Sari la conținut

recomandari timisoara

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
  La 11.04.2025 la 11:16, Alita a spus:

Colegu nellu e de vină, a scris 2 recenzii super și acum e coadă.  

Extinde  

Am vrut să zic și eu asta dar m-am gândit să nu trag concluzii pripite și să se supere @nellu2012... chiar ii apreciez recenziile. 

S-auzim de bine! 

• Like 1
  • Mersi 1
Reputație: 557
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
  La 11.04.2025 la 11:21, DaNddy a spus:

Prost eu ca m-am aruncat sa-i zic ca are super oferta 😂

Extinde  

Gura bate curu. Aici gura bate portofelu.  E bine sa fii printre primii, ca nu se știe cum urca prețul. 

• Haha 1
  • Oras:Oriunde
Postat
  La 11.04.2025 la 11:41, Alita a spus:

Gura bate curu. Aici gura bate portofelu.  E bine sa fii printre primii, ca nu se știe cum urca prețul. 

Extinde  

Cateodata nu e bine, ca la început multe sunt mai cuminți si pe parcurs mai introduc o pupă, o bucă.. 😉

• Oras:TImisoara
  • Oras:TImisoara
Postat

Eu i-am zis la Nelu in privat ca se fauteaza singur, dar e treaba lui :P Mai ridicati voi curvele in slavi si laudati-le la greu in recenzii, ca in final tot voi vet ifi aia care nu vor mai ajunge la nasul lor, la cat il vor ridica de "pe sus" fetele ;):P 

Ca a decis fata sa lucreze doar la ora, nu-i rau, ca macar nu-i pe fast fuck si sa dea clietul cat mai repede afara. 400 ora pentru oral/normal ar fi pretul standard, dar pentru masaj si un pic de mumu e mult :P 

Postat

Era pont înainte, FK, cuni / anilingus , sex între sâni, la 200 de lei. Si hai sa fim drepti, la cum arata gagica.. Din pacate pentru ea nu a facut mare smecherie ca a crescut pretul, ca scade numarul de clienti si in final nu iese pe plus. Treaba ei, o sa vada.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...