Postat August 5, 2025 Acum 1 oră, Daniro1985 a spus: Hai sa speram ca revine Ferrari cu Charles Leclerc. Sa se bata între ei e umilitor pentru celelalte echipe și aiurea, plictisitor. 😁 McLaren are cea mai buna masina, e greu sa le reziste cineva lui Oscar si Lando. Mclaren e cam cum a fost Red Bull in sezoanele trecute cand a dominat Max competitia. 1
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2775 Postat August 5, 2025 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat August 5, 2025 Sărumâna doamna @deliaro_deep. Vreau doar să vă spun că vă stă bine în roșu 🔴👙🌞. O zi minunată să aveți în continuare ✌️ 1 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Daniro1985 Reputație: 2102 Postat August 5, 2025 Autor Postat August 5, 2025 Acum 20 minute, Repty a spus: Eu nu l-am urmarit pe M. Schumacher cand era pilot F1, am vazut doar niste inregistrari cu el. Era special. Avea o aura greu de egalat. Acum 16 minute, Repty a spus: McLaren are cea mai buna masina, e greu sa le reziste cineva lui Oscar si Lando. Mclaren e cam cum a fost Red Bull in sezoanele trecute cand a dominat Max competitia. E mai frumos când sunt doua firme care se bat..
Membru Premium Al3csandru Reputație: 2232 Postat August 5, 2025 Membru Premium Postat August 5, 2025 Ce v-ați mai nimerit voi aici fani F1și fotbal😁 și eu nu😭 Obișnuiam să mă uit si eu la F1 ,K1, Wrestling, Snooker, câteva sporturi de iarnă...... dar am renunțat la televizor de mult timp și odată cu asta au dispărut și acele obiceiuri. Mie imi place să practic înotul, să fac sărituri cu parapanta și să schiez pe timpul ierni .(și foarte rar un volei cu fetele🥰 un tenis cu piciorul sau un tenis de masă.)
Membru Premium Al3csandru Reputație: 2232 Postat August 5, 2025 Membru Premium Postat August 5, 2025 Așa ar trebui să adunăm fetele de pe publi.🤣 1
Daniro1985 Reputație: 2102 Postat August 5, 2025 Autor Postat August 5, 2025 Acum 8 minute, Al3csandru a spus: Ce v-ați mai nimerit voi aici fani F1și fotbal😁 și eu nu😭 Obișnuiam să mă uit si eu la F1 ,K1, Wrestling, Snooker, câteva sporturi de iarnă...... dar am renunțat la televizor de mult timp și odată cu asta au dispărut și acele obiceiuri. Mie imi place să practic înotul, să fac sărituri cu parapanta și să schiez pe timpul ierni .(și foarte rar un volei cu fetele🥰 un tenis cu piciorul sau un tenis de masă.) Ma uitam la Snooker și la Wrestling acum ani buni. Undertaker îmi plăcea. La snooker Hendry era favoritul meu. Bine.. e mai bun Ronnie in istorie.. La Snooker mai dau un ochi din când în când. La Wrestling nu. Oricum m-am uitat doar 1 an la Wrestling.. Prea mult show. 1
Membru Premium Al3csandru Reputație: 2232 Postat August 5, 2025 Membru Premium Postat August 5, 2025 4 minutes ago, Daniro1985 said: Ma uitam la Snooker și la Wrestling acum ani buni. Undertaker îmi plăcea. La snooker Hendry era favoritul meu. Bine.. e mai bun Ronnie in istorie.. La Snooker mai dau un ochi din când în când. La Wrestling nu. Oricum m-am uitat doar 1 an la Wrestling.. Prea mult show. La wrestling eram fan al lui John Cena, iar la snooker, acel blond Robertson 1
Daniro1985 Reputație: 2102 Postat August 5, 2025 Autor Postat August 5, 2025 Acum 12 minute, Al3csandru a spus: La wrestling eram fan al lui John Cena, iar la snooker, acel blond Robertson Ma uit și m-am uitat la multe sporturi.. Dar nimic nu întrece fotbalul. E un fenomen global și pentru unii e religie.. 2
Membru Premium Al3csandru Reputație: 2232 Postat August 5, 2025 Membru Premium Postat August 5, 2025 17 minutes ago, Daniro1985 said: Ma uit și m-am uitat la multe sporturi.. Dar nimic nu întrece fotbalul. E un fenomen global și pentru unii e religie.. Nu te contrazic deloc. Doar că nu-mi place mie. Mi-am amintit de fata asta, o știți?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum