Membru Premium LUMIAR Reputație: 1820 Postat Iulie 21, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Iulie 21, 2025 2 hours ago, deliaro_deep said: Domnilor văd că nu zice nimeni,nimic...cum vă "merge" site-ul în ultimele zile? Cauta mai sus. Am zis eu si m-a certat Cartman. Mai bine tineam pentru mine... "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2870 Postat Iulie 21, 2025 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Iulie 21, 2025 Acum 19 minute, LUMIAR a spus: Cauta mai sus. Am zis eu si m-a certat Cartman. Mai bine tineam pentru mine... Te-am "certat" - 👎 pentru cuvântul acela urât care începe "P" și se termină în "ula" 😐 Se pare că doamna Cleopatra privește din umbră și s-a sesizat din oficiu pentru postarea mea dublată👍👍👍 Mulțumesc frumos tanti Cleo🤗🤗🤗 1 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1820 Postat Iulie 21, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Iulie 21, 2025 32 minutes ago, Cartman86 said: Te-am "certat" - 👎 pentru cuvântul acela urât care începe "P" și se termină în "ula" 😐 Se pare că doamna Cleopatra privește din umbră și s-a sesizat din oficiu pentru postarea mea dublată👍👍👍 Mulțumesc frumos tanti Cleo🤗🤗🤗 Hai ca o dai de gard deja colegule. Suntem pe un site dedicat placerilor carnale si al desfranarii. Nu ma pune tu pe mine sau pe altii sa vorbim elevat. Totul aici se intampla intre curve si curvari, asa ca noi baietii ne folosim PULA si PORTOFELUL ca sa futem in PIZDA si sa le dam MUIE fetelor... Cam asa vad eu treaba, Te rog sa ma contrazici daca ai argumente. P.S. Le futem si in CUR pe unele...🤣🤣🤣 P.S. 2 Cleopatra a sters postarea ca urmare a sfatului pe care ti l-am dat, asa ca frumos ar fi sa imi multumesti si mie...😂 P.S. 3 Pace ar fi raspunsul corect din partea ta. Fara alte explicatii. Le pot deduce singur iar tu nu mai trebuie sa te justifici. 3 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Membru Premium Al3csandru Reputație: 2287 Postat Iulie 21, 2025 Membru Premium Postat Iulie 21, 2025 6 hours ago, Criticul said: Mă așteptam să fie o groază de recomandări de la fete... La ce preturi au ajuns să ceară, la care se adaugă și extra, sunt la curent cu absolut toate serialele apărute... 😛 În orașul meu încă e bine, sunt putine fete, dar momentan e bine.😜
Daniro1985 Reputație: 2149 Postat Iulie 21, 2025 Autor Postat Iulie 21, 2025 Acum 8 ore, Repty a spus: Salutare. A fost frumos, dar si obositor in acelasi timp. Eu am fost cu masina personala, 2 ore dus, 2 ore intors. Ai un sentiment de libertate greu de descris in cuvinte. Weekend-ul urmator am lucrare cu un tovaras la masina lui sa inlocuim discurile, placutele si sabotii, poate bagam si un gratar. Exact asa ma simt și eu când merg cu bicicleta la munte și cortul, liber. Spor la grătar. Eu încă nu știu ce o sa fac în weekend. Dar simt nevoia de relaxare 😁 @Ale1q Cateva vorbe am sa îți zic. Ardei umpluți, iaurt grecesc, ardei iute 😁
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1820 Postat Iulie 21, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Iulie 21, 2025 51 minutes ago, Al3csandru said: În orașul meu încă e bine, sunt putine fete, dar momentan e bine.😜 Ce sa-ti fac Alecsandre? Muta-te daca nu ti-e bine Fetelor nu le place umezeala Doar mirosul banilor…🤣 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2025 Postat Iulie 21, 2025 Acum 1 oră, Daniro1985 a spus: Exact asa ma simt și eu când merg cu bicicleta la munte și cortul, liber. Spor la grătar. Eu încă nu știu ce o sa fac în weekend. Dar simt nevoia de relaxare 😁 @Ale1q Cateva vorbe am sa îți zic. Ardei umpluți, iaurt grecesc, ardei iute 😁 Iti zic eu cateva.. : tigaie picanta <vita> orez cu fidea si o baklawa😏
Membru Premium Al3csandru Reputație: 2287 Postat Iulie 21, 2025 Membru Premium Postat Iulie 21, 2025 1 hour ago, Daniro1985 said: @Ale1q Cateva vorbe am sa îți zic. Ardei umpluți, iaurt grecesc, ardei iute 😁 Ai omis sex, dragoste, futai ... 😂🤣
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2870 Postat Iulie 21, 2025 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Iulie 21, 2025 Acum 1 minut, Al3csandru a spus: Ai omis sex, dragoste, futai ... 😂🤣 Mai taie din dragoste 🤭🤭🤭 1 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Membru Premium Al3csandru Reputație: 2287 Postat Iulie 21, 2025 Membru Premium Postat Iulie 21, 2025 1 minute ago, Cartman86 said: Mai taie din dragoste 🤭🤭🤭 am vrut să fie din trei categorii🤣
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2870 Postat Iulie 21, 2025 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Iulie 21, 2025 Acum 1 minut, Al3csandru a spus: am vrut să fie din trei categorii🤣 Aaa, păi atunci în loc de dragoste pune seducție!!! E top 🏆la categoria aia My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Membru Premium Al3csandru Reputație: 2287 Postat Iulie 21, 2025 Membru Premium Postat Iulie 21, 2025 5 minutes ago, Cartman86 said: Aaa, păi atunci în loc de dragoste pune seducție!!! E top 🏆la categoria aia E bine de știut👍😜
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2870 Postat Iulie 21, 2025 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Iulie 21, 2025 Zic și eu una și mă bag la somn : Carne de vită tocata, cartofi, ceapă, pătrunjel, condimente, sos de roșii, ardei iute, aluat... Nu credeam niciodată că îmi va plăcea bucătăria libaneză 😅 Noapte bună ✌️✌️✌️ 1 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
kingool Reputație: 551 Postat Iulie 22, 2025 Oras:between nowhere and goodbye Oras:between nowhere and goodbye Postat Iulie 22, 2025 Acum 10 ore, Cartman86 a spus: Zic și eu una și mă bag la somn : Carne de vită tocata, cartofi, ceapă, pătrunjel, condimente, sos de roșii, ardei iute, aluat... Nu credeam niciodată că îmi va plăcea bucătăria libaneză 😅 Noapte bună ✌️✌️✌️ Perfect combo! Buna dimineata! 1
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2870 Postat Iulie 22, 2025 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Iulie 22, 2025 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴 1 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1820 Postat Iulie 22, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Iulie 22, 2025 Mai Cartman, nu prea esti gazda buna... Nu am avut si eu cu cine sa beau un cappuccino elegant azi dimineata. A trebuit sa merg prin vecini, iar aia o dadeau pe bere dis de dimineata, cica sa se dreaga...🤣🤣🤣 1 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Super Premium bogcp303 Reputație: 6252 Postat Iulie 22, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iulie 22, 2025 1 2
Super Premium bogcp303 Reputație: 6252 Postat Iulie 22, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iulie 22, 2025 La 22.07.2025 la 15:22, LUMIAR a spus: Nu am avut si eu cu cine sa beau un cappuccino elegant azi dimineata. A trebuit sa merg prin vecini, iar aia o dadeau pe bere dis de dimineata, cica sa se dreaga...🤣🤣🤣 Nu era bere, era "ceai" ⬇️ 2
Daniro1985 Reputație: 2149 Postat Iulie 22, 2025 Autor Postat Iulie 22, 2025 Acum 10 minute, LUMIAR a spus: Nu am avut si eu cu cine sa beau un cappuccino elegant azi dimineata Sper ca dublu cappuccino cu aroma de alune 😁 1
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1820 Postat Iulie 22, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Iulie 22, 2025 3 minutes ago, Daniro1985 said: Sper ca dublu cappuccino cu aroma de alune 😁 Mda, ce sa zic. Prefer sa-ti trimit asta decat sa-ti dau un minus. Am promis ca incerc sa nu va mai provoc... "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Scorpions70 Reputație: 3687 Postat Iulie 22, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iulie 22, 2025 Deci, într-un final,"domnițele"s-au delectat corespunzător la un capucino.....🤭🤣 Sper că ați savurat băuturica, pufăind o țigară slim....😜😂 1
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2870 Postat Iulie 22, 2025 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Iulie 22, 2025 Acum 4 minute, bancheru24 a spus: Ei colegule și eu dimineața cu gândul doar la ea eram 😔 Dar eu sunt prea mult pentru răbdarea ei 😔😔😔 1 oră în urmă, LUMIAR a spus: Mai Cartman, nu prea esti gazda buna... Nu am avut si eu cu cine sa beau un cappuccino elegant azi dimineata. A trebuit sa merg prin vecini, iar aia o dadeau pe bere dis de dimineata, cica sa se dreaga...🤣🤣🤣 Ei ce să fac și io, mi-a dat șefu mai mult de lucru azi-dimineață...🤷♂️🤷♂️🤷♂️ 3 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Repty Reputație: 1830 Postat Iulie 22, 2025 Postat Iulie 22, 2025 Joaca FCSB in seara asta si voua tot la cafea va e gandul. 🫤 2
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1820 Postat Iulie 22, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Iulie 22, 2025 28 minutes ago, Repty said: Joaca FCSB in seara asta si voua tot la cafea va e gandul. 🫤 Sa-i fut in gura cu Voyo al lor!!!😡 Si Premiere Ligue tot ei il transmit. Nici de al naibii nu imi fac abonament la cacatul lor de site. Astept, poate imi face si mie un cadou vreun@pisicuts🤣🤣🤣 1 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum