pep01 Reputație: 305 Postat Aprilie 7 Postat Aprilie 7 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic-si-bizar-doar-pentru-cei-care-cauta-mai-mult-decat-obisnuitul/7938320d848e74d51eiih70ee126hifg.html A fost sau a discutat cineva cu doamna? Sunt interesat deoarece pare promitator anuntul! Va multumesc!
tipali84 Reputație: 27 Postat Aprilie 12 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 12 Sunt curios si eu, nu a fost nimeni?
nelufd Reputație: 35 Postat Aprilie 14 Postat Aprilie 14 Eu sunt curios ce mama dracu e masajul bizar??? 1 1
laurc89 Reputație: 139 Postat Aprilie 15 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 15 Am sunat eu, este doar masaj erotic, nu ai voie sa o atingi, sa i faci oral. 400 ora și dacă vrei dominare e 500. Am spus pas
luzzu Reputație: 304 Postat Aprilie 15 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Aprilie 15 Bizar e faptul ca nu ai voie sa o atingi. 2
berkeley Reputație: 434 Postat Aprilie 19 Postat Aprilie 19 On 4/15/2025 at 9:36 AM, laurc89 said: Am sunat eu, este doar masaj erotic, nu ai voie sa o atingi, sa i faci oral. 400 ora și dacă vrei dominare e 500. Am spus pas Cum puii mei sa dai 400 pt un astfel de masaj? La Cluj, oras scump, la cel mai bine cotat salon de masaj erotic, o sedinta de 60 min costa 250 lei. Si ai voie sa o atingi pe oricare. Unele permit si sarutari.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum