Sari la conținut

Discuții despre orice

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 11 minute, LUMIAR a spus:

Era o parabola. Dar se pare ca te-am pierdut.

Spor la mancat…👍

Explica-mi si mie ce e aia o parabola. Cu cuvintele tale daca poti, nu-mi cita din dex.

Ca sa inteleg despre ce e vorba nu de alta.

Vizitator
Postat

Colegule @LUMIAR, eu ti-am spus foarte serios, nu e cazul sa dai minus. Am mai zis doar ca am scoala putina si nu am avut ocazia sa invat ce e aia o parabola. E prima oara cand aud termenul, am citit si eu in dex definitia si nu am inteles-o. De aia te-am rugat sa-mi explici cu cuvintele tale daca poti.

Deci, ce e aia o parabola? Cu cuvintele tale te rog.

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 35 minute, albdom83 a spus:

Explica-mi si mie ce e aia o parabola.

Este reprezentarea grafică a unei funcții matematice ce are un minim sau un maxim și care prezintă simetrie stânga-dreapta față de paralela la axa y ce trece prin punctul de maxim sai minim (de maximă inflexiune cum i se mai zice).😛 Lămurit? 😁 

De când cu Nicușor Dan, încep și eu să-mi amintesc niște chestii 😇

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
  • Oras:FAR AWAY
  • Oras:FAR AWAY
Postat
Acum 7 minute, Criticul a spus:

Este reprezentarea grafică a unei funcți

......

Și desenul că ne scade ND nota la "purtare" ...😂😂😂 și ne mai dă și "rating negativ" pentru discuțiile de pe nimfo ...😂😂😂

https://mathmonks.com/parabola

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Gasca vesela.... cum facem baieti? "Voi" aveti puterea sa schimbati traseul pe forum cui nu va convine, dar daca cineva "se ia" de voi, repede va aparati, ca doar  moderatorii pot judeca? 

Ps: stai asa, mi-am adus aminte 🤣 cu regulamentul in brate, inca nu stiti de ce, la ceva timp, va urca "bălegușul la deal" zerotolerans :eek

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, Criticul a spus:

Este reprezentarea grafică a unei funcții matematice ce are un minim sau un maxim și care prezintă simetrie stânga-dreapta față de paralela la axa y ce trece prin punctul de maxim sai minim (de maximă inflexiune cum i se mai zice).😛 Lămurit? 😁 

Cu siguranta gresesti, cred ca e vorba de altceva. Colegul @LUMIAR in mod cert ne-ar putea lamuri mai exact la ce se referea, asta daca are buna vointa bineinteles...

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, albdom83 a spus:

Cu siguranta gresesti... 

Contrazici matematica? :FIREdevil vorbim de o știință exactă. 

• Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Vizitator
Postat
Acum 3 minute, Criticul a spus:

Contrazici matematica? :FIREdevil vorbim de o știință exactă. 

Nu contrazic matematica, doar ca termenul poate avea mai multe sensuri iar colegul cu siguranta se referea la altceva. Dar sa-l lasam pe el mai bine sa ne explice ca eu sunt pierdut...

• Membru Premium
  • Oras:Confort 1 Central
Postat
11 minutes ago, albdom83 said:

Cu siguranta gresesti, cred ca e vorba de altceva. Colegul @LUMIAR in mod cert ne-ar putea lamuri mai exact la ce se referea, asta daca are buna vointa bineinteles...

Era doar un eufemism. Daca nu ai inteles mesajul, imi pare rau pentru tine. Sincer. Ori faci pe prostul, ori vrei sa ma provoci. WRONG 4 you in ambele cazuri...

Dupa amiaza linistita iti doresc!

P.S. 

eufemism
Cuvânt sau expresie care, în vorbire sau în scris, înlocuiește un cuvânt sau o expresie neplăcută, jignitoare, necuviincioasă sau obscenă, respectând paralelismul de sens.

"Sexul fără dragoste este doar împerechere"

Vizitator
Postat
Acum 22 minute, LUMIAR a spus:

Era doar un eufemism. Daca nu ai inteles mesajul, imi pare rau pentru tine. Sincer. Ori faci pe prostul, ori vrei sa ma provoci. WRONG 4 you in ambele cazuri...

Dupa amiaza linistita iti doresc!

P.S. 

eufemism
Cuvânt sau expresie care, în vorbire sau în scris, înlocuiește un cuvânt sau o expresie neplăcută, jignitoare, necuviincioasă sau obscenă, respectând paralelismul de sens.

Sincer acum si fara sa fac pe prostul, cand zici, citez:

"Am si eu o intrebare pe acest topic de "gurmanzi"..." 

si la urma:

"albdom83, Potriviitu si voi ati renuntat la dieta?🤣🤣🤣"

La ce te referi? Ce vrei sa spui? Pentru ca sa mor eu daca inteleg. Lasa eufemismele si parabolele, zi-mi concret ce ai vrut sa zici. Pur si simplu nu ma prind, poate asa sunt mai prost, posibil si asta.

• Membru Premium
Postat
2 minutes ago, albdom83 said:

poate asa sunt mai prost, posibil si asta.

Ramai asa atunci. Eu aveam alta parere despre tine.

Nu reusesti sa ma provoci, stai linustit.

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, LUMIAR a spus:

Ramai asa atunci. Eu aveam alta parere despre tine.

Nu reusesti sa ma provoci, stai linustit.

Ok, dar daca cumva vreodata vrei sa ne mai distram pe-aici si ma prinzi cu putin timp liber, sa-mi spui.

Si sa vezi ce-ti fac! 😂

Asta o lasam asa cum a cazut. De explicat tot nu m-ai satisfacut 😁

Vizitator
Postat

Varule @Potriviitu, cand ai putin timp liber, sa-l intrebi tu pe colegul @LUMIAR ce a vrut sa spuna in postarea cu pricina 😅🤣🤣

Poate tu stii sa pui altfel problema si ai mai mult succes in a obtine o explicatie, eu unul m-am dat batut.

• Membru Premium
Postat
3 minutes ago, albdom83 said:

Poate tu stii sa pui altfel problema si ai mai mult succes in a obtine o explicatie

Explicatia este pregatita. Sper ca si tu esti, perntru ca iti va intra cu noduri...

Vizitator
Postat
Acum 6 minute, LUMIAR a spus:

Explicatia este pregatita. Sper ca si tu esti, perntru ca iti va intra cu noduri...

Spune ce ai pe suflet. Ascult. 

• Membru Premium
  • Oras:Târgu Mureș
  • Oras:Târgu Mureș
Postat

Ușurel, colegilor, nu vă aprindeți așa tare... 

My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤

• Membru Premium
Postat
17 minutes ago, albdom83 said:

Spune ce ai pe suflet. Ascult. 

Sunt ateu, de unde suflet?😬

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, LUMIAR a spus:

Sunt ateu, de unde suflet?😬

Din pasa 🤭 daca bagi un deget sau limbuta destul de adanc...asta vei descoperi, garantat! 😂

Haide pa ca nu mai am timp de tine acum.

Pup😘💋A

• Membru Premium
Postat
3 minutes ago, albdom83 said:

Haide pa ca nu mai am timp de tine acum.

Pup😘💋A

👎

Vizitator
Postat
Acum 33 minute, LUMIAR a spus:

👎

Esti sensibil rau...

Vizitator
Postat
Acum 6 ore, bogcp303 a spus:

Vezi colegu ce bine e când o dai în glumă, umor, ironie, autoironie ...😂

Raportat la cele "spuse" de tine: nici eu nu sunt mândru, dar vorbim de "cea mai veche meserie din lume" și automat meseria fără curvari nu putea exista, deci și cei ca "noi" sunt la fel de vechi pe pământul ăsta, așa că nu mi e rușine, chiar deloc ... 😂😂😂 .... suntem undeva pe la o "statistică" o cantitate neglijabilă... 🤣🤣🤣

Colegu ,  n-ar fi pentru mine o problemă de caterincă , mișto.... aș face toată ziua.  Da ai cu cine ?  Că se găsește câte unu" , care să-ți vorbească prost și-ți trece tot cheful.  

Referitor la curvari -  fiecare cu părerea lui . 

O seară bună. 

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, albdom83 a spus:

Varule @Potriviitu, cand ai putin timp liber, sa-l intrebi tu pe colegul @LUMIAR ce a vrut sa spuna in postarea cu pricina 😅🤣🤣

Poate tu stii sa pui altfel problema si ai mai mult succes in a obtine o explicatie, eu unul m-am dat batut.

Da , da , cum să nu . Sunt tobă " în orice . 

Parabolă  =  o antenă  sub formă de oală  , care se pune pe casă  sau în balcon , pentru a capta toate posturile TV . 

😜

Vizitator
Postat
Acum 11 minute, Potriviitu a spus:

Da , da , cum să nu . Sunt tobă " în orice . 

Parabolă  =  o antenă  sub formă de oală  , care se pune pe casă  sau în balcon , pentru a capta toate posturile TV . 

😜

Ok ok...si ce treaba are antena parabolica cu dieta? Plus, si asta chiar ca nu inteleg, de ce imi zice mie de dieta cand eu sunt un om chiar prea slab?

Sau dieta in sensul ca sa ma mai ingras, sau ce crezi ca vrea sa spuna? 🤔

Reputație: 1903
Postat
4 minutes ago, albdom83 said:

Ok ok...si ce treaba are antena parabolica cu dieta? Plus, si asta chiar ca nu inteleg, de ce imi zice mie de dieta cand eu sunt un om chiar prea slab?

Sau dieta in sensul ca sa ma mai ingras, sau ce crezi ca vrea sa spuna? 🤔

Mai poate fi si parabola biblica. 😂Sunt multe intelesuri, acum fiecare interpreteaza cum crede de cuviinta. 😂

Parca vad ca pune Cleo 🚫si pe "toping-ul" asta.😅

Vizitator
Postat
Acum 4 minute, Repty a spus:

Mai poate fi si parabola biblica. 😂Sunt multe intelesuri, acum fiecare interpreteaza cum crede de cuviinta. 😂

Parca vad ca pune Cleo 🚫si pe "toping-ul" asta.😅

Cleo nu pune ️ decat pe topicele varului 😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 22 guests

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.