Kash69 Reputație: 1550 Postat Ianuarie 6 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 6 Acum 1 minut, bender23 a spus: ai sosie la unirii am fost vecin cu vreo 2 dar am aflat mereu dupa ce plecau din zona Offf, ce ghinion 😒😂
MPutere Reputație: 356 Postat Ianuarie 6 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 6 Acum 6 minute, Kash69 a spus: E pe fugă 😂😂😂 Acum 6 minute, Kash69 a spus: Te pup prințule 😅💋 Și eu pe tine Suplețe, cum joci nu ii vine să ced.😘💋❤️
bancheru24 Reputație: 4039 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Acum 2 minute, blonda_a a spus: I se părea că ați cam fi vecini și ar fi bine să vă ajutați reciproc 🤣 Nici pe departe 😅😅 Si in Bucuresti stam la 30 de minute de mers cu masina pe trafic lejer 😂😂 ... nu mai zic de unde sunt acum 😅😂
Kash69 Reputație: 1550 Postat Ianuarie 6 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 6 Acum 1 minut, vreau20 a spus: @Kash69 @Darth3 stiti expresia: "trădat, înjunghiat în spate"?? 🤣🤣 Dezamăgire mare 🥲 1
01Emma Reputație: 723 Postat Ianuarie 6 Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Postat Ianuarie 6 Acum 30 minute, haloowen a spus: 🤭🤭😁 Dovada vie că ca sa fii la lux trebuie sa ai pretul min 500! Atââât!:)) Pun cat doresc eu. 3
Membru Premium Darth3 Reputație: 1895 Postat Ianuarie 6 Membru Premium Postat Ianuarie 6 Just now, blonda_a said: Eu te încurajez să incerci 🤣 Nu știi ce plăcere pierzi 🤣 Auzi @Kash69 Stie @blonda_a ce stie Iti vreau binele, nu te tradez 😇 1 Vanilla got boring
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Ianuarie 6 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 6 Acum 10 minute, Repty a spus: Durerea de masele e insignifianta pe langa durerea pe care o ai cand te apuca o colica renala. Femeile spun că durerile nașterii sunt cele mai groaznice... Greșit căci după ce fac un copil foarte multe spun că ar mai face unul dar nici un bărbat lovit în coaie nu spune că vrea altă lovitură... 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Kash69 Reputație: 1550 Postat Ianuarie 6 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 6 Acum 1 minut, jocrep1 a spus: Zii și tu ca faci, dar doar cu aia care au pula mica. Nu sunt pregătită să l cunosc pe criticul momentan 😂😂😂(glumesc )🥰❤️ 2
Kash69 Reputație: 1550 Postat Ianuarie 6 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 6 Acum 2 minute, blonda_a a spus: Eu te încurajez să incerci 🤣 Nu știi ce plăcere pierzi 🤣 🥲🥲🥲 1
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Ianuarie 6 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 6 Acum 2 minute, blonda_a a spus: Eu te încurajez să incerci 🤣 Nu știi ce plăcere pierzi 🤣 Perfect... 🤣 @AllexAndra1q spune-i cum te-am convins și pe tine să deschizi poarta... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
dragonfly300 Reputație: 263 Postat Ianuarie 6 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 6 26 minutes ago, Kash69 said: Nu e combinație 😂😂😂 am pus poza cu păsărica și am primit mesaje de mulțumire pentru material de labă 😂😂😂 Daca tot, baietii si-au manifestat recunostinta
01Emma Reputație: 723 Postat Ianuarie 6 Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Telefon: +40 763 215 072 Oras:Popești Leordeni Disponibila Postat Ianuarie 6 Acum 3 minute, Mayergelu a spus: Atâtea doamne și domnișoare stimabile se fut în cur! Cu aceste afirmații jigniți o mare parte din această comunitate. va asigur ca intențiile mele sunt dintre cele mai bune! tot respectul! Nu jignesc pe nimeni, fiecare femeie face ce poate, nu sunt obligate sa facă anal decât voi unii români stați și comentați, voi ăștia care tot comentați nu vă puteți numii bărbați decât niște prințese🤭🤷🏼♀️🙆♀️
bancheru24 Reputație: 4039 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Acum 2 minute, blonda_a a spus: Eu te încurajez să incerci 🤣 Nu știi ce plăcere pierzi 🤣 Mai dai 2 replici din-astea, direct te cer 🤣🤣🤣 2
Membru Premium Darth3 Reputație: 1895 Postat Ianuarie 6 Membru Premium Postat Ianuarie 6 Just now, Criticul said: Perfect... 🤣 @AllexAndra1q spune-i cum te-am convins și pe tine să deschizi poarta... 😛 Ai platit tribut la poarta? 2 Vanilla got boring
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Ianuarie 6 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 6 Acum 3 minute, jocrep1 a spus: Zii și tu ca faci, dar doar cu aia care au pula mica. Am cele mai mari șanse... Atunci când am apelat la un produs pentru mărirea penisului cu efect garantat 100%, am primit o 🔎 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Ianuarie 6 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 6 Acum 3 minute, Kash69 a spus: Nu sunt pregătită să l cunosc pe criticul momentan 😂😂😂(glumesc )🥰❤️ Sunt nimeni.. 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
bancheru24 Reputație: 4039 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Chiar acum, Criticul a spus: Perfect... 🤣 @AllexAndra1q spune-i cum te-am convins și pe tine să deschizi poarta... 😛 Daca vrei sa te amagesti pe ideea asta, eu te las ... 😁 ... dar nu ai convins-o tu 😉 2
Kash69 Reputație: 1550 Postat Ianuarie 6 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 6 Acum 3 minute, Darth3 a spus: Auzi @Kash69 Stie @blonda_a ce stie Iti vreau binele, nu te tradez 😇 Tu pana sa ajungi la funduletul meu trebuie sa ți plătești datoria 😉🥹❤️ 1
Kash69 Reputație: 1550 Postat Ianuarie 6 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 6 Acum 2 minute, dragonfly300 a spus: Daca tot, baietii si-au manifestat recunostinta Da😂 fix 😂
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Ianuarie 6 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 6 Chiar acum, bancheru24 a spus: Daca vrei sa te amagesti pe ideea asta, eu te las ... 😁 ... dar nu ai convins-o tu 😉 Nu fi sigur... Ea, Dya (sweetkati) plus @Ana0069 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Darth3 Reputație: 1895 Postat Ianuarie 6 Membru Premium Postat Ianuarie 6 1 minute ago, Kash69 said: Tu pana sa ajungi la funduletul meu trebuie sa ți plătești datoria 😉🥹❤️ Cel mai usor ajung asa 😂😂 1 Vanilla got boring
Kash69 Reputație: 1550 Postat Ianuarie 6 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 6 Acum 1 minut, Criticul a spus: Sunt nimeni.. 😛 Lasă ca am auzit eu de tine 😂
Kash69 Reputație: 1550 Postat Ianuarie 6 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 6 Chiar acum, Darth3 a spus: Cel mai usor ajung asa 😂😂 Mai vedem 😂❤️
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Ianuarie 6 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 6 Chiar acum, Kash69 a spus: Lasă ca am auzit eu de tine 😂 De la cine? 😁 Știi câți Criticul umblă pe la fete? 😂 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Kash69 Reputație: 1550 Postat Ianuarie 6 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 6 Chiar acum, Criticul a spus: De la cine? 😁 Știi câți Criticul umblă pe la fete? 😂 Eeee, secret 🫣😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum