Kim69 Reputație: -11 Postat Aprilie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 4 Bună 💕 Serviciile mele sunt : 🌹oral protejat 🌹sex normal protejat 🌹diferite poziții + 69 🌹fantezii: Sărutări fk +50 RON ( in functie de igiena si compatibilitate) Atingeri Foot fetish GFE (girlfriend experience) Deep throat Masaj erotic/relaxare Oral neprotejat ❌ NU PRACTIC ❌ -Finalizare orala/faciala / anal 🎁Cadoul: 🎀 200lei 30 min 🎀 400 lei 1h Accept cash / transfer bancar Locatia : Prima Onestiilor, bloc 7B Vă aştept cu drag ! 1
Wolf1 Reputație: 9 Postat Aprilie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 4 Recenzii din alte orase nai?
Kim69 Reputație: -11 Postat Aprilie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 4 44 minutes ago, Wolf1 said: Recenzii din alte orase nai? Buna , nu .. Este prima dată când lucrez în România x
Kim69 Reputație: -11 Postat Aprilie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 4 35 minutes ago, pep01 said: Interesanta oferta! 😁 Bună x Te aştept cu drag !
Kim69 Reputație: -11 Postat Aprilie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 5 Bună ❤️ Am început programul ❤️💕 Mă găsiți în Prima Onestiilor bloc P7 pana la ora 03:30 x Vă aștept ! 1 1
x the impaler Reputație: 10146 Postat Aprilie 5 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Aprilie 5 4 hours ago, Kim69 said: Bună ❤️ Am început programul ❤️💕 Mă găsiți în Prima Onestiilor bloc P7 pana la ora 03:30 x Vă aștept ! Check out the phone number 🙈😅 To many digits... 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum