Sari la conținut

Tâmpenii oraș😎

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat
17 hours ago, rebelar said:

Nu stiu cum stati voi cu banii, dar eu când vad tarife de 300 lei finalizarea imi vine sa imi pun ghetele in cui, nici nu ma gandesc sa le vizitez.. Vin fete noi, probabil de pe publi, cu tarife maxime! Incep sa apreciez tot mai mult fetele vechi de pe site  care au mentinut tariful de 200, hai maxim 250 /finalizare cu ceva extra. Parca e un prag psihologic aici, cel putin pt mine.

Mă, am tot testat astea de pe publi cu tarife mici 100/150, dar n-aș recomanda dacă nu vrei o grasă sau îți place să aibe toți dinții în gură.

pe de altă parte, multe de pe publi au mai puține figuri în cap și își dau interesul să pleci satisfăcut mai mult decât astea de pe site cu 200-300 tariful. (Una de pe site se uita pe telefon în timpul actului:))))

(totuși nici chiar alea de pe drumul mare nu-s ce trebuie decât dacă ești camionagiu.)

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat
27 minutes ago, robamd said:

Mă, am tot testat astea de pe publi cu tarife mici 100/150, dar n-aș recomanda dacă nu vrei o grasă sau îți place să aibe toți dinții în gură.

pe de altă parte, multe de pe publi au mai puține figuri în cap și își dau interesul să pleci satisfăcut mai mult decât astea de pe site cu 200-300 tariful. (Una de pe site se uita pe telefon în timpul actului:))))

(totuși nici chiar alea de pe drumul mare nu-s ce trebuie decât dacă ești camionagiu.)

Cine se uita pe tel in timpul acțiunii? Scrie sa stim toti.

Sunt fete de pe forum care la 200 lei presteaza ok. Eu cu tariful asta m-am obișnuit, inca nu sunt pregatit sa trec la next level.

La 100/150 nu am mai futut de ani de zile.

Postat
1 hour ago, rebelar said:

Cine se uita pe tel in timpul acțiunii? Scrie sa stim toti.

Sunt fete de pe forum care la 200 lei presteaza ok. Eu cu tariful asta m-am obișnuit, inca nu sunt pregatit sa trec la next level.

La 100/150 nu am mai futut de ani de zile.

Nicolle1234 aia o fost, dar n-am mai dat pe atunci recenzie că o dat altcineva și a subliniat faptul că lucra cu poze false

• Confuz 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...