Sari la conținut

Discuții despre orice

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, al3x89 a spus:

Exprimare de om obosit după job... Îți dorești să câștigi? 😌

No! Nu ma intereseaza banner-ul! Cum nici pe cel de anul trecut nu l-am ținut...nici pe altul nu l-aș tine!  

Postat
Acum 38 minute, ZeroTolerans a spus:

Đolores e din zona timpului când forumul era al masculilor!!

Putorile erau puse la locul lor fără tăgădă, scurt și la obiect, să sugă și să tacă!

Nu aveau ce căuta la povești cu futacii, dacă nu aveau IQ peste 50!

S-au schimbat multe între timp, forumul a devenit de vreo 2 ani loc de promovare ptr prostituete est europenese și ai apărut și  matale în zonă, care de dragul prosperității bussiness-ului, până și la DG aplauzi toate prostăturile, în loc să le zici să nu se mai promoveze pe unde nu e ok...

PS. Criticul este genial, cu 3 clase deasupra tuturor și-mi place tot ce scrie, mai puțin când se libinoșește aiurea...

Eh uite.. Pentru asta nu îmi pare rău ca am uitat sa te nominalizez la trol-ul anului.. 

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, Al3csandru a spus:

După ''cinci'' feluri de mâncare la ce te mai aștepți să faci🤔🤣

Imi e rau de ieri mai... nu mai comenta 😂😂

• Oras:Oriunde
Postat
Acum 5 minute, Girlsexy99 a spus:

17 pro 🤣🥰 

Da îți place IPhone 17 pro serios acum

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 8 minute, Cozonac77 a spus:

Cu alte cuvinte... Joia era mai organizată treaba 😁

Da,, se bea mult mai des, săptămânal... 😛 

• Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:B
Postat
Acum 2 minute, AllexAndra1q a spus:

De la tipul recenzat de tine oare? 😂

Vizitator
Postat
Chiar acum, al3x89 a spus:

De la tipul recenzat de tine oare? 😂

Nu are legatura! :)

Întalnirea e de acum cateva luni in urmac😁🥰 dar il prind eu iar 🤤🤤 nu mai e mult si aterizez la el in oras 😂

• Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, AllexAndra1q a spus:

Uită-te la televizor, e imposibil să nu prinzi vreo reclamă unde să nu fie vreun medicament sau supliment care să te ajute să bagi că spartul, e "sport" național la români. 😛 

În alte țări se fac reclame pentru biciclete, fitness etc doar la noi sunt pentru stomac, ficat, digestie... 😛 

• Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:Booty Bay
Postat
Just now, AllexAndra1q said:

Întalnirea e de acum cateva luni in urmac😁🥰 dar il prind eu iar 🤤🤤 nu mai e mult si aterizez la el in oras 😂

Luni in urma? E ceva! 😄

• Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, AllexAndra1q a spus:

Poate ajungi să-l ceri... tu🤣 (la cum vorbești de el......🤔🤣)

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, robert11111 a spus:

Luni in urma? E ceva! 😄

De ceva luni de zile nu a mai ajuns în zona mănăstirilor, în rest a cam repetat zonele... 😛 

Postat

Luni in urma? E ceva! 😄

Da, dar se pare că tipul e one hit wonder, nu a mai revenit 😂

• Haha 1
Postat
2 minutes ago, al3x89 said:

Da, dar se pare că tipul e one hit wonder, nu a mai revenit 😂

Nu cred ca a avut el ocazia, daca am inteles bine! 

E posibil sa aflam mai multe in urmatorul episod!

Tinem aproape!😂

• Haha 1
Postat
5 minutes ago, Criticul said:

De ceva luni de zile nu a mai ajuns în zona mănăstirilor, în rest a cam repetat zonele... 😛 

Toti suntem creaturi ale obiceiului! 😁

• Membru Premium
Postat
Acum 7 minute, Criticul a spus:

Uită-te la televizor, e imposibil să nu prinzi vreo reclamă unde să nu fie vreun medicament sau supliment care să te ajute să bagi că spartul, e "sport" național la români. 😛 

În alte țări se fac reclame pentru biciclete, fitness etc doar la noi sunt pentru stomac, ficat, digestie... 😛 

Cine se mai uită la televizor🤔

Postat
1 minute ago, Al3csandru said:

Te mai lovesti de el! Intr-un birou la munca, pe acasa la un meci! 😂

Si da, avem fenomenal de multe reclame la medicamente, acum urmeaza sezonul gripei! 😂

Postat
Acum 4 minute, Al3csandru a spus:

Ce sa vezi atacă Trump Venezuela 

• Membru Premium
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Postat
Acum 16 minute, AllexAndra1q a spus:

Ii făceai poză la buletin când era la duș și acum era rezolvată treaba , tot eu să te învăț 🫣😂 Erai la ușa lui , ziceai ce surpriză , uite pe la o prietenă pe aici . Tu ? Pai aici stau . Ce mică e lumea , hai pe la mine la o cafea și gata pe felie , lipeala 😂

P. S Sper să nu faci așa ceva , e doar un pamflet 🫣😱

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Nu sunt ce aș vrea să fiu, nu știu ce vreau să fiu dar știu că îmi place 👅:felatie🌮:tittyfuck🍑💦🙃

Vizitator
Postat

@AllexAndra1q, sa vezi ce-ti fac maine, sa te tii bine...o sa ne certam grav de tot, nu te vad bine, sincer.

O sa iasa urat, sa stii. Mai bine nici nu mai intri pe forum ca imi e ca o sa plangi. Acum sunt obosit asa ca ma culc, dar maine va fi jale, mi-e mila de a ta pasarica 😞

Postat

Si da, avem fenomenal de multe reclame la medicamente, acum urmeaza sezonul gripei! 😂

Farmacii, medicamente, cazino, pariuri, împrumuturi 'legale' cu 500% dobândă la 'instituții nonbancare', bănci, credite și sigur îmi mai scapă, asta doar în 5 min de vizionat reclame... 

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, robert11111 a spus:

👍

Eu mă lovesc de el ca muzica de fundal fără să-mi pese🤣

Vizitator
Postat
Acum 12 minute, robert11111 a spus:

Luni in urma? E ceva! 😄

Da😁😁😁

Acum 11 minute, Al3csandru a spus:

Poate ajungi să-l ceri... tu🤣 (la cum vorbești de el......🤔🤣)

😂 pai... oricum stie ca sunt foc de el 😂 am zis ca eu mai recunosc cand e unu prea bun prea ca la țara🤭🤣

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, AllexAndra1q a spus:

Da😁😁😁

😂 pai... oricum stie ca sunt foc de el 😂 am zis ca eu mai recunosc cand e unu prea bun prea ca la țara🤭🤣

Atunci să-l fuți bine, să vină în limbă după tine😂

Vizitator
Postat
Acum 14 minute, Criticul a spus:

Ee pai asa in fiecare oras e cate unu ce imi ramane in minte..dar trebuie sa fie grav sa mi ramana asa rau in minte.. cu dorinta de revedere... 

Postat

Ziua 4 sau 5 fara pizda

Memoria nu mai e ce a fost

Incepe sa se regenereze portofelul

A inceput sa revina si gustul

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.