MasterChou Reputație: 654 Postat Mai 1 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Mai 1 1 hour ago, AnaSofia said: De sambata voi incerca sa revin cu forte proaspete si posibil cu niste modificari de servicii/preturi 🤯 Vreau sa incerc mai multe variante. 😵 Hello, Chiar sunt curios ce variante vei propune... Specific dacă vor fi mai bune sau nu față de oferta curentă.🤷 😁 Spor!
Cosmi23 Reputație: 0 Postat Mai 1 Postat Mai 1 Am vrut zilele trecute să trec pe la ea. Locația era cam departe dar ziceam că scot drumul cu ofertele oferite 😅. Programarea era confirmată din ambele părți dar hop, când eram în zonă orice mesaj dădeam nici nu ajungea la ea. Măcar am vazut ce frumoasa-i zona... Concluzie trageți voi.
jimmy2016 Reputație: 132 Postat Mai 1 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Mai 1 34 minutes ago, Cosmi23 said: Am vrut zilele trecute să trec pe la ea. Locația era cam departe dar ziceam că scot drumul cu ofertele oferite 😅. Programarea era confirmată din ambele părți dar hop, când eram în zonă orice mesaj dădeam nici nu ajungea la ea. Măcar am vazut ce frumoasa-i zona... Concluzie trageți voi. I-a picat semnalul fix atunci 1
hard2swallow Reputație: 60 Postat Mai 4 Postat Mai 4 1 hour ago, AnaSofia said: Buna dragilor! mulțumim de info, lucian! 3
Mayergelu Reputație: 294 Postat Mai 4 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Mai 4 Acum 4 ore, hard2swallow a spus: mulțumim de info, lucian! Oare e tot la ușă?
awokeone10 Reputație: 10046 Postat Mai 5 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 5 Acum 9 ore, Mayergelu a spus: Oare e tot la ușă? Nu mai este,a disparut din peisaj,si-a sters contul pentru ca l-ati suparat si acuzat🤣🤣🤣 1
mihaita18 Reputație: 16 Postat Mai 7 Postat Mai 7 Deși îmi promisesem să nu-i mai dau nicio șansă, fiind amator de petite și anal, nu am rezistat și le-am făcut o vizită Anei și Sofiei. De data aceasta nu am mai programat la prima oră (se pare că aceasta a fost problema la încercările anterioare). Aspect: 8 pentru gusturile mele. Corp slim, micuță. Nu primește 10 pentru că probabil are prognatism mandibular, dar are ochi albaștri ca abisul. Locație: 8 doar pentru că nu are un soi de interfon la intrarea în complex și este puțin ciudat să aștepți până vine ea. În rest, ambientul este ok, festiv (știe ea ce zic :)). Prosop curat, gel de duș și tot ce trebuie. AP: 10 foarte bun. A trebuit să ne jucăm puțin cu o jucărie înainte să se dilate și a durut-o puțin, apoi am trecut la acțiune. A durut-o puțin la început. ON: 9.5 DP-ul se simte foarte bine, sau poate încă sunt sub vrajă :)). Aici trebuie menționat că nu puteam termina, devenise frustrant pentru mine, însă ea nu mi-a dat niciun moment senzația de "hai mai odată!" și a continuat cu stăruință până am terminat. Ana este foarte compliantă și se simte că vrea să te simți bine. 350 + un cadou pentru că am plecat mulțumit. Eu voi reveni! 2
Membru Premium Criticul Reputație: 6949 Postat Mai 8 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Mai 8 Și uite așa am ratat-o. Mă programasem la ea dar a intervenit ceva și am anulat iar când am vrut să mă reprogramez, nu mai face anal... plus că a modificat și programul de lucru comunicat. Totuși ceva trebuie punctat: comunică bine, am avut câteva mesaje dar nu s-a supărat, a răspuns la ele. Nu cred că mai ajung la ea, voi căuta alte fete, a fost o toană de-a mea văzând comentariile de aici. Îi urez succes, la cum a comunicat e orientată spre client, asta e concluzia mea. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
awokeone10 Reputație: 10046 Postat Mai 8 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 8 Chiar acum, troll2000 a spus: anal faci? Nu stii sa citesti? 1
troll2000 Reputație: 38 Postat Mai 8 Postat Mai 8 Acum 3 minute, awokeone10 a spus: Nu stii sa citesti? da, dar ti-am aratat ce usor faci activitate la un topic pt up 🤣
Mayergelu Reputație: 294 Postat Mai 8 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Mai 8 Acum 43 minute, troll2000 a spus: anal faci? Nu o mai lăsa Lucian. Face doar cu el…. 1
Rozenberg Reputație: 23 Postat Mai 8 Oras:Pascani Oras:Pascani Postat Mai 8 15 hours ago, AnaSofia said: 2 poze reusite. Nu stiu daca e mana lui nea Lucica, dar cine le face se pricepe.
tuzgu Reputație: 20 Postat Mai 9 Oras:iasi Oras:iasi Postat Mai 9 Domnisoara trebuie sa mai lucreze la seriozitate sau macar la comunicarea directa. Precum alti colegi, m-am programat de aseara, multumesc, la revedere, vine momentul magic, confirm cu o ora inainte, dupa cerintele impuse. Cand ajung la locatie, nimic. Tebuia sa-mi dau seama de la confirmare, nu a mai raspuns, macar un banal de OK, prin urmare era evident ca programarea mea a fost anulata fara ca eu sa stiu. Multumesc pentru timpul irosit. Sa ai o zi buna. Si succes la colegii curiosi. Nu recomand.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum