Sari la conținut

♥️Anais♥️ 0793313783

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat
Acum 4 ore, deepfake12 a spus:

Salutare oameni buni!

Vizitat si eu aceasta fata. Opiniile despre vizita avuta...n-a fost totusi una foarte reusita!

Locatia

- n-a fost cea mai fericita alegere pe care a facut-o, dupa parerea mea.

Domnisoara  Anais

- aspect  :  dragutica la fata, intr-adevar tanara 19-20 ani, slim, aproximativ 1,60 m inaltime, dar din pacate corpul ei nu este deloc tonifiat. Pacat ca nu este atenta la acest aspect, pentru ca el conteaza foarte mult cand ajungi in contact direct. Sfatul meu pentru ea, sa incerce sa lucreze putin la asta, putina  gimnastica la sala nu cred ca i-ar strica. Este tanara si e pacat ca lasa la voia sortii acest aspect. Sanii micuti dar din nefericire nu sunt fermi, nu sunt deloc un punct forte pentru ea. Pielea alba, fina, chiar e placut sa o atingi si sa o mangai. Daca ai simti si putina fibra musculara sub ea, ar fi mult mai bine. 

Actiune

- nu stiu cum sa o caracterizez. As incerca sa ii acord circumstantele atenuante varstei prea fragede si deci lipsa experientei adevarate. Atitudinea de GF slabuta, incercare timida fara consistenta. Intrat in camera urmat rapid de dezechipare rapida, cam aceeasi atitudine ca atunci cand mergi la doctor...carpa jos si treci la consultatie! 🤭🤭  Am inceput cu un ON normal, obisnuit, fara nimic spectaculos, fara atentie la anexe...mai are mult de lucrat la tehnica, dar cred ca are potential daca vrea sa invete. Trecut la NP, ea desupra incercand ceva miscari, schimbat pozitia in misionar si apoi pe la spate. Imagine frumoasa din spate, fundul mic, rotund ea cabrata, pizda mica, stramta dar, din pacate, nu se umezeste natural. Din nefericire nici lubrifiantul nu are mai mult efect.  

Impresia finala, are acea atitudine de fast fuck, dar eu incerc sa o pun pe seama tineretii, a lipsei de experienta si dorinta de a castiga banii rapid. 

Sfat...mai multa atentie la atitudine  si actiune caci altfel iti cam pierzi clientii, Anais! Pentru mine, aceasta intalnire a fost suficienta pentru moment. Poate pe viitor ne vom mai intalni...nu se stie niciodata! 

Sper ca nu te superi pe mine! 😘

Mersi că te-ai riscat pentru noi ... Mă bucur că ai elucidat dilema și sunt totuși trist că am avut dreptate. Preferam sa nu am,  iar Anais sa fie una din fetele alea care sa exceleze in meseria asta. 

• Oras:Mai mult pe aici
  • Oras:Mai mult pe aici
Postat
Acum 2 ore, s0rin1978 a spus:

Mersi că te-ai riscat pentru noi ... Mă bucur că ai elucidat dilema și sunt totuși trist că am avut dreptate. Preferam sa nu am,  iar Anais sa fie una din fetele alea care sa exceleze in meseria asta. 

Asta este! Nimeni nu-i perfect!

Este tanara, are timp sa invete daca vrea si important este sa accepte sfaturi. Are ceva potential.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...