Putere2 Reputație: 323 Postat Septembrie 11, 2025 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 11, 2025 @Emma0 nu trebuie să fii afectată de recenzia lui zombiu, tu esti foarte frumoasă, cea mai frumoasă fată înaltă din viața mea. Pe mine mai primit bine și m-am simțit bine, ai un zâmbet ce cucerește și e sincer, m-a făcut sa vin de 2 ori consecutiv la tine după care am probat-o și pe Sarah. E criză, nu pot venii deșii îmi doresc, sper să mă înțelegi, voi lipsiți mult iar eu "vreau". Pup😘💋❤️M 1
Daniro1985 Reputație: 2159 Postat Septembrie 11, 2025 Autor Postat Septembrie 11, 2025 Acum 17 minute, guest2023 a spus: Replica nu o sa apropie niciodata de original, Asa credeau si Yahoo si Hi5... Care s-au stricat Idei diferite, rezultate diferite.
guest2023 Reputație: 1879 Postat Septembrie 11, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2025 Acum 13 minute, Daniro1985 a spus: Asa credeau si Yahoo si Hi5... Care s-au stricat Idei diferite, rezultate diferite. Corect, avand in vedere ca le-ai nominalizat.... ce spune asta? 1
Daniro1985 Reputație: 2159 Postat Septembrie 11, 2025 Autor Postat Septembrie 11, 2025 Acum 9 minute, guest2023 a spus: Corect, avand in vedere ca le-ai nominalizat.... ce spune asta? Nu înțeleg exact întrebarea. Daca te referi la Hi5 și Curtea suprema ambele nu au ținut pasul cu noutatea. Curtea Suprema devenise spre sfârșitul ei plina de energie negativa. Avea doar un scop.. Asa și nimfomane dacă nu se îmbunătățește constant nu o sa tina pasul cu concurenta. Dar în doi ani am văzut schimbări
guest2023 Reputație: 1879 Postat Septembrie 11, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2025 Acum 16 minute, Daniro1985 a spus: Asa și nimfomane dacă nu se îmbunătățește constant nu o sa tina pasul cu concurenta. Dar în doi ani am văzut schimbări Pai la concurenta in afara de recenzii si 2 screenshot-uri de pe fb pe saptamana la dg nu faci nimic. Cui mai povestesti tu meciurile, pe unde te plimbi. Inclusiv DG de aici fac trafic. Informatii pretioase gasesti de ambele tabere, diferenta ca acolo primesti mai multe like-uri... aici te pedepseste lumea, ca ai plans si s-au imputinat nr de reactii pe zi 1
Membru Premium aibelito Reputație: 6028 Postat Septembrie 11, 2025 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Septembrie 11, 2025 @cleopatra01 de ce ai schimbat titlul la DaiAnAaaa? Mai aveam nevoie de 1 minut si-l terminam de citit. 2 1 bucilescelmaifaincur
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1824 Postat Septembrie 11, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Septembrie 11, 2025 1 hour ago, Daniro1985 said: Nu prea îți place baieteala 😁 Nu nu… mie imi plac fetele. Decat. Si pizda, chiar mai mult decat mancarea…🤣🤣🤣 2 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1824 Postat Septembrie 11, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Septembrie 11, 2025 1 hour ago, Daniro1985 said: Curtea Veseliei depasise ca pagini Curtea Suprema 😁 și ca număr de vizualizări.. Corect, Veselia a avut mai multe pagini. Si a murit… Stii vorba aia, nu a fumat, nu a baut, nu a facut excese…a murit “sanatos”…🤣🤣🤣 Discutiile din Curte aveau esenta si generau discutii interesante. Dincolo… nu mai zic nimic. Delia sau Ela, nu mai stiu care, avea o semnatura kilometrica. Umplea o pagina din 4 postari. Hai, sa nu dezgropam mortii… 1 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
cleopatra01 Reputație: 8739 Postat Septembrie 11, 2025 Postat Septembrie 11, 2025 Acum 33 minute, aibelito a spus: @cleopatra01 de ce ai schimbat titlul la DaiAnAaaa? Mai aveam nevoie de 1 minut si-l terminam de citit. No, prima oara cand l-am vazut am clipit de cateva ori sa fiu sigura ca vad bine 😁 Intre timp m-am apucat de rapoarte si mesaje 😁 L-am mai vazut o data si am apucat sa citesc jumatate am intrat sa editez in rubrica fetelor ceva numere postate necorespunzator si dupa mi-am facut curaj sa citesc tot/editam si tot editam si parca nu mai ajungeam la nr de tel 😁😁😁 3
Daniro1985 Reputație: 2159 Postat Septembrie 11, 2025 Autor Postat Septembrie 11, 2025 Acum 40 minute, guest2023 a spus: Pai la concurenta in afara de recenzii si 2 screenshot-uri de pe fb pe saptamana la dg nu faci nimic. Cui mai povestesti tu meciurile, pe unde te plimbi. Inclusiv DG de aici fac trafic. Informatii pretioase gasesti de ambele tabere, diferenta ca acolo primesti mai multe like-uri... aici te pedepseste lumea, ca ai plans si s-au imputinat nr de reactii pe zi Corect. Aici m-am obișnuit mai mult. M-am obișnuit și cu unii useri sa mai povestim una alta. Îmi place comunicarea. Eu am cerut diminuarea strict a minusurilor nu a tuturor reacțiilor. Daca asa a vrut stăpânirea treaba lor. Eu personal eram mulțumit doar cu diminuarea minusurilor sau scoaterea lor. Era o problema mare și acum am văzut ca persista. Nu doar eu m-am "plâns." . Poate o sa crească iar numărul reacțiilor, sa rămână minusurile ca acum sau le scot.. Cine stie.. Cred ca interpretezi greșit cu pedepsirea. A trecut timpul, lumea uita. Am văzut ca în afara de câțiva, mulți nu mai primesc like-uri multe la recenzii.. Cred ca e altul motivul.
Membru Premium Al3csandru Reputație: 2320 Postat Septembrie 11, 2025 Membru Premium Postat Septembrie 11, 2025 @LUMIAR Văd că de data asta ai reușit și tu să devii „Palid”.🤣
Daniro1985 Reputație: 2159 Postat Septembrie 11, 2025 Autor Postat Septembrie 11, 2025 Chiar acum, Al3csandru a spus: @LUMIAR Văd că de data asta ai reușit și tu să devii „Palid”.🤣 Da da. S-a îngălbenit. 😂 Sistemul funcționează bine 😁 1
liv85 Reputație: 134 Postat Septembrie 11, 2025 Oras:Unde e de treabă Oras:Unde e de treabă Postat Septembrie 11, 2025 Apropo de curțile defuncte, de fiecare dată când citeam "spor la cafeluță" încercam să înțeleg la ce se referă și nu am înțeles niciodată. Îmi poate explica cineva care a folosit expresia ?
Cozonac77 Reputație: 7396 Postat Septembrie 11, 2025 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Septembrie 11, 2025 Acum 2 ore, Andreea069 a spus: Chiar așa . Off topic 2. Ce părere aveți de oaspeții ăștia care vin sub influența substanțelor și își cer banii la sfârșit pe motiv ca ei nu au avut erecție? 🤣 Mie mi-a spus o fătucă odată, că numa' dacă nu vrea, o femeie nu reușește să termine un bărbat (adică să-l aducă la orgasm). Ce-i drept...eu am plecat de multe ori fără să am parte de finalizare(adică să ejaculez) dar.... să zicem că am partea mea de vină. Nu Toate la care ajung mă și atrag, și dacă sexul e fără atracție fizică.... n-am neapărat pretenția să se spetească fata aia. Cu sculatul n-am problemă. Dar dacă fătuca nu-i ce trebuie (pe parcurs...) îmi moare pofta 🥲 2 1
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1824 Postat Septembrie 11, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Septembrie 11, 2025 45 minutes ago, Daniro1985 said: Da da. S-a îngălbenit. 😂 Sistemul funcționează bine 😁 Nu sunteti atenti. Am scris mai sus. Am facut si o dedicatie… "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Daniro1985 Reputație: 2159 Postat Septembrie 11, 2025 Autor Postat Septembrie 11, 2025 Acum 2 minute, LUMIAR a spus: Nu sunteti atenti. Am scris mai sus. Am facut si o dedicatie… Am vazut când ai postat melodia 😁 Dar nu ma mai bag între tine și "Fanii" tai 😁 1
Repty Reputație: 1835 Postat Septembrie 11, 2025 Postat Septembrie 11, 2025 Acum 4 ore, al3x89 a spus: Nu îl cunosc, cum de altfel nu te cunosc nici pe tine. Am observat că nu vă înțelegeți, nu știu și nici nu mă interesează motivul. Dar e plauzibil ce a scris. De-asta l-am și întrebat de unde e tipa: de aici sau publi... Criticul nu se intelege cu nimeni. Ca idee.😛 1 1
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Septembrie 11, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 11, 2025 Acum 5 minute, Repty a spus: Criticul nu se intelege cu nimeni. Ca idee.😛 Mai bagă niște fise, poate îți iese... 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Daniro1985 Reputație: 2159 Postat Septembrie 11, 2025 Autor Postat Septembrie 11, 2025 Hopa @Girlsexy99 ce mai faci tu? 1
Girlsexy99 Reputație: 10427 Postat Septembrie 11, 2025 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 11, 2025 Acum 1 minut, Daniro1985 a spus: Hopa @Girlsexy99 ce mai faci tu? Bună seara 😘 vă privesc pe aici mă uit ca mult mai scrieți nu am stat să citesc vreo 70 de pag cat erau într o săptămână 😂😂 Voi ce faceți sunteți bine ? 2
Daniro1985 Reputație: 2159 Postat Septembrie 11, 2025 Autor Postat Septembrie 11, 2025 Chiar acum, Girlsexy99 a spus: Bună seara 😘 vă privesc pe aici mă uit ca mult mai scrieți nu am stat să citesc vreo 70 de pag cat erau într o săptămână 😂😂 Voi ce faceți sunteți bine ? Munca, mâncare, pasarica, fotbal, pub-uri, natura, familie. Micile detalii care aduc momente de fericire 😂 1
Repty Reputație: 1835 Postat Septembrie 11, 2025 Postat Septembrie 11, 2025 Acum 8 minute, Criticul a spus: Mai bagă niște fise, poate îți iese... 😛 N-am marunt. 😛 2
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Septembrie 11, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 11, 2025 Acum 2 minute, Repty a spus: N-am marunt. 😛 Ești și tu un pui de patronache ca (ne)Potrivitul? 😁 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Daniro1985 Reputație: 2159 Postat Septembrie 11, 2025 Autor Postat Septembrie 11, 2025 Acum 3 minute, Repty a spus: N-am marunt. 😛 Buna asta 😂 Acum 18 minute, Repty a spus: Criticul nu se intelege cu nimeni. Ca idee.😛 Eu unul sunt neutru când e vorba de @Criticul Îmi place când mai zice vreo povestioara istorica de care nu stiam 😁
Girlsexy99 Reputație: 10427 Postat Septembrie 11, 2025 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 11, 2025 Acum 2 minute, Daniro1985 a spus: Munca, mâncare, pasarica, fotbal, pub-uri, natura, familie. Micile detalii care aduc momente de fericire 😂 Foarte frumos mai sunt chiar fericită deci nu pot să cred dar ascultați la mine ca Dumnezeu există ce am pățit pe 8 septembrie m am dus la mănăstire la Pasărea și am aprins lumânări și am pus și un acatist pe acatistul ăla am pus o dorință dar nu vă gândiți să câștig pa 6/49 am pus o dorință de suflet pt mine 3 zile mai târziu adică astăzi dorința mi s a îndeplinit … Serios poate nu e potrivit să vorbim aici de credință dar când credeți ca nu aveți scapasare duceți vă la Dumnezeu pt ca el va asculta …
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum