Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Acum 48 minute, ZeroTolerans a spus: Tot aici ești, Patrauleo? Păi n-ai zis că-ți dai delete la cont, în semn de respect pentru moderatoarea @Cleopatra, pe care "o respecți" în felul tău de agarici atârnache fără memorie..., stimate mizerabil Trahanache + Cațavencu într-o singură minte a lui 2025, dar mult inferioară intelectual personajelor din Caragiale...? :))) Să avem respect pentru masculii cu coloană verticală ca tine, care au cuvânt și nu fac kk unde mănâncă, nici nu mănâncă pe unde s-au făcut de cacao... L-ai atacat inclusiv pe @Pisicuts la un moment dat, deontologule care "doar răspunzi la atacuri și nu ataci din senin" . Să-ți caut postarea aia?? Urăsc să ma repet, dar insist să spun că jigodiile odioase și meschine ce trollează 24/7 cu cretinismele lor, chiar nu au ce căuta pe nimfo fără plocon la șerif!!! CSP urgent, rromulane! 😍😘 Bre , mai citește încă o dată acel mesaj, că pare că l-ai înțeles direct în gură. " voi face " La mine vorba i ștampilă. Da am zis că revin cu alt nickname "lunetistul" Nu știu, mă mai gândesc.
Scorpions70 Reputație: 3695 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 11, 2025 Acum 1 minut, LUMIAR a spus: Vezi ca pul(p)a mea este dedicata exclusiv doomnisoarelor. Asa ca te rog sa te abtii... Vezi că mie îmi place "pizdulice la grătar"....ce înseamnă că nu este "pizda vacii"(înțelegi ce vreau să spun)😉😅
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1824 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 1 minute ago, Scorpions70 said: Vezi că mie îmi place "pizdulice la grătar"....ce înseamnă că nu este "pizda vacii"(înțelegi ce vreau să spun)😉😅 Eu ador "OBRAJIORII" la gratar. "PIZDULICELE" le alint si mai apoi le FUT!🤣 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Super Premium bogcp303 Reputație: 6480 Postat Iunie 11, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iunie 11, 2025 La 11.06.2025 la 17:21, Girlsexy99 a spus: Mai de ce nu mai am reactii ?? s au micsorat reactiile 😂😒 Am pățit-o și eu de vreo 3-4 ori până acum, și ieri când "dezbaterea" era în toi nada "muniție" ..😂😂.. 1
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1824 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 Ies ca simt miros de cocina. 😘😘😘 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
ZeroTolerans Reputație: 222 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iunie 11, 2025 5 minutes ago, Potriviitu said: Bre , mai citește încă o dată acel mesaj, că pare că l-ai înțeles direct în gură. " voi face " La mine vorba i ștampilă. Da am zis că revin cu alt nickname "lunetistul" Nu știu, mă mai gândesc. Ștampila ta este activitatea ta pe nimfo... Dacă tot te-ai folosit de textele mele, am și io o mică doleanță în direcția ta, anume să-mi permiți să-ți fac în târg o pozuță closeup cu mutra! O trag în format A4 pe imprimantă și mi-o leg cu elastic de cap când îi dau la buci alei mele deseară, ca să știe și ea cum e când o regulează un bărbat adevărat cu pula mare ca tine... 😘😍 PS. Visezi borfaș minuscul cu ochii deschiși despre lunetiști la cum visai și despre apartenența ta la Curtea Supremă, Ministere etc.... 1
DonnJuann Reputație: 126 Postat Iunie 11, 2025 Oras:București Oras:București Postat Iunie 11, 2025 Acum 10 ore, Daniro1985 a spus: Despre limbi.. Se simte imediat dacă abia au făcut dus. Și asa prefer. Și la mine nu a închis ușa când a făcut dus dar eu nu fac anal și nu s-au auzit sunete.. Se mai întâmplă și sunete, intra aer, suntem toți oameni 😁 Nah eu chiar am admirat-o cât a făcut dus, și e de apreciat ca a întrat la dus după singurul număr dat, ca luasem 30 de minute. Multe fac dus după ce pleci. Cel puțin asa îmi imaginez eu ca fac. 😂 Am făcut anal de doua ori în viata cu una dintre prietene din curiozitate și nu ma atrage prea mult. Prefer pasarica și gurița 😁 Nu mai stiu de câte ori am dat la curuleț dar ai dreptate nu se compară cu păsărica, e o optiune dacă pusy nu e stramtă și poți avea satisfacție cum am avut la Ștefania. Dacă e taxată suplimentar (sânt multe fete de bani puțini ce pun extra și au coadă la curul lor) se ajunge la prețul real. Se știe că fetele preferă iepurii ce vin fut 2 min, finalizează și după o pauză ce dacă e bine întreținută crează bună dispoziție și următorul număr durează 5min. Rezultat omul mulțumit, scrie recenzie și are reacție "te astept cu drag data viitoare" acum eu ce pot să fac, fut de toți banii, cum pot să mai fiu primit, fetele preferă să facă pauză decât cu unu că mine ce le epuizează. Chiar dacă am scris recenzii favorabile la fetele la care am fost eu nu am mințit nici o dată, am omis aspectele defavorabile pentru ele. Am fost acuzat că eu dau numai note mari că nu spun adevărul, îi contrazic cei care mă atacă, nu scriu recenzii, stau toată ziua pe forum și comentează. Baza în forum sânt recenziile, fetele își plătesc abonamentul că are flux continuu de clienți, le fac să fie mulțumite, și continuă să fie disponibile pentru noi toți. Pup😘M
Repty Reputație: 1835 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Acum 25 minute, DonnJuann a spus: ...și poți avea satisfacție cum am avut la Ștefania. Si tu ai dat la Stefania? Al naibii, niciuna nu-ti scapa.😅 O stiu si eu pe Stefania, e o femeie ok. 1
Assstronaut Reputație: 15 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Berghain Oras:Berghain Postat Iunie 11, 2025 Acum 12 ore, Assstronaut a spus: Da-i inainte dar sa știi ca o consultație ginecologică la o clinica privata e vreo 600 lei, daca nu ai asigurare sociala de sanatate, iar daca te-au lasat nervii o simpla reteta de xanax (consut psihiatric - pipi de pisică) costă 330 lei (preturi de la clinica privata Regina Maria cumaparata de un consortiu norvegian). Asadar cei ce nu mai pot munci si nu au aisugare sociala sa-si ia de la stat tratamentele (pentru diverse afectiuni), sunt condamdati la moarte in statul ortodox român, moarte in chinuri groaznice, caci eutanasia nu e permisa de oamenii (de catre mârlanii lui Dummnezeu) pentru pacienti incurabili, deci esti privat de o moarte demna. Prin invatamantul fara baza materiala, bazat pe memorare, pe favorizarea copiilor oamenilor bogati care-si permit medidatii, prin medicii de adulti total dezumanizati (cu exceptia celor care lucreaza in neonatologie si pediatie), prin magistrati coupti (cazul Tate, Nordis, etc. etc.). este un stat criminal indreptat impotriva propriilor cetateni si va C L A CA in favoarea asa zisilor suveranisti (real fascisti), n-a fost sa fie anul asta, va fi in 2029, si atunci va fi sfarsitul statului român corupt, inficient., Nu ma astept la executii in masa (de la fostii peremisti deghizati azi in diverse partidulete) dar vor aduce România la nivelul Mexicicului, Columbiei si poate chiar venezuelei. Veti lucra pentru 2 ruble pe ora pentru rusul care o sa va stea cu pistolul la ceafa. Imi cer scuze pentru agramatisme, eram sub influenta Zarea, dar cred ca m-am facut inteles.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Acum 4 ore, Cartman86 a spus: Te bucuri dacă mai pleci pe picioare... Urăsc spitalele (mai ales mirosul ăla specific de spital) și înmormântările! Hei... înmormantarile sunt ok.. îmi place coliva la maxim😂😂
Super Premium bogcp303 Reputație: 6480 Postat Iunie 11, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iunie 11, 2025 La 11.06.2025 la 20:09, Ale1q a spus: Hei... înmormantarile sunt ok.. îmi place coliva la maxim😂😂 O să zică unii că suntem ciudați 🤦, dar și mie îmi place tareee mult ..😂😂.. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Acum 3 minute, bogcp303 a spus: O să zică unii că suntem 🤦...dar și mie îmi place tareee si mult .... 😂😂😂 Iti place tare si mult? Nebunule! 🤣🤣🤣
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2943 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 Acum 11 minute, Ale1q a spus: Hei... înmormantarile sunt ok.. îmi place coliva la maxim😂😂 Cam macabru dar, no... Ți-a dat pachet??? 1 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Daniro1985 Reputație: 2159 Postat Iunie 11, 2025 Autor Postat Iunie 11, 2025 Acum 1 oră, DonnJuann a spus: am omis aspectele defavorabile pentru ele. E alegerea ta. Dar nu e chiar corect fata de băieți 😁 Sunt și eu curios de ce ești asa setat sa mergi la atâtea femei? 1
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 Acum 17 minute, Ale1q a spus: Hei... înmormantarile sunt ok.. îmi place coliva la maxim😂😂 Acum 10 minute, bogcp303 a spus: O să zică unii că suntem 🤦...dar și mie îmi place tareee mult .... 😂😂😂 Există un test: În timpul înmormântării propriei mame, o domnișoară observă un bărbat. Bărbatul i-a plăcut foarte mult, așa cum se încadra în parametrii ei cu privire la ”Bărbatul perfect”. Fata instantaneu s-a îndrăgostit de respectivul bărbat, peste 2 săptămâni, însă și-a ucis sora.Întrebare: De ce femeia și-a ucis sora? Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 Ce am scris este un test extrem de serios... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2943 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 Acum 6 minute, albdom83 a spus: Iti place tare si mult? Nebunule! 🤣🤣🤣 Ei na!!! Ai încercat și tu să faci o dumă... Dar tot asta a ta e cea mai bună!!! ⬇️⬇️⬇️ La 21.05.2025 la 12:11, albdom83 a spus: E ok, in gura imi place cel mai mult 🤭 1 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Super Premium bogcp303 Reputație: 6480 Postat Iunie 11, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iunie 11, 2025 La 11.06.2025 la 20:20, albdom83 a spus: Iti place tare si mult? Nebunule! 🤣🤣🤣 😂😂😅 Când am citit reply-ul și am văzut citatul "meu" prin gând îmi trecea: GATA schimb telefonul trec pe ...., draq să îl ia de autocorect, de unde a apărut "și"-ul ..😂😂.. 1
Repty Reputație: 1835 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Acum 1 minut, bogcp303 a spus: 😂😂😅🤣🤣🤣 Când am citit reply-ul și am văzut citatul "meu" prin gând îmi trecea: GATA schimb telefonul trec pe .... draq să îl ia de autocorect...de unde a apărut "și"-ul ....😂😂😂 Dezactiveaza-l si ai scapat de problema... 1
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 Nici o încercare de răspuns la testul meu?!? Deși nu cred că-l adresez cui trebuie... ar fi fost alții cărora li se potrivește. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Super Premium bogcp303 Reputație: 6480 Postat Iunie 11, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iunie 11, 2025 Evident că am găsit sursa, dar o să fiu sincer, răspunsul meu era: pentru că bărbatul respectiv se îndrăgostise de sora ei. 1
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 Chiar acum, bogcp303 a spus: Evident că am găsit sursa..., dar o să fiu sincer, răspunsul meu era: pentru că bărbatul respectiv se îndrăgostise de sora ei. Aș fi preferat să nu se caute... Eu știu testul de ani de zile. Atunci pun răspunsul: Ea și-a ucis sora în speranța că îl va mai întâlni pe respectivul bărbat la înmormântare. Dacă ați răspuns corect la întrebare – sunteți psihopat. 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Super Premium bogcp303 Reputație: 6480 Postat Iunie 11, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iunie 11, 2025 La 11.06.2025 la 20:34, Repty a spus: Dezactiveaza-l si ai scapat de problema... În 90% din cazuri e ok, e folositor, "boacăne" îmi face în special când scriu pe forum, parcă intră draqii în el, după ce mă loghez ..😂😂.. 1
Repty Reputație: 1835 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Chiar acum, bogcp303 a spus: În 90% din cazuri e ok, e folositor, "boacăne" îmi face în special când scriu pe forum, parcă intră draqii în el, după ce mă loghez...😂😂😂 Atunci n-ar strica o verificare a textului inainte sa postezi. :))
Scorpions70 Reputație: 3695 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 11, 2025 Acum 14 minute, Criticul a spus: Există un test: În timpul înmormântării propriei mame, o domnișoară observă un bărbat. Bărbatul i-a plăcut foarte mult, așa cum se încadra în parametrii ei cu privire la ”Bărbatul perfect”. Fata instantaneu s-a îndrăgostit de respectivul bărbat, peste 2 săptămâni, însă și-a ucis sora.Întrebare: De ce femeia și-a ucis sora? Deorece surioara era soția bărbatului...😉
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum