Sari la conținut

Discuții despre orice

Postări Recomandate

• Membru Premium
Reputație: 1062
  • Oras:Centru Est
Postat
5 minutes ago, Scorpions70 said:

Petru este plecat de mult în delegație in găsirea unor "trufandale tinere"....😂

Gen Rosa Linda?😬

Eu cred ca este inca mahmur dupa aniversarea onomasticii...🤣🤣🤣

Si el si Pavel...

"Sexul fără dragoste este doar împerechere"

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, albdom82 a spus:

Varule @Potrivittu, tu ai citit ce scrie baiatul asta aici? 

Bai e durere cu unii, nu-mi pot exprima opinia vizavi de o astfel de postare ca nu mi-ar mai aproba moderatorii postarea, dar stii tu ce zic 🤮🤮🤮😂

👇👇

Am citit vărule, 😖cum să nu citesc.....  Nu ei m-au surprins,  nu , nu .  Dânsa  m-a surprins.  

Sincer îți spun . 

Nu se pupă scrierile ei , cu logica sicu gândirea ei .  După ce îi las mesajul că a fost cel puțin arogantă,  îmi răspunde  total , total pe lângă subiect.  O fată deșteaptă,  și-ar fi recunoscut  obrăznicia .... e , ea din țânțar a făcut armăsar și a răspuns milogilor și lingailor  într-o notă de victimă , doar pentru că i-am atras atenția că nu a procedat frumos.  

Ce a urmat după din partea lui Cartman86 și compania,  e ceva de bezna minții  și Dânsa alături de ei ( penibil) 

PS - da tu ai văzut că  i-am propus un pariu ( 200 de euro)  ?  

Dânsa a zis că  primul tău mesaj către ea a fost  " C f frumoaso ? Preturi,  servicii? "  

Eram convins că minte și i-am propus ...... da mi-aș fi pus și ochiul rămășag,  că nu ești genul de om  golan 

Bineînțeles că  nu mi-o răspuns.  

Vizitator
Postat
Acum 5 ore, LUMIAR a spus:

@Ale1q 🥰

Esti suparata sau esti in vacanta?

Negrul nu este potrivit ca si culoare pentru sexzonul de vara...😀

Negrul cel mai potrivit de 3-4 zile! :)

sunt pe la înmormantari parastase si priveghi... 2 una dupa alta. 

Reputație: 2898
  • Oras:Capitala
Postat
Acum 7 minute, LUMIAR a spus:

Gen Rosa Linda?😬

Eu cred ca este inca mahmur dupa aniversarea onomasticii...🤣🤣🤣

Si el si Pavel...

Cu siguranță....dar după cum văd, până și marmota le-a ținut companie in loc să împacheteze....ciocolata.😉

....au înnebunit salcâmi.😜😂

• Haha 1
  • Membru Premium
Reputație: 1062
Postat
4 minutes ago, Ale1q said:

Bagi coliva la greu...😂

Eu m-am jurat ca prima coliva o voi gusta la inmormantarea mea...

• Haha 1

"Sexul fără dragoste este doar împerechere"

Reputație: 3520
  • Oras:București
Postat
29 minutes ago, Cartman86 said:

dacă plec eu

Nu o să pleci. Atâtea roze la DG și tu să nu le lingi... N-ai cum să reziști!

• Haha 2
Vizitator
Postat
Acum 9 minute, LUMIAR a spus:

Bagi coliva la greu...😂

Eu m-am jurat ca prima coliva o voi gusta la inmormantarea mea...

Chiar nu am mancat de alateri nimic.. avum 1h am mancat si eu! Si ptr ca mi-ai amintit de coliva... oare unde o fi coliva!? 🤔😅 

Vizitator
Postat

De aia am mancat si literele de mai sus 😂 noapte buna! I need muuult somn.

Reputație: 1231
Postat
36 minutes ago, Ale1q said:

Condoleante

Reputație: 126
Postat
Acum 3 ore, rossalinda2 a spus:

— Vă citesc de ceva timp discuțiile… Mă întreb dacă nu cumva ar trebui să cereți și certificate de garanție la dimensiuni. 🤭

Sau poate un pliant cu *mod de utilizare*, că uneori nu mărimea e problema, ci manualul de instrucțiuni. 😉

Ziceai că nu mai scrii dar văd că te mănâncă, e interesant, te cred si nu cred că ai nevoie de sfaturi, după cum decurge situația îți dai seama cum va fi continuarea. 

Tine-o tot așa. 

Pup 😘M

• Oras:Ping 3 Ms
Postat
6 hours ago, TreiParale said:

Pe nenea ăsta îl cheamă Valeriu Nicolae și-l urmăresc pe FB de vreo 7 ani. E unul din reprezentanții etniei rrome pe care chiar îl admir pentru tot ce face și ce vorbește! Este efectiv savuros prin modul cum îi înfierează și încondeiază șarlatanii politici pe FB și are un umor inconfundabil, chiar merită citit.

Am și o cărticică de-a lui Valeriu N - Țigan Țăndări, o lucrare formidabilă 👍

• Like 2
Reputație: 1231
Postat
14 minutes ago, ZeroTolerans said:

Pe nenea ăsta îl cheamă Valeriu Nicolae și-l urmăresc pe FB de vreo 7 ani. E unul din reprezentanții etniei rrome pe care chiar îl admir pentru tot ce face și ce vorbește! Este efectiv savuros prin modul cum îi înfierează și încondeiază șarlatanii politici pe FB și are un umor inconfundabil, chiar merită citit.

Starea impostorilor, am vazut si eu mai mult de jumatate din ce a postat, e bun.

Vizitator
Postat
Acum 48 minute, ZeroTolerans a spus:

Asa si? Crezi ca intereseaza pe careva de pe-aici pe cine urmaresti tu pe FB sau pe cine admiri tu? Sau care e ideea ca nu inteleg de ce sa te apuci acum sa ne povestesti tu prostiile tale?

Mai ai si o carticica de-a lui 🤦‍♂️ parca de asta ne pasa noua. Du-te bai vere si povesteste altora ca NU ne intereseaza pe noi ce faci tu, personal fac ceva 💩 pe interesele tale!

O recenzie pe cand povestesti?

Hai, tschuss! 🖕😘

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, Potrivittu a spus:

Nu se pupă scrierile ei , cu logica sicu gândirea ei .  

"Cu logica si gandirea ei..." hai ca ai zis-o!

Ce logica si ce gandire varule, are ea si asa ceva? Eu credeam ca toata esenta existentei ei sta numai intre picioarele ei 🤭😂

Reputație: 1543
  • Oras:Târgu Mureș
Postat
Acum 15 minute, albdom82 a spus:

"Cu logica si gandirea ei..." hai ca ai zis-o!

Ce logica si ce gandire varule, are ea si asa ceva? Eu credeam ca toata esenta existentei ei sta numai intre picioarele ei 🤭😂

Aia e!!!Și esența existenței tale e în ...???⬇️⬇️⬇️

La 21.05.2025 la 12:11, Vizitator a spus:

E ok, in gura imi place cel mai mult 🤭

• Haha 1
Reputație: 2898
Postat

Nu poţi convinge "maimuţa" că mierea e mai dulce decât banana.

• Haha 2
Postat
48 minutes ago, albdom82 said:

Asa si? Crezi ca intereseaza pe careva de pe-aici pe cine urmaresti tu pe FB sau pe cine admiri tu? Sau care e ideea ca nu inteleg de ce sa te apuci acum sa ne povestesti tu prostiile tale?

Mai ai si o carticica de-a lui 🤦‍♂️ parca de asta ne pasa noua. Du-te bai vere si povesteste altora ca NU ne intereseaza pe noi ce faci tu, personal fac ceva 💩 pe interesele tale!

O recenzie pe cand povestesti?

Hai, tschuss! 🖕😘

Găozare omniprezent, ești un prost guraliv și incult care nu realizează linia subțire dintre penibil și ridicol visavis de conturile tale pe care ți le ștergi de câte ori te faci de rahat și revii din nou ca o fată mare, și am un mic amendament, anume :

Papagalule imbecil, îți recomand romanul lui Pascal Bruckner - Iubirea Față de Aproapele. E despre un loverboy  ce-a sfârșit răpus de femeile amazoane și a fost însulițat în găoz!

Citește romanul și vorbim după! :boobs

• Like 2
  • Membru Premium
Reputație: 1378
  • Oras:FAR AWAY
  • Oras:FAR AWAY
Postat
Acum 5 ore, albdom82 a spus:

@cleopatra01 @Proffmod

Buna ziua! Am si eu o mica problema si am rugamintea daca ma puteti ajuta cu un sfat. 

Am un prieten care are cont pe forum aici si care cont il acceseaza in mod obisnuit de pe telefonul lui mobil utilizand datele mobile. Lui acum ia venit ideea nastrusnica ca sa-si faca si un al doilea cont (cont clona), problema lui e ca daca foloseste acelasi telefon mobil (al lui) si facand uz de aceeasi conexiune la net prin date mobile va fi depistat prin adresa IP ca avand doua conturi pe forum, lucru interzis de regulament.

Intrebarea lui catre dvs ar fi: daca pentru a accesa acest al doilea cont al lui s-ar folosi tot de telefonul lui dar ar inchide datele mobile si l-ar accesa printr-o conexiune wifi, ar mai fi depistat el de catre dvs ca avand doua conturi? Adica ce vrea el sa intrebe de fapt, adresa aceasta IP are legatura si implica doar conexiunea de net sau si dispozitivul folosit lasa si el o urma detectabila? E nevoie de doua telefoane sau cum sa faca? 

Ce implica mai exact adresa IP si ce "urme" pot fi detectate prin ea? Asta vreau sa stiu...scuze 🤭 vrea el sa stie (prietenul asta al meu).

Multumesc anticipat pentru raspuns si scuze ca v-am deranjat.

🤦Colegu, cum poți să pui asemenea întrebări? Chiar nu îți dai seama că îl bagi pe prietenul tău în belea, dacă se încurcă omul cu wifi -ul dacă are un singur telefon ...😅...., dacă îl prinde iubi cu 2 telefoane ....😅......, și multe altele.

🤫 Îți spun eu soluția, dar în șoaptă să nu ne audă nimeni, ok?

Ce spun eu merge până la 3 conturi clonă. Fii atent!

Primul cont clonă și-l face pe telefonul lui iubi (soție/concubină ce o avea omul)....😂😂😂.... scuză mă, 🤦 mă pufnește râsul, dar o să vezi acuși că vorbesc serios....

Al doilea cont și-l face pe telefonul soacrei ....🤣🤣🤣.....of, 🤦 iar ma pufnit râsul, dar ai răbdare că înțelegi acuși...

Al treilea cont și-l face pe telefonul socrului.....😭😭😭....., iar nu m-am putut stăpâni, scuze...

Acum explicațiile: în primul rând omul nu cheltuie bani cu achiziția de telefoane și abonamentele la operatorii de telefonie mobilă, în al doilea rând omul nu riscă să ia liniuță pe nici un cont, iar în al treilea rând omul nu are nevoie de conturi clonă decât pentru trolling și nu are nevoie tot timpul de acces la ele (când le prinde și el de la iubi/soacră/socru), dacă e prins de iubi/soacră/socru explicația e simplă: un nenorocit de hacker curvar care a hackerit telefonul și care stă și amenință, înjură și jignește pe forum. 🤔 Crezi că cineva nu l-ar crede, când vede ce face un troll pe contul lui?

🤫 Acum nu mai spune la nimeni pontul! Îl poți folosi cu toată încrederea tu și prietenul tău.

Vezi ce băiat fain sunt, când mai ai nevoie de ajutor apelează la mine cu toată încrederea......spor la clone ........🤣🤣🤣.... .

• Haha 1
Vizitator
Postat
1 oră în urmă, bogcp303 a spus:

🤦Colegu, cum poți să pui asemenea întrebări? Chiar nu îți dai seama că îl bagi pe prietenul tău în belea, dacă se încurcă omul cu wifi -ul dacă are un singur telefon ...😅...., dacă îl prinde iubi cu 2 telefoane ....😅......, și multe altele.

🤫 Îți spun eu soluția, dar în șoaptă să nu ne audă nimeni, ok?

Ce spun eu merge până la 3 conturi clonă. Fii atent!

Primul cont clonă și-l face pe telefonul lui iubi (soție/concubină ce o avea omul)....😂😂😂.... scuză mă, 🤦 mă pufnește râsul, dar o să vezi acuși că vorbesc serios....

Al doilea cont și-l face pe telefonul soacrei ....🤣🤣🤣.....of, 🤦 iar ma pufnit râsul, dar ai răbdare că înțelegi acuși...

Al treilea cont și-l face pe telefonul socrului.....😭😭😭....., iar nu m-am putut stăpâni, scuze...

Acum explicațiile: în primul rând omul nu cheltuie bani cu achiziția de telefoane și abonamentele la operatorii de telefonie mobilă, în al doilea rând omul nu riscă să ia liniuță pe nici un cont, iar în al treilea rând omul nu are nevoie de conturi clonă decât pentru trolling și nu are nevoie tot timpul de acces la ele (când le prinde și el de la iubi/soacră/socru), dacă e prins de iubi/soacră/socru explicația e simplă: un nenorocit de hacker curvar care a hackerit telefonul și care stă și amenință, înjură și jignește pe forum. 🤔 Crezi că cineva nu l-ar crede, când vede ce face un troll pe contul lui?

🤫 Acum nu mai spune la nimeni pontul! Îl poți folosi cu toată încrederea tu și prietenul tău.

Vezi ce băiat fain sunt, când mai ai nevoie de ajutor apelează la mine cu toată încrederea......spor la clone ........🤣🤣🤣.... .

Măi băiețel de grădiniță.  

În loc s-o mermelești  iarăși cu speculații imbecile și fără o bază reală,  nu mai bine ai spune  numele userului pe care îl bănui că ar fi clona mea ?  Îți spun eu , nu există așa ceva .  

Dacă ai avea măcar un gram de logică,  ți-ai da seama,  că  nu aș avea nici măcar un singur motiv , să-mi pierd timpul  cu porcăriile din capul tău.   

Chiar nu realizezi că vărul  îți alimentează paranoia,  pentru a te face de râs singur  ?  Dacă aș avea o clonă, la cât de bine îți merge mintea,  cred că ai fi ultimul user de pe nimfomane , care s-ar prinde ..... 

"Doamne,  mare ți-e gradina  și.... " 

• Oras:Moscopole
  • Oras:Moscopole
Postat
Acum 3 ore, ZeroTolerans a spus:

Bă, mi-ai atras atenția cu postarea asta care e în contradicție cu majoritatea postărilor tale, de obicei foarte caustice. Chiar dacă m-ai gratulat și pe mine cu fel de fel de invective de multe ori până acum, tot nu mă puteam abține să nu râd copios și chiar să-ți preiau multe “expresii de autor” și să le folosesc la rândul meu pe alții 😁
Nu-l știam pe individ după nume da’ văzusem vreo 2 filmulețe cu el, cred că din seria aia cu starea impostorilor sau așa ceva. M-am apucat să caut despre el și m-a dezamăgit cumplit. Un soroșist bășit, fost ceva prin guvernul zero al lui cioloș, vajnic oengist. În ciuda transparenței atât de autoclamate nu există nicio sumă clară pe care acest individ să o fi declarat ca venit. Atât de tipic pt indivizii ăștia, toți banii lor sunt mereu la secret. Și nici stilul lui nu-mi place, instinctual mă enervează deși personal nu mi-a făcut nimic. Mă surprinde că îți place ție ! 🙈

