Sari la conținut

Discuții despre orice

Postări Recomandate

• Oras:Booty Bay
Postat
14 minutes ago, Cozonac77 said:

Dacă ai câteva cu care te ai bine, te primesc (aproape) Oricând. Bine... să te știe și ele că ești ok

3 minutes ago, 04285725 said:

Iti faci programare din timp ca nu ai alta solutie daca vrei sa prinzi loc in ziua si la ora convenabila. Cauti sa fi cat mai odihnit in ziua cu pricina (nu pierzi noaptea dinainte ca oboseala e inamicul public nr 1 cand mergi la femei 😂) si ce mai fac eu...practic o mica abstinenta pt minim 2 zile (nu pot mai mult 🤭) inainte de o vizita. Astfel ma stiu ca excitatia mea va fi la un nivel ridicat, iar daca voi fi si odihnit practic nu voi avea probleme in a avea o intalnire sexuala satisfacatoare. Daca ma duc si obosit si "finalizat" cu o zi inainte sa zicem, am toate sansele sa nu mai pot finaliza deloc, mai ales daca fata (aspectul ei fizic) cat si serviciile nu sunt tocmai pe placul meu.

In asentimentul vostru domnilor!

Fiecare pont conteaza! 😁

P.S. - Ramas fara reactii! 🥲

• Oras:B
Postat
Acum 10 minute, Criticul a spus:

Dar niciodată nu am trimis vreo poză... Iar la profil nu am nici pe telefonul personal, de de aș face-o pentru ca să dau și bani după aceea? 

Credeam că sunt unic 😌

Acum 8 minute, Criticul a spus:

Dar aveam impresia că e vorba de mers la fete ce nu ne cunosc. 

Exact 👍

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, Cozonac77 a spus:

Eu am erecție când văd o blondă bună 🥰 

Eu am toate sansele sa-mi moara daca cad o blonda...cu toate ca sunt cateva exceptii aici de fete absolut minunate astfel incat culoarea parului lor nu mai capata nicio importanta. In schimb daca vad o bruneta sau o satena...intru intr-un fel de transa 😂 si visez cu ochii deschisi la ea, daca mai e si cretulina...deja mor garantat 🤭

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 1 minut, Cozonac77 a spus:

Nu toate cer poză, sunt câteva.... Chiar puține. Deci nu-i capăt de țară.

Dar în cazul tău, dacă vrei să mergi la una din Sibiu să zicem, care cere poză, nu văd cu ce te încurcă. Nu-i aria ta. Și dacă Nici nu lași motiv de recunoaștere să poată face legătura, Nu văd care-i problema. 

Adică mergi, dai la o bucă, îți iei la revedere și ai plecat. Dacă nu mai mergi vreodată și nici nu scrii recenzie cum te recunoaște fătuca aia vreodată și cum sau cui te desconspiră??

Șantaj se poate  face oricând... 😛 

Până acum ceva timp, TOATE fetele vizitate în Ardeal sau Banat erau din Moldova... Prima ce nu a fost, era olteancă... 😛 Ardelencele le-am prins în alte părți, în special București... 😛 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Postat

Eu voiam sa va intreb ceva mai "biologic"?

Cat de des v-ati confruntat cu un orgasm uscat? E semn rau?

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, robert11111 a spus:

Ce dracu' e ăsta? 😇 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 58 minute, al3x89 a spus:

O mică întrebare pt colegi: sunt fete care au ca cerință poză la wapp, e un impediment pt voi? 🤔

Personal nu am avut niciodata poza cu fata la whatsapp (si am de cand a aparut), asta in conditiile in care activez tot in domeniul serviciilor. Cam acelasi lucru pe care il fac si fetele, dar nah (ele sunt pe cea mai de jos treapta a societatii,conform mai marilor de pe forum. Tot ei, care apeleaza la ele, sunt curvari, un pic mai jos decat Sf Petru😉)

La prima mea programare pe forum, aveam poza cu Michey si Minnie Mouse😂😂😂, nu am intampinat probleme. Pe parcurs am schimbat-o... si DA, are mai mult succes. Asta coroborat si cu mesajul text pe care il trimit. 

Ps: ca si metoda de abordare, am facut mai multor prieteni programari la fetele de pe forum si a mers ca uns.

Ps2: faptul ca eu le fentez "sistemele de aparare" (stiu ce om sunt si ce comportament am cu ele), nu inseamna ca o sa expun pe forum ce poze folosesc, nu de alta, dar este fix patratica lor si nu vreau sa le dau feng shui-ul peste cap. 

• Like 1
  • Mersi 1
Vizitator
Postat
Acum 4 minute, robert11111 a spus:

Da, e semn foarte rau.

Ce e aia? 😂 Adica banuiesc ce e dar eu nu am avut niciodata problema asta, nu stiu care ar putea fi cauza.

Oricum, cred ca e inceputul sfarsitului 🤣🤣

Postat
Acum 4 minute, robert11111 a spus:

Când ești aproape și totuși nu se întâmplă? 

Acum 3 minute, Criticul a spus:

Ce dracu' e ăsta? 😇 

Iese aer 🤣

• Membru Premium
  • Oras:view
  • Oras:view
Postat

În ultima vreme mi-am cam urmărit profilul și am văzut că sunt verificat de multe ori de către membrii care au 0 conținut, unii chiar cu cont vechi, de peste 10 ani, nu prea înțeleg ideea, de ce să-ți faci cont dacă nu scrii nimic, doar pentru a citi nu e nevoie de cont 🤔

Nu există femei urâte, doar alcool insuficient! 😉

Postat
Acum 1 minut, guest2023 a spus:

Personal nu am avut niciodata poza cu fata la whatsapp (si am de cand a aparut)

Idem. 

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, al3x89 a spus:

Iese aer 🤣

Unii se chinuie să facă asta, iau și cursuri... Pentru studiu:

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, Beticul a spus:

În ultima vreme mi-am cam urmărit profilul și am văzut că sunt verificat de multe ori de către membrii care au 0 conținut, unii chiar cu cont vechi, de peste 10 ani, nu prea înțeleg ideea, de ce să-ți faci cont dacă nu scrii nimic, doar pentru a citi nu e nevoie de cont 🤔

In alte formate ale forumului, în fapt până la ăsta ce e de trei ani, nu puteau vedea poze dacă nu erai înregistrat pe forum. 

Postat
3 minutes ago, al3x89 said:

Când ești aproape și totuși nu se întâmplă? 

Nu, nu ...se intampla si iese aer doar! 😄

Postat
Acum 1 minut, robert11111 a spus:

Nu, nu ...se intampla si iese aer doar! 😄

Eu glumeam, chiar am nimerit-o? 

Postat
Acum 9 minute, al3x89 a spus:

Idem. 

Ar fii chiar culmea, sa-mi pun poza cu fata sa merg la "curve"😂😂😂.

Am avut intr-o perioada o poza cu "mesajul dv a fost citit si ignorat cu succes" 🤣 si ma sunau clienti dar mai ales clientele, care aveau un soc.... una aparea la poza si altceva in conversatie sau convorbirea vocala... nu mai zic fata in fata. Pe parcurs si-au dat seama,  ca viata mai trebuie tratata si in gluma😉

• Haha 1
Postat
6 minutes ago, 04285725 said:

Da, e semn foarte rau.

Ce e aia? 😂 Adica banuiesc ce e dar eu nu am avut niciodata problema asta, nu stiu care ar putea fi cauza.

Oricum, cred ca e inceputul sfarsitului 🤣🤣

Sper ca nu! 🤣

Primul e garantat, la al doilea apare senzatia si nu vine "creatia"....cateodata 😂

• Like 1
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 11 minute, Criticul a spus:

Șantaj se poate  face oricând... 😛

Știi și tu că pe baza unei simple poze, E al naibii de complicat să te șantajeze vreo fătucă....

Să fim serioși. 

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, robert11111 a spus:

Sper ca nu! 🤣

Primul e garantat, la al doilea apare senzatia si nu vine "creatia"....cateodata 😂

Primul moment de jenă din viața sexuală a unui bărbat e când nu mai poate a doua oară... Al doilea moment (și ultimul) e când nu mai poate nici prima oară. 

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, AllexAndra1q a spus:

Pai,parcuri,mall-uri,intalniri cu prieteni sau fam,remi,carti,monopoly,mai un party,mai un gratar,relax acasa,curateniee,sau o escapada de weekend undeva... 

Depinde de firea fiecaruia.

Păi și dragoste ? Doar afară din București ?

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, Cozonac77 a spus:

Știi și tu că pe baza unei simple poze, E al naibii de complicat să te șantajeze vreo fătucă....

Să fim serioși. 

Aveam cândva la semnătură: "nu plătim pentru sex, plătim ca să putem pleca fără să ne doară capul după aceea" 

Deși am schimbat semnătura, respect principiul așa că nu mă expun. 

Postat
Acum 6 minute, robert11111 a spus:

Sper ca nu! 🤣

E nevoie de o pauză mai lungă între nr. 

Acum 5 minute, robert11111 a spus:

Da, oarecum da.

👍

Acum 4 minute, Criticul a spus:

Primul moment de jenă din viața sexuală a unui bărbat e când nu mai poate a doua oară... Al doilea moment (și ultimul) e când nu mai poate nici prima oară. 

Colegu' a zis că nu termină a doua oară câteodată, catargul e sus și duce. Ori am înțeles aiurea? 

Postat
Chiar acum, Criticul a spus:

Aveam cândva la semnătură: "nu plătim pentru sex, plătim ca să putem pleca fără să ne doară capul după aceea" 

Deși am schimbat semnătura, respect principiul așa că nu mă expun. 

Pe principiul ăsta.... dacă nu vrei să te expui, NU te prezinți.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.