Sari la conținut

0746566388 "Pozele mele 100% reale"

Postări Recomandate

Postat

numai ce am iesit de la domnisoara noua,locatie in Dumbravita,str venus 23,servicii protejate 200 fin,400 ora,nu ma pun sa dau note,dar m-am simtit foarte bine cu toate ca nu m-a tinut mult🤣....cel mai important ii ca este REALA

• Like 1
Reputație: 875
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Chiar acum, silviu200 a spus:

numai ce am iesit de la domnisoara noua,locatie in Dumbravita,str venus 23,servicii protejate 200 fin,400 ora,nu ma pun sa dau note,dar m-am simtit foarte bine cu toate ca nu m-a tinut mult🤣....cel mai important ii ca este REALA

Eu înțeleg că te-ai simțit bine și ma bucur dar poate pui și linkul ca așa numa tu te  te simți bine

Reputație: 923
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat
Acum 4 ore, silviu200 a spus:

Nr. de tel. din Titlul Topicului.. é din agenda proprie?

Postat
Acum 16 ore, silviu200 a spus:

I-am scris și eu ieri și mi-a trimis videoul și am văzut că îi chiar ea 

Poți să ne spui mai multe despre servicii? Chiar mă tentează să mă duc la ea, mai ales pentru buzele alea 

Postat
Acum 3 ore, silviu200 a spus:

oral normal ambele protejate...nici nu am intrebat de neprotejat..

Îi 100 lei extra ON

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salutari! Abia creat cont pe forum tocmai pentru astfel de situatii. Ne poate spune cineva ceva legat de servicii sau locatie ? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...