Sari la conținut

0748549532 spanioloaica Carolina/Vanessa DE EVITAT

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
  • Like 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Reputație: 5694
Postat

• Like 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Postat

salut. Am ajuns chiar astazi la ea. Nu e spanioloaica de nici o culoare. E doar o alta romanca dea noastra. 
locatie e dificila de ajuns… tre’ sa treci printr-o parcare subterana… fara sa te ghideze telefonic e cam greu de ajuns.

tipa e cea din poze…. doar ca, a avut un bebe recent si sanii arata destul de naspa. 
serviciile sunt mediocre, 150 finalizarea, pentru oral neprotejat cere extra 50 lei.

fast, fast, fast fuck. Cat vorbeam cu ea la telefon ii zicea tipul care era innainte sa mai astepte un pic sa poata cobori el…. (Pana la urma ne-am intalnit la iesire… iar cand am iesit eu, urca urmatorul.

• Like 2

Postat

Salutare,

Confirm toate spuse mai sus, am vizitat-o când a venit prima data in oraș,acum ceva timp.. Din păcate pentru mine mirosea a transpirație când am vizitat-o si același fast fuck descris mai sus. Inițial am vrut să scriu asta când am văzut anunțul dar iar îmi săreau in cap unii,ca in ultimele comentarii făcute de mine, motiv pentru care am amânat comentariul.

Acestea fiind spuse,in încheiere zic…

Spor 👍

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...