Sari la conținut

recomandari timisoara

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Nu sunt eu în măsură să recomand, dar ai putea sa dai câteva detalii cam ce anume ai caută să știe colegii ce sa ți recomande! Zi faina sa ai!

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 10 ore, tiganu21 a spus:

100% Original Shaorma si Pleskavita  in complex 👍

Mie de un tiganesc de la napoleon imi e pofta, d'ala de mi curgeau zoaiele pana la calcaie. Ce vremuri, nu cred ca mai fac asa delicatesuri🙂

• Trist 1

dag dal gas!

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 10 ore, tiganu21 a spus:

100% Original Shaorma si Pleskavita  in complex 👍

Recomandă și tu the best din Banat, ce naiba: Pan Rusovan de lângă Catedrală! Deschis si non stop! 😁

• Oras:Oriunde
Postat
Acum 33 minute, SeqenenraTaa a spus:

Recomandă și tu the best din Banat, ce naiba: Pan Rusovan de lângă Catedrală! Deschis si non stop! 😁

Da, buna idee. Mersi ! 

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, DaNddy a spus:

Da, buna idee. Mersi ! 

E perfect. In plus te mai și imunizezi de toți patogenii nou apăruți, colecția primăvară - vară 2025, secțiunea dizenterie 😁

Postat
Acum 8 minute, SeqenenraTaa a spus:

E perfect. In plus te mai și imunizezi de toți patogenii nou apăruți, colecția primăvară - vară 2025, secțiunea dizenterie 😁

La ce am facut pana acum daca ma face o pleska 🤣

Vizitator
Postat
Acum 3 ore, DaNddy a spus:

La ce am facut pana acum daca ma face o pleska 🤣

Probabil asta e si filozofia de viață a ălora de la "Mâini Murdare" 😂

Postat
Acum 51 minute, SeqenenraTaa a spus:

Probabil asta e si filozofia de viață a ălora de la "Mâini Murdare" 😂

cred ca tot orasu stie de "maini murdare" 🤣🤣🤣🤣🤣

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, tiganu21 a spus:

cred ca tot orasu stie de "maini murdare" 🤣🤣🤣🤣🤣

Știi cum e, if it works, why fix it? 😁

• Oras:TImisoara
Postat

Faceti si boi mai baieti recomandari serioase :D Macare sa fie on topic, pe subiectul forumului, nu pe gastronomie :P 

Uite "colega" ceva bun pentru tine si pe subiect: 

Seara pe Calea Aradului la sosea unde-i parcarea aai de la Penny pe dreapta cum vii dinspre centru gasesti vreo 2 capreoare.... Si intro intrsectie un pic inainte de alea mai stau vreo 2-3.. Un pic colorate, dar acum nu mai e voie sa fii rasist asa ca... :D 

Sau daca vrei in timpul zilei in jurul pranzului dupa iesirea din oras, pe aceeasi legendara cale a Aradului gasesti inainte de senul cu Mahle pe dreapta pe o iesire laterala unde "se termina asfaltul" in conditii de "lux maxim" alte doua. Ba daca ai noroc chiar si in sensule de ma Mahle mai gasesti cateva ;)  Apoi daca esti si mai norocus, si vii de la Sanandrei dupa pranz gasesti intre curba de la Sanandrei si sensul de la Mahle, cum te intori in oras alte capreoare cam la fiecare poteca ce iese in dreapta de pe drumul principal ;) 

Toate astea sunt Top Quality si cu igiena maxima la servetel umed banuiesc :D Dinti in gura nu stiu cati au, ca nu m-am apropiat prea tare de ele sa-i numar, dar te mai uiti :D:P

Un minus ar fi ca eu cred ca nu accepta french kiss, dar daca le intrebi, cine stie :D:D:D

Dar au si un mare plus... Pretul... Care banuiesc ca e de buget ;):P Si locatia ar puta fii chiar de lux... Depinde cati bani ai avut de dat pe masina si cat de confortabila e bancheta din spate :D 

Postat

Si-n caz de esti "cu pretentii" si vrei sa vezi poze cu ele inainte, sa stii ce cumperi, cu alea de pe zi macar, din afara orasului, le poti vedea direct pe google maps, pe streetview cum stau ele cuminti acolo pe marginea drumului asteptand musterii ;)

Vizitator
Postat
Acum 3 ore, Shadow40 a spus:

Faceti si boi mai baieti recomandari serioase :D Macare sa fie on topic, pe subiectul forumului, nu pe gastronomie :P 

Uite "colega" ceva bun pentru tine si pe subiect: 

Seara pe Calea Aradului la sosea unde-i parcarea aai de la Penny pe dreapta cum vii dinspre centru gasesti vreo 2 capreoare.... Si intro intrsectie un pic inainte de alea mai stau vreo 2-3.. Un pic colorate, dar acum nu mai e voie sa fii rasist asa ca... :D 

Sau daca vrei in timpul zilei in jurul pranzului dupa iesirea din oras, pe aceeasi legendara cale a Aradului gasesti inainte de senul cu Mahle pe dreapta pe o iesire laterala unde "se termina asfaltul" in conditii de "lux maxim" alte doua. Ba daca ai noroc chiar si in sensule de ma Mahle mai gasesti cateva ;)  Apoi daca esti si mai norocus, si vii de la Sanandrei dupa pranz gasesti intre curba de la Sanandrei si sensul de la Mahle, cum te intori in oras alte capreoare cam la fiecare poteca ce iese in dreapta de pe drumul principal ;) 

Toate astea sunt Top Quality si cu igiena maxima la servetel umed banuiesc :D Dinti in gura nu stiu cati au, ca nu m-am apropiat prea tare de ele sa-i numar, dar te mai uiti :D:P

Un minus ar fi ca eu cred ca nu accepta french kiss, dar daca le intrebi, cine stie :D:D:D

Dar au si un mare plus... Pretul... Care banuiesc ca e de buget ;):P Si locatia ar puta fii chiar de lux... Depinde cati bani ai avut de dat pe masina si cat de confortabila e bancheta din spate :D 

Ai de plm, măcar eu i-am făcut recomandări la dizenterie, tu la un doctorat in boli venerice 😂

• Membru Premium
Postat

Daca-ar fi sa-mi spun eu...pasiunile, n-as mai termina. De fapt sunt doar cateva (putine) pe care nu le voi mai vizita. Mi-a ajuns o întâlnire cu ele. 

Postat
Acum 12 minute, nellu2012 a spus:

Daca-ar fi sa-mi spun eu...pasiunile, n-as mai termina. De fapt sunt doar cateva (putine) pe care nu le voi mai vizita. Mi-a ajuns o întâlnire cu ele. 

Te referi la alea care nu se gadila la clit ? 

• Membru Premium
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 12 minute, DaNddy a spus:

Cred ca se referă la care nu dau săruturi. Fk

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 ore, DaNddy a spus:

Nu prea am întâlnit. Răspunsul corect ți l-a oferit @Alita

Acum 2 ore, Alita a spus:

Cred ca se referă la care nu dau săruturi. Fk

• Like 1
Postat
Acum 35 minute, nellu2012 a spus:

Nu prea am întâlnit. Răspunsul corect ți l-a oferit @Alita

Eu ma refeream la alea care pot sa aiba si “ele”  probleme cu erectia. 😁 Mai discret de atat nu cred ca pot sa fiu. 

• Membru Premium
Postat
Acum 8 ore, DaNddy a spus:

Eu ma refeream la alea care pot sa aiba si “ele”  probleme cu erectia. 😁 Mai discret de atat nu cred ca pot sa fiu. 

Sa stii ca nu...neaparat. Raman la lipsa FK.

• Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, LarisaaX a spus:

Buna dragilor, disponibila si azi pentru programari , am decis sa lucrez doar la ora iar prețul va fi 400 de lei . 

Va pup si va îmbrățișez 🤗❤️

B350E735-F064-4027-92CD-054F0DEBB0AA.jpeg.4c300a0e2438fa14ec7579ad3ed437e4.jpeg

La 300 eram pe punctul de a merge, mai aveam de strâns 70 lei. Asa zic pas, sunt prea sărac.

Vad ca se selectează clientela la greu, doar barosanii sa vina. 

S-auzim de bine! 

S-auzim de bine! 

• Membru Premium
Postat
Acum 6 minute, jocrep1 a spus:

La 300 eram pe punctul de a merge, mai aveam de strâns 70 lei. Asa zic pas, sunt prea sărac.

Vad ca se selectează clientela la greu, doar barosanii sa vina. 

S-auzim de bine! 

Colegu nellu e de vină, a scris 2 recenzii super și acum e coadă.  

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.