Cât timp mai #rezistă cei 2 borfași în fruntea țării ? Mucea și cu Bolovanu’ 

Reputație: 1563
  • Oras:here,there,everywhere
  • Oras:here,there,everywhere
Postat
Acum 7 ore, KaraBenNemsi a spus:

Bă, mi-ai atras atenția cu postarea asta care e în contradicție cu majoritatea postărilor tale, de obicei foarte caustice. Chiar dacă m-ai gratulat și pe mine cu fel de fel de invective de multe ori până acum, tot nu mă puteam abține să nu râd copios și chiar să-ți preiau multe “expresii de autor” și să le folosesc la rândul meu pe alții 😁
Nu-l știam pe individ după nume da’ văzusem vreo 2 filmulețe cu el, cred că din seria aia cu starea impostorilor sau așa ceva. M-am apucat să caut despre el și m-a dezamăgit cumplit. Un soroșist bășit, fost ceva prin guvernul zero al lui cioloș, vajnic oengist. În ciuda transparenței atât de autoclamate nu există nicio sumă clară pe care acest individ să o fi declarat ca venit. Atât de tipic pt indivizii ăștia, toți banii lor sunt mereu la secret. Și nici stilul lui nu-mi place, instinctual mă enervează deși personal nu mi-a făcut nimic. Mă surprinde că îți place ție ! 🙈

Cât timp mai #rezistă cei 2 borfași în fruntea țării ? Mucea și cu Bolovanu’ 

Nu-i chiar așa.Ciolanu' o făcut multe emisiuni și podcasturi,o vorbit și despre el.Doua filmulețe nu-i de ajuns.Plus că are proiecte,gen Casa Buna,unde ajută copii.

Io,pe lângă Banciu și Ciolan,mai urmăresc și Săptămâna Pierdută.

Din păcate,Mucea&Bolovan e tot ce avem noi mai bun,chiar dacă sunt la nivelul gleznei.

@Zero,cum ar incheia Ciolanu'? 

*Hai sictir "  😃

Reputație: 1543
Postat

Bună dimineața fete și băieți!!!

Pe forumul nostru iubit, s-au adunat niște titani... sau, mai bine zis, niște titani de carton, care-și flexează mușchii virtuali. Ei nu scriu, ei trâmbițează! Dacă ar primi un leu pentru fiecare prostie spusă, ar fi deja pe lista Forbes. Îi recunoști ușor: au tastatura lipită de degete și ego-ul lipit de tavan.În timp ce dau lecții de viață, reușesc să jignească alfabetul, logica și pe toți cei care nu le-au dat încă like. 

Morala? Pe internet, oricine poate fi titan. Dar tot ce reușesc să ridice e nivelul de zgomot și praful🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• Like 1
Reputație: 522
  • Oras:Bucureşti
Postat
Acum 14 ore, Ale1q a spus:

Neata! Condoleante! Din pacate, de-a lungul vietii, trecem si prin astfel de momente.

Reputație: 522
Postat
Acum 1 oră, the_big_man a spus:

Nu-i chiar așa.Ciolanu' o făcut multe emisiuni și podcasturi,o vorbit și despre el.Doua filmulețe nu-i de ajuns.Plus că are proiecte,gen Casa Buna,unde ajută copii.

Io,pe lângă Banciu și Ciolan,mai urmăresc și Săptămâna Pierdută.

Din păcate,Mucea&Bolovan e tot ce avem noi mai bun,chiar dacă sunt la nivelul gleznei.

@Zero,cum ar incheia Ciolanu'? 

*Hai sictir "  😃

Fabulos, ba! 

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 2 guests

• Creează nouă...