Sari la conținut

Discuții despre orice

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Iau pauza de la forum! Ma enerveaza 😂ma apropii de menstruatie 😂

Ne auzim luni! 😂

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 2 ore, Cozonac77 a spus:

Dar vorba nemților: "Any hole, is a goal." 

Acum 2 ore, al3x89 a spus:

Panică dacă auzi: 'wrong hole!' 

Acum 2 ore, al3x89 a spus:

Pt jucătorii de CS din anii '2000: 'fire in the hole'. 

"Soluțiile noastre pentru găurile voastre" a fost sloganul unei companii texane de foraj (am văzut prin anii 2000 la Jay Leno) 

• Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat

Ac sunt la cafea, mă pun la drum să rezolv niște "găuri".... 😛 

• Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Postat

Neata lume

@Daniro1985 uite din cauza unui meci de curtea scolii ca cel de aseara mi a disparut placerea de a urmari meciuri

haos combinat cu noroc, si tot iq ul aflat pe teren nu depasea iq ul unui soricel

• Like 1
  • Super Premium
  • Oras:Vatra lui Bucur
Postat
Acum 5 ore, Criticul a spus:

Ac sunt la cafea, mă pun la drum să rezolv niște "găuri".... 😛 

Așa, cu noaptea-n cap? 😜

Acum 49 minute, Darth3 a spus:

Neata lume

@Daniro1985 uite din cauza unui meci de curtea scolii ca cel de aseara mi a disparut placerea de a urmari meciuri

haos combinat cu noroc, si tot iq ul aflat pe teren nu depasea iq ul unui soricel

Bună dimineața, ăia' ne-au arătat ieri că au venit și cu Bosnia, și cu Herțegovina.

Noi am mers doar cu jumătate din echipă…

Dacă jucam doar cu bosniacii sau doar cu herzegovinii, poate scoteam egalul. 🤣

Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.

• Telefon: 0749393867
  • Oras:Fericirii .
  • Disponibila
  • Telefon: 0749393867
  • Oras:Fericirii .
  • Disponibila
Postat
Acum 28 minute, Darth3 a spus:

Buna @Corinasw 😉

Neataaa

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
La 13.11.2025 la 21:12, Ponzischema a spus:

Când nu va mai anula programări pe motiv că sa stricat clanța de la ușă ( vai doamne, am crezut că nu poate face oral, acceptam ) , voi mai reveni. Altfel e un pic cam trasa de par , fata aceasta. Are un suflet frumos. Din ce citesc, pare încăput pe mâini bune :()))))

Coane a i căsuța de mesaje plina,mai șterge din ele te rog.🙏🙏

Postat
Acum 2 ore, Darth3 a spus:

Neata lume

Pe mine ma dovedise ceva ani scandalul cu Steaua..

Dar acum.. Fotbalul e spectacol. Aia e, anii ăștia avem noi jucători mai slabi.. Dar rămâne cupa campionilor spectacol fotbalistic curat.. Împreună cu turneul mondial și european. 

Hai România și la bine și la rău! 

Postat
13 minutes ago, Daniro1985 said:

Pe mine ma dovedise ceva ani scandalul cu Steaua..

Dar acum.. Fotbalul e spectacol. Aia e, anii ăștia avem noi jucători mai slabi.. Dar rămâne cupa campionilor spectacol fotbalistic curat.. Împreună cu turneul mondial și european. 

Hai România și la bine și la rău! 

Mi se pare plictisitor fotbalul in ultimii ani, ori devin un bosorog d ala vesnic nemultumit 🤣🤣

• Haha 1
Postat
Just now, marcelpavel2016 said:

Salutare! Unde gasesc si eu o fata de culoare, de pe alte meleaguri? In Romania daca se poate! Multumiri si ciocane tari!

E o brazilianca in buc, o gasesti pe eurogirls, dar nu ti o recomand.... praf pe servicii

Postat
Acum 1 minut, Darth3 a spus:

Mi se pare plictisitor fotbalul in ultimii ani, ori devin un bosorog d ala vesnic nemultumit 🤣🤣

Dacă ziceai ca au început sa lipsească jucătorii creativi ca numarul 10 iti dădeam dreptate 😁

Postat
2 minutes ago, Daniro1985 said:

Dacă ziceai ca au început sa lipsească jucătorii creativi ca numarul 10 iti dădeam dreptate 😁

Era o vreme cand toti jucatorii, chiar si unii portari erau creativi, spectaculosi

Remember Chilavert sau Carlos de la steaua 😂😂😂😂

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 10 minute, marcelpavel2016 a spus:

Salutare! Unde gasesc si eu o fata de culoare, de pe alte meleaguri? In Romania daca se poate! Multumiri si ciocane tari!

Ferentari, Bolintin, Draganesti-Olt... 

• Haha 1

• Membru Premium
Postat
Acum 3 ore, fullspy a spus:

Așa, cu noaptea-n cap? 😜

Pe cât posibil, erectiile matinale trebuie valorificate... 😛 

• Oras:Booty Bay
Postat
8 minutes ago, Darth3 said:

@robert11111 cu tine parca discutam despre ea

Când discutam la momentul respectiv, credeam că ne referim la aceeași persoană!

Da, acum am observat, sunt aceeasi persoana.

Eu fusei aici!  👇

Pare ca inca esta activa! 

Postat
1 minute ago, robert11111 said:

Când discutam la momentul respectiv, credeam că ne referim la aceeași persoană!

Acum cred că sunt două persoane distincte, deși seamănă foarte mult.

Eu fusei aici!  👇

Pare ca inca esta activa! 

E aceeasi

Postat
4 minutes ago, Darth3 said:

E aceeasi

Sictirită, dar frumoasă! 😅

Cred că și-a schimbat numărul. Înainte îmi apăreau actualizări la WhatsApp când ne mai făcea vizite.

• Super Premium
Postat
Acum 29 minute, Criticul a spus:

erectiile matinale trebuie valorificate..

Confirm. 👌🤪

Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.