Membru Premium bogcp303 Reputație: 9744 Postat Iunie 2, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Membru Premium Postat Iunie 2, 2025 Acum 31 minute, BrunetaTa a spus: Ce avea cu biata femeie ? Adica ies pe stradă și mă trezesc ca îmi iau un cuțit in spate sau un glonț , sau sa ma nenorocească pe viață …. Totul este posibil … Sigur era un dement, problemă reală e următoarea: ce dracu căuta dementul în libertate și nu era în cămașă de forță la un sanatoriu de nebuni? Că atunci nu mai ajungea să bage cuțitul în biata femeie! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2025 Postat Iunie 2, 2025 1 minute ago, Criticul said: În care anume? De curiozitate, căci am fost în câteva. Eu am trăit 10 ani în Germania , plus ca am vizitat multe țări și am rude și cunoștințe plecate și stabilite ! În Austria dacă îți bați copilul , copilul are dreptul de a-ti chemat poliția ! Nu ma contrazice ca am fost acum 3 ani in Austria ,iar eu am ramas tâmpită ce scoatea copilul ăla de 11 ani !
Repty Reputație: 1915 Postat Iunie 2, 2025 Postat Iunie 2, 2025 56 minutes ago, DonnJuann said: Bai băiatule nu te baga prea mult în ce nu înțelegi ești băiat bun ca și mine, cred că ești vânat. Mă duc la somn că måie lucrez. Ai inteles, @Daniro1985? Ia aminte ce zice Putere ca nu degeaba are 100 de ani, stie el ce stie. Baa, n-ai cum asa ceva. :)))))))))))) Auzi, esti vanat. 😂😂😂
Scorpions70 Reputație: 3746 Postat Iunie 2, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 2, 2025 Acum 9 minute, Criticul a spus: Mda... Vezi în USA... acolo discutăm de împușcături. Ceva asemănător!!!! La noi daca răspunzi la o agresiune...din victimă poți fi (după ancheta) agresor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2025 Postat Iunie 2, 2025 7 minutes ago, bogcp303 said: Fiind femeie îți înțeleg afirmația, dar nu cred că ar trebui să facem diferența de gen, întradevăr ar trebui legi mai dure pentru AGRESORI, indiferent de genul acestora. Da, e adevărat că procentul agresorilor bărbați e extrem de mare comparativ cu procentul agresorilor femei. Dar la pușcărie, de obicei alți pușcăriași fac box cu el (nu era cine știe ce "luptător" agresorul din Herestrău), asta dacă nu și o mai ia și de la "gardieni", faza cu săpunul scăpat pe jos la baie .... în pușcărie nu e chiar glumă. E diferența ca de la cer la pământ între arestul poliției și ce se întâmplă în penitenciarele din Romania. Evident nu am fost cazat pe la "pușcărie" ... 😅, dar ce spun nu s "povești", fac doar precizare că sursa informațiilor de mai sus e de la diverse persoane care au ajuns pe la pușcărie, mai multe detalii nu pot da. Da trăim în epoca în care suntem și putem spune doar că ar merita că mai mult nu se poate. Eu nu am zis de toți bărbații … ăștia de au tot felul de probleme la mansardă și fac rele . Ieri în loc să o ducă într-un parc ( ca era 1 iunie ) a preferat să o violeze …. Despre ce vorbim ?
Daniro1985 Reputație: 3088 Postat Iunie 2, 2025 Autor Postat Iunie 2, 2025 Acum 1 minut, Repty a spus: Ai inteles, @Daniro1985? Ia aminte ce zice Putere ca nu degeaba are 100 de ani, stie el ce stie. Baa, n-ai cum asa ceva. :)))))))))))) Auzi, esti vanat. 😂😂😂 Eu cred ca soarbe 4,5 beri inainte de somn 😁
Membru Premium Criticul Reputație: 10316 Postat Iunie 2, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2, 2025 Chiar acum, BrunetaTa a spus: Eu am trăit 10 ani în Germania , plus ca am vizitat multe țări și am rude și cunoștințe plecate și stabilite ! În Austria dacă îți bați copilul , copilul are dreptul de a-ti chemat poliția ! Nu ma contrazice ca am fost acum 3 ani in Austria ,iar eu am ramas tâmpită ce scoatea copilul ăla de 11 ani ! Poți fi acuzat de multe... DAR FĂRĂ O SENTINȚĂ NU TE BAGĂ NIMENI LA ÎNCHISOARE, cum spui tu. Iar sistemul de justiție e al naibii de întortocheat, sunt tot felul de proceduri ce trebuie respectate și multe altele. De povești sunt sătul, multe sunt invenții sau exagerări de presă. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
clubbing Reputație: 1534 Postat Iunie 2, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2025 Acum 3 minute, BrunetaTa a spus: Eu am trăit 10 ani în Germania , plus ca am vizitat multe țări și am rude și cunoștințe plecate și stabilite ! În Austria dacă îți bați copilul , copilul are dreptul de a-ti chemat poliția ! Nu ma contrazice ca am fost acum 3 ani in Austria ,iar eu am ramas tâmpită ce scoatea copilul ăla de 11 ani ! Cred ca si in tarile nordice e la fel.. adica legat de violenta
Membru Premium Criticul Reputație: 10316 Postat Iunie 2, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2, 2025 Acum 6 minute, Scorpions70 a spus: Ceva asemănător!!!! La noi daca răspunzi la o agresiune...din victimă poți fi (după ancheta) agresor. Poate s-a schimbat ceva în decizii după cazul Iovan. Dar aici parlamentul are treabă, nu guvernul, cu alte cuvinte, protestul e unde nu trebuie. LE: de ce naibii a schimbat autocorectul Iovan în Ioan? De multe ori văd târziu ce a modificat, am fraze în care par total ilogic din cauza cuvintelor modificate. 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium bogcp303 Reputație: 9744 Postat Iunie 2, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Membru Premium Postat Iunie 2, 2025 Chiar acum, BrunetaTa a spus: Eu nu am zis de toți bărbații … ăștia de au tot felul de probleme la mansardă și fac rele . Ieri în loc să o ducă într-un parc ( ca este 1 iunie ) a preferat să o violeze …. Despre ce vorbim ? Prea mulți demenți în libertate. Întrebarea rămâne: de ce nu sunt la un sanatoriu de nebuni ori la pușcărie, după caz? Mă îndoiesc că cel cu cuțitul și cel cu violul au fost la prima încălcare a legii penale, pur și simplu fie nu au fost prinși cu alte fărădelegi că erau alte cazuri mai importante, fie cineva i a "protejat". 1
Repty Reputație: 1915 Postat Iunie 2, 2025 Postat Iunie 2, 2025 8 minutes ago, bogcp303 said: Fiind femeie îți înțeleg afirmația, dar nu cred că ar trebui să facem diferența de gen, întradevăr ar trebui legi mai dure pentru AGRESORI, indiferent de genul acestora. Da, e adevărat că procentul agresorilor bărbați e extrem de mare comparativ cu procentul agresorilor femei. Dar la pușcărie, de obicei alți pușcăriași fac box cu el (nu era cine știe ce "luptător" agresorul din Herestrău), asta dacă nu și o mai ia și de la "gardieni", faza cu săpunul scăpat pe jos la baie .... în pușcărie nu e chiar glumă. E diferența ca de la cer la pământ între arestul poliției și ce se întâmplă în penitenciarele din Romania. Evident nu am fost cazat pe la "pușcărie" ... 😅, dar ce spun nu s "povești", fac doar precizare că sursa informațiilor de mai sus e de la diverse persoane care au ajuns pe la pușcărie, mai multe detalii nu pot da. Da trăim în epoca în care suntem și putem spune doar că ar merita că mai mult nu se poate. Adevarat. La puscarie poti sa fii smardoiul smardoilor, ca iti pun baietii patura in cap si apoi te iau in primire de iti blestemi zilele. :)) In special violatorii nu au viata acolo, ajung fetite in puscarie si ii face lumea posta prin toalete.😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2025 Postat Iunie 2, 2025 Just now, Criticul said: Poți fi acuzat de multe... DAR FĂRĂ O SENTINȚĂ NU TE BAGĂ NIMENI LA ÎNCHISOARE, cum spui tu. Iar sistemul de justiție e al naibii de întortocheat, sunt tot felul de proceduri ce trebuie respectate și multe altele. De povești sunt sătul, multe sunt invenții sau exagerări de presă. Dacă tu zici . Suntem multe care am fost agresate , urmărite , bătute , violate , etc , iar poliția uneori te ia la mișto ! Riscul meseriei ! Îți dau în pvt numele meu complet și întrebi de câte ori am fost la poliție , capitala , etc , mai aveam un pic și ajungeam la tv . Timp de 3 ani să fii urmărită și basca să ai un pistol la tine ? Invenții ? Păi poți întreba la toate secțiile din sect 1, 2, 3 plus capitala ! Așa ca nu inventează nimic nimic , este pur adevăr ca unii nu acceptați refuzuri și va cereați niște vise în mintea lor bolnavă !
Membru Premium Criticul Reputație: 10316 Postat Iunie 2, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2, 2025 Acum 1 minut, clubbing a spus: Cred ca si in tarile nordice e la fel.. adica legat de violenta Yap, vezi cum o mai duce Anders Breivik și ți-ai răspuns singur. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2025 Postat Iunie 2, 2025 Ies ptr siguranța mea și ptr siguranța femeilor !!!! Eu chiar am ptr ce trăii ❤️
Daniro1985 Reputație: 3088 Postat Iunie 2, 2025 Autor Postat Iunie 2, 2025 Acum 1 minut, bogcp303 a spus: Prea mulți demenți în libertate. Întrebarea rămâne: de ce nu sunt la un sanatoriu de nebuni ori la pușcărie, după caz? E greu cum zice și @Criticul sa știi care, când o ia razna. La noi de când ne naștem.. Mersul la psiholog e o rușine. Asta trebuie sa se schimbe la nivel social 1
clubbing Reputație: 1534 Postat Iunie 2, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2025 Acum 2 minute, Criticul a spus: Yap, vezi cum o mai duce Anders Breivik și ți-ai răspuns singur. Asta se poate intampla oriunde in lume ca vine unu si mitraliaza 100de persoane..
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2025 Postat Iunie 2, 2025 1 minute ago, Daniro1985 said: E greu cum zice și @Criticul sa știi care, când o ia razna. La noi de când ne naștem.. Mersul la psiholog e o rușine. Asta trebuie sa se schimbe la nivel social Lasă naibii psihologul , nu te ajută , cel putin pe mine mulți sunt mai nebuni ca mine , am avut și un client , psihiatru , vb de el ca nu are cont și nu are treabă cu forumul omul dus cu pluta rău de tot . Îmi este și scârbă să povestesc , și prefer să nu ! Și încă lucrează la psihiatrie , într-un spital foarte mare din București ….
Daniro1985 Reputație: 3088 Postat Iunie 2, 2025 Autor Postat Iunie 2, 2025 Eu am fost la psiholog după ce a decedat cineva foarte drag. Eram frânt. Asta e prevenția cât de cât. Un sistem medical mai bun și incurajarea mersului la psiholog/psihiatru. @bogcp303 1
Membru Premium Criticul Reputație: 10316 Postat Iunie 2, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2, 2025 Acum 1 minut, BrunetaTa a spus: Ies ptr siguranța mea și ptr siguranța femeilor !!!! Eu chiar am ptr ce trăii ❤️ Am înțeles că e protest dar ce soluții se propun? Sunt spuse? Căci doar a striga lozinci nu ajută decât la eliminarea tensiunii de moment, nu rezolvă problema. Cel puțin așa e în domeniul meu, apare o problemă, trebuie venită cu o soluție urmată de un plan ca să o realizezi, cu trei variante: cel mai probabil, cel mai favorabil, cel mai defavorabil... și așa ai limitele, de timp, de buget, de resurse... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium bogcp303 Reputație: 9744 Postat Iunie 2, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Membru Premium Postat Iunie 2, 2025 La 02.06.2025 la 23:04, BrunetaTa a spus: mulți sunt mai nebuni ca mine , am avut și un client , psihiatru , vb de el ca nu are cont și nu are treabă cu forumul omul dus cu pluta rău de tot S-a molipsit de la pacienții lui ..😂😂.. 1
Daniro1985 Reputație: 3088 Postat Iunie 2, 2025 Autor Postat Iunie 2, 2025 Acum 2 minute, BrunetaTa a spus: Lasă naibii psihologul , nu te ajută , cel putin pe mine mulți sunt mai nebuni ca mine , am avut și un client , psihiatru , vb de el ca nu are cont și nu are treabă cu forumul omul dus cu pluta rău de tot . Îmi este și scârbă să povestesc , și prefer să nu ! Și încă lucrează la psihiatrie , într-un spital foarte mare din București …. Mda sunt și unii ciudați în sistemul medical..
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2025 Postat Iunie 2, 2025 Acum 2 minute, BrunetaTa a spus: Lasă naibii psihologul , nu te ajută , cel putin pe mine mulți sunt mai nebuni ca mine , am avut și un client , psihiatru , vb de el ca nu are cont și nu are treabă cu forumul omul dus cu pluta rău de tot . Îmi este și scârbă să povestesc , și prefer să nu ! Și încă lucrează la psihiatrie , într-un spital foarte mare din București …. Să înțeleg 😂 sa nu trec pe la pediatrie ... Oare cum or fi asistentele 😂😂😂👍
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2025 Postat Iunie 2, 2025 2 minutes ago, Criticul said: Am înțeles că e protest dar ce soluții se propun? Sunt spuse? Căci doar a striga lozinci nu ajută decât la eliminarea tensiunii de moment, nu rezolvă problema. Cel puțin așa e în domeniul meu, apare o problemă, trebuie venită cu o soluție urmată de un plan ca să o realizezi, cu trei variante: cel mai probabil, cel mai favorabil, cel mai defavorabil... și așa ai limitele, de timp, de buget, de resurse... dacă tu ești în România , dar te crezi în America ce rost are să continui cu tine ?
Membru Premium Criticul Reputație: 10316 Postat Iunie 2, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2, 2025 Acum 3 minute, clubbing a spus: Asta se poate intampla oriunde in lume ca vine unu si mitraliaza 100de persoane.. La altceva mă refeream: ce pedeapsă a primit, ce condiții de detenție are și ce reclamații a făcut și cum au fost rezolvate... și vorbim de unul ce a omorât Zeci de oameni. Așa că nu-mi veni cu textul că faci închisoare pentru o chestie de ultraj. Și uită-te la ce pedepse au pentru viol, zici că aproape le plâng de milă "bieților" agresori. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
clubbing Reputație: 1534 Postat Iunie 2, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2025 Chiar acum, Criticul a spus: La altceva mă refeream: ce pedeapsă a primit, ce condiții de detenție are și ce reclamații a făcut și cum au fost rezolvate... și vorbim de unul ce a omorât Zeci de oameni. Așa că nu-mi veni cu textul că faci închisoare pentru o chestie de ultraj. Și uită-te la ce pedepse au pentru viol, zici că aproape le plâng de milă "bieților" agresori. Legat de pedepse si cum au ei puscariile pot spune ca le e mai bine inchisi decat in libertate… zici ca sunt hoteluri unele puscarij
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum