Sari la conținut

Discuții despre orice

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat
Acum 17 minute, al3x89 a spus:

Fără supărare colegu', eu plecam după 15 min (sfertul academic). Și dacă tipa revenea cu msj, poate îi mai dădeam o șansă altă dată. Altfel nu. 

Nu am dat țeapă și sunt punctual. Mi s-a răspuns cu aceiași monedă. 

Poate pe forum nu pe 24 cu topic aici.

Tu ești succesorul meu aici, eu anu trecut am avut bani și 32 de zile de concediu. 

32 de vizite din tot atâtea, dacă nu mergeam o zi a 2 zi mergeam la 2.

Am continuat și am ajuns la 55 vizite în 60 de zile.

Cum am fost recompensat, banat pentru că comentam la fetele pe care le vizitam și erau atacate de pești. 

Am apărat un coleg ce are nevoi speciale și a venit unu și ma făcut bulangiu deși eram fan al lui doar că sa supărat ca i-am menționat etnia.

Am peste 100 de recenzii într-un an și jumătate (care e baza forumului?). Cum sănt recompensat, banat că nu plătesc abonament în timp ce unora li se dau gratuit ani. Să zic și eu tot timpul "forumul ăsta minunat " și sigur voi fi acceptat. 

Fetele la care merg și fac treabă bună sănt marginalizate.

Vă pup 😘💋❤️M

Postat
Acum 2 minute, Putere2 a spus:

Tu ești succesorul meu aici, eu anu trecut am avut bani și 32 de zile de concediu. 

Cum am fost recompensat, banat pentru că comentam la fetele pe care le vizitam și erau atacate de pești. 

Am apărat un coleg ce are nevoi speciale și a venit unu și ma făcut bulangiu deși eram fan al lui doar că sa supărat ca i-am menționat etnia.

Am peste 100 de recenzii într-un an și jumătate (care e baza forumului?). Cum sănt recompensat, banat că nu plătesc abonament în timp ce unora li se dau gratuit ani. Să zic și eu tot timpul "forumul ăsta minunat " și sigur voi fi acceptat. 

Vă pup 😘💋❤️M

Citește regulamentul. Nu-l mai încalca și o sa fie bine 

Postat
Acum 10 minute, bogcp303 a spus:

Așa e cum zici tu!

Nu am găsit nici eu explicația de ce s-a procedat așa ...

https://dpcjepmh.ro/evidenta/cnp.html

P.S. Am găsit între timp explicația: 

"C.N.P-ul a fost introdus ca element obligatoriu în actele de identitate, de stare civilă și în alte acte personale printr-un decret prezidențial semnat de Nicolae Ceaușescu la 2 martie 1978" , deci s-a început cu 1 și 2, iar 3 și 4 era folosit pentru cei înainte de 1900 care mai erau încă în viață.

O completare...3 era pt barbati, iar 4 pentru femei.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Postat
Acum 21 minute, AllexAndra1q a spus:

Cei pana în 2000 avem CNP-URI cu 1 si cu 2 

Cei dupa de la 2000în sus au cu 5 si 6 

Dar 3 si 4 unde au fugit?? 😂

Îi găsești la Bellu 🤭🤣. Au și votat cu Nicușor, mă mir că nu i-ai văzut 🤭

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Nu sunt ce aș vrea să fiu, nu știu ce vreau să fiu dar știu că îmi place 👅:felatie🌮:tittyfuck🍑💦🙃

• Membru Premium
  • Oras:FAR AWAY
Postat
Acum 1 minut, Repty a spus:

O completare...3 era pt barbati, iar 4 pentru femei.

Da, așa va fi și în viitor dacă nu se va schimba sistemul de CNP, imparele pentru bărbați și parele pentru femei.

• Like 1
Postat
Acum 10 minute, Daniro1985 a spus:

Citește regulamentul. Nu-l mai încalca și o sa fie bine 

Acum știu asta, respectiv dar nu am nevoie de aprobare de la cei ce nu recunosc potențialul. 

Nu faci calcul matematic, vezi beneficiul mau devreme sau mai târziu. 

Cu tine pot să vorbesc că ești echilibrat dar ceilalți nu vad decât profit imediat și nu simt cum cad în prăpastie. 

Îi face Criticul pe banii lor.

• Membru Premium
Postat
La 19.09.2025 la 20:07, Putere2 a spus:

Vă pup 😘💋❤️M

Părțile tale bune sunt lăudabile, eu tot ți-am spus de când ne-am cunoscut aici în mediul virtual, ai progresat d.p.d.v. atât al conținutului recenziilor, cât și al respectării regulamentului, dar progresul trebuie să fie până la capăt, și atunci nu vei mai avea nici un fel de probleme cu vreun fel de sancțiuni.

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 19 minute, Al3csandru a spus:

Bloody weekend has arrived🤪🤣

În varianta soft deocamdată ...😂😂...

• Like 2
  • Haha 1
Postat
Acum 1 minut, bogcp303 a spus:

Colegu, părțile tale bune sunt lăudabile, eu tot ți-am spus de când ne-am cunoscut aici în mediul virtual, ai progresat d.p.d.v. atât al conținutului recenziilor, cât și al respectării regulamentului, dar progresul trebuie să fie până la capăt, și atunci nu vei mai avea nici un fel de probleme cu vreun fel de sancțiuni.

E o diferență între nu respecți regulamentul și faci rău forumului. 

Am greșit, îmi asum, am o grămadă de conturi banat dar nici o dată nu am vrut răul forumului, datorită lui am cunoscut  o grămadă de fete minunate ce m-au făcut fericit.

• Like 1
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala
Postat
Acum 13 minute, extraterestru78 a spus:

Ea știe numai din alea erotice😆

Concomitent cu cele de acțiune....pe masă,pe mașină de spălat,escaladări succesive.🤭😉😁

• Membru Premium
Postat
La 19.09.2025 la 20:49, Putere2 a spus:

E o diferență între nu respecți regulamentul și faci rău forumului. 

Am greșit, îmi asum, am o grămadă de conturi banat dar nici o dată nu am vrut răul forumului, datorită lui am cunoscut  o grămadă de fete minunate ce m-au făcut fericit.

Știi cum este, din păcate nici un regulament pe nici o platformă online nu va fi interpretat după intenția celui care a acționat într-o anumită modalitate, așa că bine că ești tu împăcat cu motivul pentru care ai acționat, bine că realizezi că ai greșit, sunt și persoane care nu realizează că greșesc, ai ajuns la stadiul în care ești aproape de a găsi acele modalități în care poți acționa doar regulamentar, aici pe DG.

• Like 2
Postat
Acum 4 minute, bogcp303 a spus:

Colegu, știi cum este, din păcate nici un regulament pe nici o platformă online nu va fi interpretat după intenția celui care a acționat într-o anumită modalitate, așa că bine că ești tu împăcat cu motivul pentru care ai acționat, bine că realizezi că ai greșit, sunt și persoane care nu realizează că greșesc, ai ajuns la stadiul în care ești aproape de a găsi acele modalități în care poți acționa doar regulamentar, aici pe DG.

Baza învățăturii e să înțelegi, eu am ințeles mai greu datorită fetelor de aici ce sănt superbe (m-au zăpăcit) după întâlnirile cu ele aveam divergențe, nemulțumiri de ale mele sau ale lor ce nu au adus decât la rău. 

Când vrei să ai comunicare cu cineva și timpul e scurt pot fi greșeli ce pot avea repercusiuni. În timp se pot regla dar poate fi prea târziu.

Eu le iubesc pe toate dar am priorități. 

• Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, Putere2 a spus:

Eu le iubesc pe toate dar am priorități. 

Asta e cheia aici, celelalte priorități din viață mai întâi și după aia de abia în limita timpului rămas iubirea fetelor de pe aici. 

Doar așa vei putea fi la un nivel de egalitate cu ele, că și ele procedează la fel, celelalte priorități din viață lor privată, după care mai la urmă jobul.

Vezi când aspectul ăsta ⬆️ e dezechilibrat, atunci apar divergențe.

• Like 3
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, Daniro1985 a spus:

A venit toamna pe forum, frunza se tot rupe

Reptilozaurusrex vrea filmul care dă din cupe

Eeee ...😂😂... după ce ți-ai pus capul de dragon la profil, s-o supărat Repty și vrea filme  ...😂😂...

• Like 3
  • Haha 1
Postat
Acum 1 minut, bogcp303 a spus:

Eeee ...😂😂... după ce ți-ai pus capul de dragon la profil, s-o supărat Repty și vrea filme  ...😂😂...

E un cap de lup 😁 din universul The Witcher

• Like 3
  • Oras:*
  • Oras:*
Postat
15 minutes ago, Daniro1985 said:

E un cap de lup 😁 din universul The Witcher

Jucati Witcher? Am incercat si eu Witcher 1 dar n-am avut timp sa trec de tutorial.

Postat
Acum 18 minute, bogcp303 a spus:

Ești un DAC veritabil atunci ...😂😂...

👍👍👍

P.S. cred că știi că Dacii aveau capul de lup 

Am citit foarte mult de Daci. Am tricou cu un lup de Dac. Și-au cam furat-o de la Imperiul Roman ultima oara. 

Concluzia mea e ca noi ca români suntem cetățeni romani amestecați cu daci si traci latinizati de la nord de Dunăre ca baza. Apoi ca proto-români am asimilat slavi si alte popoare. 

Seamănă cu lupul din Witcher dar nu e aceeași treaba :)

Postat
Acum 5 minute, natoporus a spus:

Jucati Witcher? Am incercat si eu Witcher 1 dar n-am avut timp sa trec de tutorial.

Doar Witcher 3 am jucat când a apărut și am văzut serialul. 😁👌 

E genial jocul. 

• Like 1

• Membru Premium
Postat
La 19.09.2025 la 21:46, Daniro1985 a spus:

Am citit foarte mult de Daci. Am tricou cu un lup de Dac. Și-au cam furat-o de la Imperiul Roman ultima oara. 

Nu erau degeaba imperiu, asta e uneori ne-am mai luat-o, alteori am dat-o ...😂😂...

La 19.09.2025 la 21:46, Daniro1985 a spus:

Concluzia mea e ca noi ca români suntem cetățeni romani amestecați cu daci si traci latinizati de la nord de Dunăre ca baza. Apoi ca proto-români am asimilat slavi si alte popoare. 

Pune pe primul loc Dacii (singură ramură a Tracilor care oarecum a supraviețuit până astăzi, nu după limbă ci după sânge), după studii ADN cam așa stă treaba.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.