Sari la conținut

Masaj erotic si de relaxare

Postări Recomandate

Postat

Mai nou f multe "maseuze" cu anunt publi sau olx au locatia in Floresti. Pe Eroilor sau Florilor sau Urusagului etc, deci zone cam indepartate, daca tu esti in centrul Clujului sau in Marasti. Unele cred ca fac mai mult decat masaj. Asta nu ar fi o problema, daca la masaj s-ar pricepe.

De ex am gasit acum vreo 2 saptamani un anunt, mi-am dat seama ca am mai vb cu ea  si anul trecut, afirma ca pozele din anunt sunt reale si nu vroia sa arate altele pe Whatsapp doar "contra cost" (poze si video la 50 lei!). Cam ciudata pretentie. Acum degeaba am cautat anuntul pe publi, se pare ca l-a sters, deci nu pot pune link. Cică 22 ani, pe str Florilor in Floresti. Cică "250 lei ora masaj erotic cu finalizare manuală sau sânii", anul trecut prin noiembrie scria ca ofera "masaj de relaxare la 150 lei ora si masaj erotic cu mai multe finalizari cu 250 ora cu mici fantezii". Odata am si sunat cand avea anunt pe Cluj, zicea ca are si colega. Ultimul anunt era iar pe Floresti, si zicea de str. Eroilor.

Nu am reusit sa ajung la ea. Daca cineva ne poate da informatii, multumesc! 

• Membru Premium
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 12 minute, berkeley a spus:

...

afirma ca pozele din anunt sunt reale si nu vroia sa arate altele pe Whatsapp doar "contra cost" (poze si video la 50 lei!)

...

Pretenții de acest gen = țepară 100%.

Nu are rost să-ți mai bați capul.

• Like 1
Postat
1 minute ago, Mocureloaded said:

Pretenții de acest gen = țepară 100%.

Nu are rost să-ți mai bați capul.

Asa m-am gandit si eu, insa afirma ca pozele din anunt si poza de profil Whatsapp sunt reale si ca se poate merge la ea la masaj, in Floresti pe Florilor. Eu am vazut prima data anuntul anul trecut prin septembrie, octombrie. Acum cca 8-9 zile inca sigur il avea, acum nu il gasesc. 

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, berkeley a spus:

Are alt nr de telefon. 

E aceeași ... crede-mâ cu unul din multiplele numere de telefon ... nu-ți pierde timpul ... crede-mă.

• Like 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Salutare, intervin și eu puțin, scuze dacă greșesc, cred că anunțul la care se referă colegul Berkeley este încă valabil,apare pe publi 24 în data de 05.04.2025 la ora 18.45,și numărul de telefon este cu 093 la sfârșit(nu știu să pun link-ul,scuze!🙃)!?

• Like 1
Postat
17 hours ago, berkeley said:

Nu a fost nimeni? Floresti, str Florilor. Cică are si colega. 

E o singura persoana, cand ceri sa confirme, refuza. Am vorbit cred cu aceiasi persoana pe 2 nr de telefon, cand am spus ca am fost deja la adresa respectiva, a dat-o pe asta cu “sigur ai fost la colega mea, nu la mine”. Oricum nu am ramas cand am fost, discrepanta dintre realitate si poze e prea mare. 

• Like 3
Postat
1 hour ago, homeboy85 said:

E o singura persoana, cand ceri sa confirme, refuza. Am vorbit cred cu aceiasi persoana pe 2 nr de telefon, cand am spus ca am fost deja la adresa respectiva, a dat-o pe asta cu “sigur ai fost la colega mea, nu la mine”. Oricum nu am ramas cand am fost, discrepanta dintre realitate si poze e prea mare. 

Blonda buzata,cu gene false și frunte mare?

Postat

Deci fata isi schimba locatia, ba e pe Eroilor, ba pe Florilor? Sau e vorba de doua persoane (chiar trei sau patru, ca ambele - daca chiar sunt doua - afirmau ca au si colege. Pozele din anunturi nu semanau deloc (Eroilor vs Florilor). 

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, berkeley a spus:

Deci fata isi schimba locatia, ba e pe Eroilor, ba pe Florilor? Sau e vorba de doua persoane (chiar trei sau patru, ca ambele - daca chiar sunt doua - afirmau ca au si colege. Pozele din anunturi nu semanau deloc (Eroilor vs Florilor). 

Singurul lucrul care trebuie înțeles ... nu merită să-ți pierzi timpul!

• Like 1
Postat
1 hour ago, Mocureloaded said:

Singurul lucrul care trebuie înțeles ... nu merită să-ți pierzi timpul!

Deci in Floresti nici iarba nu creste  (sau nu e verde)? Nici luni si nici in weekend? Nici pe Eroilor nu (ni) se merita sa fim eroi (pionieri), si nici pe Florilor, ca nici acolo nu cresc flori doar buruiene, care nu merita a fi "culese" (mirosite)? Problema e ca in mare parte si Clujul se prezinta la fel. Noroc cu cele cateva (f putine) care se si pricep si cu salonul Cleo unde mai gaseste hoinarul obosit cate o floare care nu e din plastic (de 5 stele, vorba lui Emil (Garleanu, desigur)

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, berkeley a spus:

...

de 5 stele

...

Ei, nici chiar așa ... cam exagerezi cu ălea 5 stele ... 🤣

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...