dydy.v.1.1 Reputație: 5075 Postat Februarie 11 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Februarie 11 Chiar acum, Daniro1985 a spus: Și mălaiul e venit din America Asta cam asa este 😃 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 Acum 4 minute, Daniro1985 a spus: Și sunt bine la greutate. 1.85 cm și 87 kg 😜 @Kash69 bine .. Din care ar trebuie sa mai dau jos vreo 4 kg . Toate de pe burta 😜😂
Seemakone Reputație: 2087 Postat Februarie 11 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 11 @dragonfly300 și fost so saluți pe blonda 😁 1
dydy.v.1.1 Reputație: 5075 Postat Februarie 11 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Februarie 11 Acum 6 minute, Seemakone a spus: Da mulți sunt cu bicarbonat 😁. De aia o bere, două sau m-ai multe 😁 Fără bicarbonat nu ar fi suculenti , fragezi si pufoși.. Ca sa nu mai spun ca in rețeta originala se punea si fiertura de oase.. sa lege mai bine 😐 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 Acum 5 minute, dydy.v.1.1 a spus: Asta cam asa este 😃 Avem mâncare tradițională simpla din ce puteam sa supraviețuim, mai ales iarna. Nimic sofisticat. La ciorbe stam bine și supe . Sunt bune și sănătoase și avem multe sortimente. Pansament pentru stomac.
dragonfly300 Reputație: 1037 Postat Februarie 11 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 11 3 minutes ago, dydy.v.1.1 said: Doar par.. nu sunt ,de fapt 90% din bucătăria românească este de fapt o reinterpretare a bucătăriei " otomane" .. Acuma, la cum zici, se pare ca romanul a reinterpretat bine otomanul. Si pe langa reinterpretare, a avut 10% originalitate. E ceva, ca avem delicatese cu care sa ne laudam 1
Seemakone Reputație: 2087 Postat Februarie 11 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 11 Acum 3 minute, dydy.v.1.1 a spus: Fără bicarbonat nu ar fi suculenti , fragezi si pufoși.. Ca sa nu mai spun ca in rețeta originala se punea si fiertura de oase.. sa lege mai bine 😐 Io manc doar de vită /sau oaie 😎. Asai religia la mine 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 Acum 10 minute, dydy.v.1.1 a spus: Doar par.. nu sunt ,de fapt 90% din bucătăria românească este de fapt o reinterpretare a bucătăriei " otomane" .. Imperiul Roman a lăsat în bucătăria românească: - fierturi groase - tocane - pâine dospită - pește sărat/afumat - legume gătite lent Asa zice AI
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 @dydy.v.1.1 Tot de la Imperiul Roman: "- Puls → mămăligă veche din mei - Moretum → brânză frecată cu usturoi - Caseus - Pullus elixus → pui fiert cu ierburi (proto‑ostropel) - Ius in ovis → tocăniță - Pisces salsi → pește sărat/afumat - Lenticula → linte scăzută - Cicer → năut fiert/piure"
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 Acum 10 minute, Seemakone a spus: Io manc doar de vită /sau oaie 😎. Asai religia la mine 😁 Eu prefer mix vita, oaie. Aia de la obor parca sunt asa. Sunt buni oricum ar fi. Nu refux orice alta combinație. Mici sa fie si o bere rece lângă
dragonfly300 Reputație: 1037 Postat Februarie 11 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 11 12 minutes ago, Seemakone said: @dragonfly300 și fost so saluți pe blonda 😁 Nu asa cum sugerezi . Asta e momentan. Dar in alt fel, cred ca o salut destul de mult Si imi face placere sa o salut
Seemakone Reputație: 2087 Postat Februarie 11 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 11 Acum 18 minute, Giulia69 a spus: Daaaaaa😂😂😂😂 Te vad bine dispusă în seara ăsta 😎😁
robert11111 Reputație: 4664 Postat Februarie 11 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Postat Februarie 11 6 minutes ago, Daniro1985 said: @dydy.v.1.1 Tot de la Imperiul Roman: "- Puls → mămăligă veche din mei - Moretum → brânză frecată cu usturoi - Caseus - Pullus elixus → pui fiert cu ierburi (proto‑ostropel) - Ius in ovis → tocăniță - Pisces salsi → pește sărat/afumat - Lenticula → linte scăzută - Cicer → năut fiert/piure" Eu am fost să mănânc după atâtea discuții despre mâncare! Încercăm și despre sex! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 Chiar acum, robert11111 a spus: Eu am fost să mănânc după atâtea discuții despre mâncare! Încercăm și despre sex! 😂😂😂😂😂 In weekend sex la mine. Dacă îmi iese cu o cetățeana. Dacă nu, ma reprofilez 😁
robert11111 Reputație: 4664 Postat Februarie 11 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Postat Februarie 11 1 minute ago, Daniro1985 said: 😂😂😂😂😂 In weekend sex la mine. Dacă îmi iese cu o cetățeana. Dacă nu, ma reprofilez 😁 Pe mine m-a stârnit un pic soarele de azi, dar nu îndeajuns! Sunt meteosensibil când vine vorba de sex!
Seemakone Reputație: 2087 Postat Februarie 11 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 11 Acum 1 minut, Daniro1985 a spus: 😂😂😂😂😂 In weekend sex la mine. Dacă îmi iese cu o cetățeana. Dacă nu, ma reprofilez 😁 Vezi ca poți ieși m-ai scump că și cu una de p'aci 😅.Zic și Io caz pățit 😅😅😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 Chiar acum, Seemakone a spus: Vezi ca poți ieși m-ai scump că și cu una de p'aci 😅.Zic și Io caz pățit 😅😅😅 Neah. Primele dăți ies in parc. Cheltui cam cât dau și la fete aici pentru o buca 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 Acum 2 minute, robert11111 a spus: Pe mine m-a stârnit un pic soarele de azi, dar nu îndeajuns! Sunt meteosensibil când vine vorba de sex! Nu mai suport iarna sa vina mai repede primavaraaa.
Membru Premium Criticul Reputație: 10622 Postat Februarie 11 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 11 Acum 37 minute, Giulia69 a spus: Chiar buni ! 🤣 Mici și bere, perfecte pentru o întâlnire... acționează mai ceva ca usturoiul, merge FK ca uns... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 Acum 1 minut, Criticul a spus: Mici și bere, perfecte pentru o întâlnire... acționează mai ceva ca usturoiul, merge FK ca uns... 😛 Probabil ea terminase programul când a poftit la mici 😝
Seemakone Reputație: 2087 Postat Februarie 11 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 11 Acum 9 minute, dragonfly300 a spus: Nu asa cum sugerezi . Asta e momentan. Dar in alt fel, cred ca o salut destul de mult Si imi face placere sa o salut N-am sugerat nimica 🤣. Doar am întrebat 😅.Ți-e îți fuge mintea la nebunii 🙈 🤣.
Membru Premium Criticul Reputație: 10622 Postat Februarie 11 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 11 Acum 36 minute, Daniro1985 a spus: Nu prea.. Micii au venit din India, prin Turcia și sarmalele turcești.. Parca. Ciorba de burta și ciorba radauteana ar fi rețete românești Radu Anton Roman a încercat să găsească elemente românești și nu prea i-a ieșit. Avem influențe turcești, slave, ungurești, germane la greu, mai noi cele franceze sau italiene. Ca toți balcanicii, mâncăruri grele și care cresc colesterolul... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 @pisicuts @Proffmod @cleopatra01 Câștigătorii de la concursul anului nu primesc cont verde o perioada? Ca dacă da eu am primit ciuciu 😁
Membru Premium Criticul Reputație: 10622 Postat Februarie 11 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 11 Acum 6 minute, Daniro1985 a spus: Nu mai suport iarna sa vina mai repede primavaraaa. Va fi... dar una normală, adică de geci și nu de mânecă scurtă... 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum