BlondieBia Reputație: 77 Postat Mai 3 Telefon: 0735682294 Indisponibila Telefon: 0735682294 Indisponibila Autor Postat Mai 3 Disponibilă pana la ora 01.00 😘
SilviuSi Reputație: 131 Postat Mai 4 Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Postat Mai 4 Am fost in seara asta intr-o vizita de o ora la dulceata asta de fata care m-a impresionat placut cu atitudinea si modul ei de a se comporta cu clientul si asa cum au scris altii Bianca e o fata foarte draguta si dulce chiar de la prima intalnire. Am avut parte de niste pupici(fara limba) in timpul carora i-am simtit buzele fine,moi apoi Bianca mi-a pus caciulita facut un oral foarte bun cu contact vizual, deep si tehnica foarte buna(pacat ca nu face CIM!) La NP mi-a placut ca ne priveam in ochi si ca ma mangaia pe spate si umeri in timp ce eu intram treptat in pasarica ei care se umezea tot mai mult pana cand a fost suficient de excitata ca sa pot mari ritmul si sa intru adanc si apasat asa cum imi place mie. Per total experienta a fost buna spre excelenta. O recomand celor care cauta gfe si un partener prezent atat fizic cat si mental in timpul actiunii pe mine impresionandu-ma ca face contact vizual fara sa ii cer si ca Bianca e monumental de ospitaliera si prietenoasa. De abia astept sa revin mai ales ca a zis ca se muta in locatie unde are si oglinda asa ca urmatoarea programare e deja pregatita. 1
Maciucar01 Reputație: 39 Postat Mai 5 Oras:Bistrița Oras:Bistrița Postat Mai 5 Acum 18 ore, SilviuSi a spus: Am fost in seara asta intr-o vizita de o ora la dulceata asta de fata care m-a impresionat placut cu atitudinea si modul ei de a se comporta cu clientul si asa cum au scris altii Bianca e o fata foarte draguta si dulce chiar de la prima intalnire. Am avut parte de niste pupici(fara limba) in timpul carora i-am simtit buzele fine,moi apoi Bianca mi-a pus caciulita, facut un oral foarte bun cu contact vizual, deep si tehnica foarte buna(pacat ca nu face CIM!) La NP mi-a placut ca ne priveam in ochi si ca ma mangaia pe spate si umeri in timp ce eu intram treptat in pasarica ei care se umezea tot mai mult pana cand a fost suficient de excitata ca sa pot mari ritmul si sa intru adanc si apasat asa cum imi place mie. Per total experienta a fost buna spre excelenta. O recomand celor care cauta gfe si un partener prezent atat fizic cat si mental in timpul actiunii pe mine impresionandu-ma ca face contact vizual fara sa ii cer si ca Bianca e monumental de ospitaliera si prietenoasa. De abia astept sa revin mai ales ca a zis ca se muta in locatie unde are si oglinda asa ca urmatoarea programare e deja pregatita. Întăresc cele spuse mai sus de SilviuSi.După aproape doi ani am reîntîlnito. Aceași fată finuță, jovială sinceră și serioasă așa cum am întîlnito la început. Merită respecte. Să avem o săptămână frumoasă!
BlondieBia Reputație: 77 Postat Mai 5 Telefon: 0735682294 Indisponibila Telefon: 0735682294 Indisponibila Autor Postat Mai 5 6 hours ago, Maciucar01 said: Întăresc cele spuse mai sus de SilviuSi.După aproape doi ani am reîntîlnito. Aceași fată finuță, jovială sinceră și serioasă așa cum am întîlnito la început. Merită respecte. Să avem o săptămână frumoasă! Cred ca ma confunzi, nu am mult timp de când am început munca in România 😅 1
calatoru42 Reputație: 597 Postat Mai 5 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Mai 5 2 hours ago, BlondieBia said: Cred ca ma confunzi, nu am mult timp de când am început munca in România 😅 Da omul nu te-a putut vizita în străinătate 😂 ce rea ești 😂 ii strici Feng shui omului 😂😂😂😂
BlondieBia Reputație: 77 Postat Mai 5 Telefon: 0735682294 Indisponibila Telefon: 0735682294 Indisponibila Autor Postat Mai 5 1 hour ago, calatoru42 said: Da omul nu te-a putut vizita în străinătate 😂 ce rea ești 😂 ii strici Feng shui omului 😂😂😂😂 Am un singur an de munca total deci 😂😂 1
BlondieBia Reputație: 77 Postat Mai 6 Telefon: 0735682294 Indisponibila Telefon: 0735682294 Indisponibila Autor Postat Mai 6 Disponibilă pana la 00.00 😘 1
BlondieBia Reputație: 77 Postat Mai 7 Telefon: 0735682294 Indisponibila Telefon: 0735682294 Indisponibila Autor Postat Mai 7 Disponibilă pentru programări ❤️❤️
BlondieBia Reputație: 77 Postat Mai 10 Telefon: 0735682294 Indisponibila Telefon: 0735682294 Indisponibila Autor Postat Mai 10 Disponibilă ultimile 2 zile 😜❤️
BlondieBia Reputație: 77 Postat Mai 17 Telefon: 0735682294 Indisponibila Telefon: 0735682294 Indisponibila Autor Postat Mai 17 Am revenit, disponibilă pentru programări 😘
BlondieBia Reputație: 77 Postat Mai 20 Telefon: 0735682294 Indisponibila Telefon: 0735682294 Indisponibila Autor Postat Mai 20 Disponibilă ultima zi pentru programări ❤️❤️❤️😜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum