jocrep1 Reputație: 807 Postat Aprilie 11 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 11 La 11.04.2025 la 11:16, Alita a spus: Colegu nellu e de vină, a scris 2 recenzii super și acum e coadă. Extinde Am vrut să zic și eu asta dar m-am gândit să nu trag concluzii pripite și să se supere @nellu2012... chiar ii apreciez recenziile. S-auzim de bine! 1 1
Alita Reputație: 557 Postat Aprilie 11 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 11 La 11.04.2025 la 11:21, DaNddy a spus: Prost eu ca m-am aruncat sa-i zic ca are super oferta 😂 Extinde Gura bate curu. Aici gura bate portofelu. E bine sa fii printre primii, ca nu se știe cum urca prețul. 1
DaNddy Reputație: 13 Postat Aprilie 11 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 11 La 11.04.2025 la 11:41, Alita a spus: Gura bate curu. Aici gura bate portofelu. E bine sa fii printre primii, ca nu se știe cum urca prețul. Extinde Cateodata nu e bine, ca la început multe sunt mai cuminți si pe parcurs mai introduc o pupă, o bucă.. 😉
Shadow40 Reputație: 40 Postat Aprilie 11 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Aprilie 11 Eu i-am zis la Nelu in privat ca se fauteaza singur, dar e treaba lui Mai ridicati voi curvele in slavi si laudati-le la greu in recenzii, ca in final tot voi vet ifi aia care nu vor mai ajunge la nasul lor, la cat il vor ridica de "pe sus" fetele Ca a decis fata sa lucreze doar la ora, nu-i rau, ca macar nu-i pe fast fuck si sa dea clietul cat mai repede afara. 400 ora pentru oral/normal ar fi pretul standard, dar pentru masaj si un pic de mumu e mult
DaNddy Reputație: 13 Postat Aprilie 11 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 11 Era pont înainte, FK, cuni / anilingus , sex între sâni, la 200 de lei. Si hai sa fim drepti, la cum arata gagica.. Din pacate pentru ea nu a facut mare smecherie ca a crescut pretul, ca scade numarul de clienti si in final nu iese pe plus. Treaba ei, o sa vada.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum