Sari la conținut

0729599808 Izabela

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

N-a ajuns nici un coleg la fata asta?

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat
Acum 9 ore, Suprafive a spus:

N-a ajuns nici un coleg la fata asta?

Salutare. Am ajuns eu.

Este Ok. Pozele sunt reale, are și INSTA.

Ca și aspect este slim, ok pt cei care preferă acest tip de fete, sâni micuți, fundulet tocmai bun de "pompat", la față este drăguță (de un 8 spre 9 - părere subiectivă) este comunicativă.

Igiena ok, fără mirosuri suspecte. 

ON bun, umed dar nu poate deep.Dupa câteva minute, la cererea mea, trecut la NP, aici nu comentează la poziții, face si LOT (se pare că îi si place) - finalizat in balonaș - apoi îmbrăcat și plecat.

O experiență plăcută, recomand.

De anal nu am întrebat și nu face CIM.

Cadoul 150 Ron, bine investiți.

Spor la "f*tut.

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 2 ore, adiMSK a spus:

Salutare. Am ajuns eu.

Este Ok. Pozele sunt reale, are și INSTA.

Ca și aspect este slim, ok pt cei care preferă acest tip de fete, sâni micuți, fundulet tocmai bun de "pompat", la față este drăguță (de un 8 spre 9 - părere subiectivă) este comunicativă.

Igiena ok, fără mirosuri suspecte. 

ON bun, umed dar nu poate deep.Dupa câteva minute, la cererea mea, trecut la NP, aici nu comentează la poziții, face si LOT (se pare că îi si place) - finalizat in balonaș - apoi îmbrăcat și plecat.

O experiență plăcută, recomand.

De anal nu am întrebat și nu face CIM.

Cadoul 150 Ron, bine investiți.

Spor la "f*tut.

Mersi Adiță, pai ok deci fata este ok dar din ce discutasem despre detalii si eu, stiu ca are colega, adica stii cum e cu discretia si etc. Si vazand ca e asa subtirica ma gandeam ca ii e mai greu, dar zici ca duce nu are treaba.

Oricum zici ca per total renteaza nu e teapa. Inca o data apreciez. Respect.

Vizitator
Postat

Salut colegii, a mai fost vreun coleg la fata aceasta?

O sa ziceti sa ma duc 😅 asa as vrea, dar desi a postat colegul ca a fost si a zis ce si cum, as vrea totusi sa vad cum lucreaza si cu alti colegi 😃

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Am fost si eu la ea, am sunat si am intrebat pretul la care ea 200 cu 400 parca. O intreb de 150 ( stiam de pe site cu 150 ) si imi spune ca da, dar maxim 15 min. As detalia mai multe dar nu are rost asa ca per total ii dau un 6 si nu ma mai duc. 

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, andrei105 a spus:

Am fost si eu la ea, am sunat si am intrebat pretul la care ea 200 cu 400 parca. O intreb de 150 ( stiam de pe site cu 150 ) si imi spune ca da, dar maxim 15 min. As detalia mai multe dar nu are rost asa ca per total ii dau un 6 si nu ma mai duc. 

Aa deci asa. Pai e cam clara, dar totusi detaliaza daca e 😅 pare ca e interesant

Vizitator
Postat
Acum 12 minute, andrei105 a spus:

A pus alarma pe 15 min si dupa 15 min te a dat afara? Cum face, cum lucreaza, e stramta e larga, cum arata live, locatia cum e etc

Vizitator
Postat
Acum 11 ore, cristy07 a spus:

Am fost eu. Inalta, foarte slim, sanii cat nuca. Cam pe graba. Nimic uau. Avea si colega.

De aratat se vede ca e reala, slim, ideea era cum decurge acolo, ce face ce nu face, cum e locatia daca e curat daca se poate un dus, fiind cu alta fata acolo cam cum e cu discretia, daca e stramta sau nu, daca intreaba daca ai terminat dupa 10 min, dar din ce ziceti reiese ca daca preferi ceva slim si nu te intereseaza alte aspecte, platesti nu te intereseaza sa faci dus, sa fie curat, te golesti si pleci, merge o data, desi e cam aiurea asa. Sa fim seriosi, de golit fara spalat fara curatenie fara un pic de gfe si etc poti sa mergi si la strada si tot cam aia e..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...