homeboy85 Reputație: 2 Postat Aprilie 10 Postat Aprilie 10 Nu am o recenzie pentru topicul deschis, imi cer scuze in avans Poate are cineva niste informatii legat de cum sunt serviciile, am observat anuntul de mai mult timp, insa nu am apucat sa merg. As vrea sa stiu daca a fost cineva si poate sa imi spuna daca merita?!
homeboy85 Reputație: 2 Postat Aprilie 10 Autor Postat Aprilie 10 Am uitat link-ul https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/buna/ed65ffe207g97470d3758if7f6f70f56.html
berkeley Reputație: 434 Postat Aprilie 10 Postat Aprilie 10 La 10.04.2025 la 13:53, homeboy85 a spus: Am uitat link-ul https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/buna/ed65ffe207g97470d3758if7f6f70f56.html Extinde Anuntul nu mai e valabil, a diaparut de pe publi. Ce zicea tipa in anunt?
homeboy85 Reputație: 2 Postat Aprilie 13 Autor Postat Aprilie 13 La 10.04.2025 la 20:26, berkeley a spus: Anuntul nu mai e valabil, a diaparut de pe publi. Ce zicea tipa in anunt? Extinde La mine apare activ anuntul inca, oricum este unul vechi, de mult pe publi. Probabil a mai fost dezbatut, insa nu gasesc dupa numarul de telefon nimic
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 3015 Postat Aprilie 13 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Aprilie 13 La 13.04.2025 la 11:48, homeboy85 a spus: La mine apare activ anuntul inca, oricum este unul vechi, de mult pe publi. Probabil a mai fost dezbatut, insa nu gasesc dupa numarul de telefon nimic Extinde Am vizitat-o cu ceva vreme în urmă, să fie vreun an, poate mai mult chiar (locația a fost pe AVV). Leitmotivul întâlnirii a fost: "aia nu, aia nu ...". Ce--i drept tipa arată foarte bine, genul pițipoancă ... dar pițipoancă faină ... dar și nesimțită. Nu sunt sigur de preț, dar parcă 250 lei plătiți pentru nervii generați de aberațiile ei ... și suportați de mine ... și nervii și banii 🤣. P.S.: anunțul apare ca fiind valabil, ultima actualizare fiind pe 12.04.2025. 1
berkeley Reputație: 434 Postat Aprilie 13 Postat Aprilie 13 La 13.04.2025 la 11:48, homeboy85 a spus: La mine apare activ anuntul inca, oricum este unul vechi, de mult pe publi. Probabil a mai fost dezbatut, insa nu gasesc dupa numarul de telefon nimic Extinde Da, a reaparut anuntul. Dar din ce scrie maestrul Mocureloaded, nu merita banii si timpul.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum