Sari la conținut

De evitat 0744102723

Postări Recomandate

• Oras:Botoșani
Postat

Am vizitat zilele trecute aceasta domnisoara la garsoniere bar puiu .

Actiune impropriu zis , face oral doar protejat o suge zici ca trage din pai la suc intre timp isi mai cauta treaba prin camera , revine inapoi la np zice ca nu merge . Neexcitat fiind nu am avut nici o actiune m am enervat si am plecat Pai cum fata mea daca nici nu ai supt o nici spalata nu esti . Miroase de la ea acum dapai la vara . 

Aspect 6/10 sani mici plinuta , fund acceptabil 

Actiune 0

Tarif 200/400 tot protejat

• Like 1
  • Oras:Botosani
Postat
La 10.04.2025 la 7:45, maryusd a spus:

Am vizitat zilele trecute aceasta domnisoara la garsoniere bar puiu .

Actiune impropriu zis , face oral doar protejat o suge zici ca trage din pai la suc intre timp isi mai cauta treaba prin camera , revine inapoi la np zice ca nu merge . Neexcitat fiind nu am avut nici o actiune m am enervat si am plecat Pai cum fata mea daca nici nu ai supt o nici spalata nu esti . Miroase de la ea acum dapai la vara . 

Aspect 6/10 sani mici plinuta , fund acceptabil 

Actiune 0

Tarif 200/400 tot protejat

Nu stiu ce sa zic . Pare a fi cusuta cu ață roșie povestea. Mai degrabă cred că e o postare de linșare. In motivatie vin cu urmatoarele argumente. 

1. Nu are poze furate ( se poate verifica cu filtre pt cine nu crede)

2. Mi a confirmat pe whattapp video cu tatuajul si alunitele de pe sani.

3. Tariful nu este acesta de care spui si scrii

4. Nu cred ca tu din Octombrie 2022 ai avut acum singura aventura si hopa , ghinion , ce sa vezi? Ti-ai luat teapa. Nu ai nici o alta recenzie . De regula oricine lupta pe acest front vine cu recenzii si pozitive si negative. 

Nu cumva recenziile negative apar inopinat de la concurență ?  Frate sau sora , ce ai fi. Este loc pe piata pentru toata lumea. Marfa este din belsug. Important este cum stii sa-ti vinzi marfa. Daca tii la pret risti sa se imputa ,, marfa,, la propriu, daca lasi pretul mai jos vinzi mai mult. Cine castiga in cazul asta ? La drept vorbind tarifele de aici sunt aproape identice cu cele din Germania (50 euro) si nu cred ca multi dintre noi avem 2000 euro leafă.

Eu unul imi fac timp si fac o vizita tocmai din motivele de mai sus enuntate de mine iar daca e contrariul la ce spui sa stii ca  ar fi cazul sa retractezi tot ce ai spus iar daca se confirma cele spuse de tine voi veni in sustinerea ta.

Postat

1 am fost plecat ceva vreme din tara si nu aveam cum sa postez 

2 nu am zis ca pozele ar fi furate 

3 toate au un inceput . La primele postari ale unei persoane daca recenzia este ok ( pare cusut cu ata alba ) daca e negativa ( pare cusuta cu ata rosie ) 

4 chiar imi doresc recenzia ta 

Zi faina

Postat
La 12.04.2025 la 9:12, maryusd a spus:

3 toate au un inceput . La primele postari ale unei persoane daca recenzia este ok ( pare cusut cu ata alba ) daca e negativa ( pare cusuta cu ata rosie ) 

Zi faina

Salutare !

Fata a luat pauza cateva zile . Am vb cu ea si cand se intoarce ne intalnim. 

Ceea ce ma facut sa fiu putin sceptic la ce ai spus tu in recenzie este faptul ca prea ai trantit cu ea in noroi la modul extrem de naspa. Ca e putin plinuta am vazut pe camera dar asta e problema ? Daca nu iti place cum arata ai voie sa te intorci de la usa. Ai fost la una BBW vreodata sa dai suncile la o parte pentru a gasi pupaza ? Si alea au farmecul lor si sunt pe gustul unora.

Nu stiu cum procedezi tu , normal , dar eu cand ajung la destinatie discut ce vreau. Daca am chef sa stau ca lenesul ii cer sa ia initiativa , daca am chef sa ard calorii ii spun ca eu voi domina iar daca vreau mix aleg cine incepe si cine termina. Daca intri , nu vorbesti detalii si te asezi cu fata in sus pe pat iar nici unul nu stie care e urmatorul pas te trezesti ca nu ti a placut. Normal ca nu are ce sa ti placa. Apoi vii cu recenzie ca a fost dezastru. Ok. Nu te contrazic in ce ai spus pana la proba contrara. Chiar astept expres sa mi dea mesaj cand reia treaba si voi lasa recenzie atat pentru tine cat si pentru toti camarazii care urmaresc aceasta discutie.

Zi faina tuturor si aveti grija ca spatamana asta se vopsesc ouale :))))

Postat
La 12.04.2025 la 9:12, maryusd a spus:

Zi faina

Salutare , nu mai dau de tipa cu pricina. A zis ca ia o pauza de trei zile dar vad ca nu a mai revenit. Prima data mi a spus ca e amenintata de concurenta din cauza tarifului. Ma gandesc ca si a schimbat numarul de tel. Daca dai de ea te rog sa mi furnizezi numarul ei. Mersi !

Reputație: 26
Postat

Salutare baieti.

Mai stie cineva ceva de fata asta ? A intrat in pauza inainte de Paste si nu mi a mai dat nici un semn de revenire. Nu mai are numarul acela de telefon , in anunturi nu ii mai vad pozele. A identificat cineva prezenta ei ? 

Multumesc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...