Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Deva
Postat
Acum 3 ore, mihai420 a spus:

Am fost eu la ea acum mai bine de o lună.Atuncea zicea că nu mai vine la Deva,după aceea a apărut iarăși,asta acum vreo 2 săptămâni cu anunțul acesta că stă 3 zile.Inainte am mai fost la ea a fost destul de ok,dar ultima data am văzut că era destul de plictisită.

Postat

Vine de multi ani in Deva e din Constanța o chema Diana ,iar că servicii sunt ok am vizita-to de vreo 5 ori,pt mine e de revizitat!

Postat

Dacă nu ma înșel mai are un topic deschis.... Poate cu alt nr dar știu sigur ca am mai văzut-o pe aici dar nu mai rețin numele sau nr de telefon 

Postat
Acum 6 ore, Addictedto69 a spus:

Dacă nu ma înșel mai are un topic deschis.... Poate cu alt nr dar știu sigur ca am mai văzut-o pe aici dar nu mai rețin numele sau nr de telefon 

Topic Diana blonda cred, e demult în Deva

Postat

Si clar are topic deschis  poate pe alt numar , au curs riuri de injurii si la adresa ei si colegii ei intre ei (  o tabara aparatorii , ceilalti impotriva ei)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.