Sari la conținut

recomandari timisoara

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 5 minute, Alita a spus:

Colegu nellu e de vină, a scris 2 recenzii super și acum e coadă.  

Am vrut să zic și eu asta dar m-am gândit să nu trag concluzii pripite și să se supere @nellu2012... chiar ii apreciez recenziile. 

S-auzim de bine! 

• Like 1
  • Mersi 1

S-auzim de bine! 

• Membru Premium
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 18 minute, DaNddy a spus:

Prost eu ca m-am aruncat sa-i zic ca are super oferta 😂

Gura bate curu. Aici gura bate portofelu.  E bine sa fii printre primii, ca nu se știe cum urca prețul. 

• Haha 1
  • Oras:Oriunde
Postat
Acum 8 minute, Alita a spus:

Gura bate curu. Aici gura bate portofelu.  E bine sa fii printre primii, ca nu se știe cum urca prețul. 

Cateodata nu e bine, ca la început multe sunt mai cuminți si pe parcurs mai introduc o pupă, o bucă.. 😉

• Oras:TImisoara
  • Oras:TImisoara
Postat

Eu i-am zis la Nelu in privat ca se fauteaza singur, dar e treaba lui :P Mai ridicati voi curvele in slavi si laudati-le la greu in recenzii, ca in final tot voi vet ifi aia care nu vor mai ajunge la nasul lor, la cat il vor ridica de "pe sus" fetele ;):P 

Ca a decis fata sa lucreze doar la ora, nu-i rau, ca macar nu-i pe fast fuck si sa dea clietul cat mai repede afara. 400 ora pentru oral/normal ar fi pretul standard, dar pentru masaj si un pic de mumu e mult :P 

Postat

Era pont înainte, FK, cuni / anilingus , sex între sâni, la 200 de lei. Si hai sa fim drepti, la cum arata gagica.. Din pacate pentru ea nu a facut mare smecherie ca a crescut pretul, ca scade numarul de clienti si in final nu iese pe plus. Treaba ei, o sa vada.

Postat
Acum 11 ore, danp123 a spus:

Am ajuns zilele astea la Naty, fiind curios sa vad sanii aia in persoana si stiind ca a adaugat sexul anal la meniu. Parerea mea e ca l-a pus acolo... sa fie!

Programare prin SMS. La comunicare nimic de comentat!

Am ajuns la blocurile de pe Armoniei, asa ca la locatie dau nota 9.0.

Fata e ca in poze, carnea tare pe ea, sanii urca nota, asa ca pentru aspect dau nota 8.0.

Am platit RON 500.00 pentru o ora, suma care se imparte cam asa: 350 (taxa la ora: ON+NP) si doua "extra": FK = 50 si AP = 100.

Dus, apoi in dormitor, doua runde de sex, unde sexul anal e clar de incepatoare (problema e ca se si cam fereste)... asta e!

Mai am de dat note la:

- fata (atitudine): 7.5 - aici se mai scade pentru curiozitate... sare calul cu intrebarile

- ON: 8.0

- NP: 8.0 - am fost ghidat spre asta, desi preferam altceva

- AP: 6.0 - nu a fost ce speram

Per total... speram la mai mult!

Vezi daca nu mi-ai cerut mie o relatie.. 😁 Ca-ti recomandam ceva frumos. Dar tu ma “iubești” in secret.. 

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
37 minutes ago, DaNddy said:

Vezi daca nu mi-ai cerut mie o relatie.. 😁 Ca-ti recomandam ceva frumos. Dar tu ma “iubești” in secret.. 

Intotdeauna apreciez o recomandare... sau mai bine zis, pe cel care o face!

Si sa clarific un lucru: eu am VRUT sa merg la Naty, nu ca nu erau altele disponibile. Am citit si scandalurile ei... si recenziile. Am vazut pozele si serviciile, deci m-am documentat. 

Postat
1 oră în urmă, danp123 a spus:

Intotdeauna apreciez o recomandare... sau mai bine zis, pe cel care o face!

Si sa clarific un lucru: eu am VRUT sa merg la Naty, nu ca nu erau altele disponibile. Am citit si scandalurile ei... si recenziile. Am vazut pozele si serviciile, deci m-am documentat. 

Stiu ca esti informat. Glumeam si eu 😁 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
49 minutes ago, DaNddy said:

Stiu ca esti informat. Glumeam si eu 😁 

Si recomandarea?!

Postat
Acum 5 minute, danp123 a spus:

Si recomandarea?!

Pe majoritatea le stii si tu. Era anul trecut pe vremea asta, o columbianca, în Lipovei pe care am gaurit-o si mi-a placut. Toata întalnirea am stat cu telefonul în mana pe google translate si cand am bagat-o, mi-a scris ca sunt salbatic. 😂 Din cate știu, si-a pierdut urma. Mai am cateva castane pe care nu pot sa le fac oficiale. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.