Sari la conținut

📌INDISPONIBILĂ📌

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Bună dimineața dragalasilor am hotărât să vă vizitez și frumosul vostru oraș 🌆🥰

Eu sunt blondi am mai activat in câteva orașe și am decis să vin să vă fac o mică vizită.

Metoda de contact apel telefonic/whatsapp📲0759674918📲

🏡locația mea va fi în Avantgarden 3🏡

👯‍♀️Am și colega pentru domni doritori 👯‍♀️

💸Prețul si serviciile vor fi💸:

fin(30 min)200lei normal(doar protejat)oral( protejat/neprotejat în funcție de igienă).                  

o oră(60min sau2 fin)400lei normal(doar protejat)oral(protejat/nepreotejat în funcție de igienă)

69(în funcție de igienă),masaj de relaxare(la ora),săruturi corporale,  atingeri, diferite poziții,mici fantezii în limita bunului simț.

servicii extra:uro (50extra rog a mă anunța cu ceva timp înainte)sex intre sani(50cu finalizare)dominare soft/hard.

‼️Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clienți,nu accept persoane în stare de ebrietate,cu acesorii/bile nu fac sex.‼️

🥰Vă pupaceste Blondi🥰

• Inimioara 2
  • Blondi1 a schimbat titlul în 📌INDISPONIBILĂ📌
Reputație: 413
Postat

Dragilor dacă credeți ca știți să vorbiți cu o femeie vă rog fiți respectuoși și evitați să mi dați mesaje dacă credeți ca doar prin jigniri știți să vorbiți 

Reputație: 185
  • Oras:Sibiu
Postat
  La 02.04.2025 la 13:01, Blondi1 a spus:

Dragilor dacă credeți ca știți să vorbiți cu o femeie vă rog fiți respectuoși și evitați să mi dați mesaje dacă credeți ca doar prin jigniri știți să vorbiți 

Extinde  

E concurenta🐟 nu noi🫣

Postat
  La 02.04.2025 la 14:39, zimbru1 a spus:

E concurenta🐟 nu noi🫣

Extinde  

Nu mă interesează concurența doar ca mie îmi place să fiu respectată ca să respect și eu la rândul meu în rest fiecare face ce dorește😘

Postat
  La 02.04.2025 la 13:27, marelligabriel a spus:

Bine ati venit!

Ce ne poți spune despre colega ta și despre serviciile threesome?

Mulțumesc!

Extinde  

Voi lăsa mai târziu sau mâine o listă cu ce putem oferi sau dacă dorești scrie mi în privat și îți dau câte detalii dorești🥰😘

Reputație: 441
Postat

Eu am o curiozitate! De ce pe alte forumuri oferi finalizare orala iar aici nu!Nu doar că nu oferi cim dar doar in șervețel sau prezervativ,ceea ce mi se pare ciudat cel puțin!nu este ceva ce azi îți place mâine nu,probabil este ceva la mijloc și asta mă racaie

Postat

Nu ofer dragule nici pe altele dacă te uiți pe Cluj la ultima lună uită te și ai să vezi ce scrie eu nu am mai fost de un an în România🫣😘

La 02.04.2025 la 20:35, urban07 a spus:

Eu am o curiozitate! De ce pe alte forumuri oferi finalizare orala iar aici nu!Nu doar că nu oferi cim dar doar in șervețel sau prezervativ,ceea ce mi se pare ciudat cel puțin!nu este ceva ce azi îți place mâine nu,probabil este ceva la mijloc și asta mă racaie

Extinde  

Și problemele mele nu ar trebui să te râcâie pe tine nu au de ce😘

Reputație: 441
Postat

Totuși ai oferit și brusc nu,nu mai contează exact perioada .Direct vegana așa fără motiv?

Postat

Nu brusc nu mai ofer de mult timp acest serviciu 

La 03.04.2025 la 7:39, urban07 a spus:

Totuși ai oferit și brusc nu,nu mai contează exact perioada .Direct vegana așa fără motiv?

Extinde  

Și motivul este ca nu vreau pur și simplu 

Postat
  La 03.04.2025 la 7:39, urban07 a spus:

Extinde  

Dacă dorești să discutăm nelămurirea asta te rog nu mai încărca topicul cu astea scrie mi în privat și e mai simplu 

• Membru Premium
Reputație: 4804
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Când am fost in trecere la colega Emilia am văzut-o și pe Blondina mă gândeam să vă las o primă impresie vizuala: ca și aspect e drăguță basic look, înaltă pe la vreo 1,75/60kg cu niste mici modificări la buze puse în valoare de puțin botox dar cu bun simț, i sta bine, celor ce va plac femeile cu forme sigur e pe gustul vostru, fund măricel, sânii de asemenea măricei și arătau destul de fermi, poate chiar puțin lăsați dar la mărimea lor e ceva normal deci arată bine tipa, ca în poze 😍. Ceva tatuaje pe ici pe colo cu bun gust fără exagerări... Aștept și părerile/experiențele voastre bune, rele, important e sa împărtășim informații utile 😉👍

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...