advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 26, 2015 Cu 5 centimetri nu imi umple nici măcar paharul ))Normal, tu esti invatata cu bbetivii care ti-o trag fără sa simti! Lasa-i sa facă misto de tine la greu, pana la urma fiecre gaseste ceea ce cauta. Eu caut o întâlnire cu cei doi muisti! Sa ii vezi dupa cat de cracanati vor merge, ... nu vor mai sta cu gura închisă o saptamana! 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 26, 2015 Nu ai pula sărăcie!!!! Asa ca da-te-n cretinatatea ta ca esti zdreanta!Peseu: Este ca iar esti muci de beat!? Se observa jartea!Este că nu reziști o zi fără să mă pupi în car(ăla baro)???
prostel69 Reputație: 51 Postat Decembrie 26, 2015 Postat Decembrie 26, 2015 Normal, tu esti invatata cu bbetivii care ti-o trag fără sa simti! Lasa-i sa facă misto de tine la greu, pana la urma fiecre gaseste ceea ce cauta. Eu caut o întâlnire cu cei doi muisti! Sa ii vezi dupa cat de cracanati vor merge, ... nu vor mai sta cu gura închisă o saptamana!Vezi pe ce ton vorbesti Lanei, ca daca-ti fut o palma la ureche scuipi sange, smardel69. 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 26, 2015 Normal, tu esti invatata cu bbetivii care ti-o trag fără sa simti! Lasa-i sa facă misto de tine la greu, pana la urma fiecre gaseste ceea ce cauta. Eu caut o întâlnire cu cei doi muisti! Sa ii vezi dupa cat de cracanati vor merge, ... nu vor mai sta cu gura închisă o saptamana! Pișa-s-ar, Lana, pă tine...și noi să ne uităm 1
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 26, 2015 Este că nu reziști o zi fără să mă pupi în car(ăla baro)??? IMG_20151226_075807.JPG Vezi pe ce ton vorbesti Lanei, ca daca-ti fut o palma la ureche scuipi sange, smardel69. Pișa-s-ar, Lana, pă tine...și noi să ne uităm IMG_20151226_075349.JPGSe pisa viata pe voi terminatilor! Ciroticule, am auzit ca dormi sub cerul liber prin titan! Te-n gura de bolnav ce esti! 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 26, 2015 na la pula da cirotic 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 26, 2015 Se pisa viata pe voi terminatilor! Ciroticule, am auzit ca dormi sub cerul liber prin titan! Te-n gura de bolnav ce esti! Cu cardeala asta vrei, tu, să te iei gură-n pulă cu noi? Te-n gură dă schizofrenic, nici la centru' dă **spam editat** nu ţi-o halește, retardel
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 26, 2015 moro pral ...) 3 9
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 26, 2015 moro pral ...)Chiar că
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 26, 2015 moro pral ...) 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 26, 2015 5 9
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 27, 2015 Cu cardeala asta vrei, tu, să te iei gură-n pulă cu noi?Te-n gură dă schizofrenic, nici la centru' dă **spam editat** nu ţi-o halește, retardel IMG_20151226_155411.JPGCe faci ciroticule, iti afisezi propriile conversatii aici? Te-n gura de bulangiu muist, mincinos si carditor! Zi sa moara ma-ta ca am scri eu ce ai afisat tu in încercare ta de a da bine ca jegos! Ai grija ca pana la urma ne întâlnim face tu face bulangiule si crede-ma, ai sa-ti iei atata muie încât nici Dunărea nu o sa te mai spele. Jartea, tot ai aprobat pe cei ce s-au luat de familia mea. Tine minte,ma pis pe voi nemernicilor si neam de neamul tau nu o sa ajungă la nivelul meu. In rest, te asigur ca o sa iti iei muie in direct. Am răbdare, viata o sa te aduca iarasi la pula mea iar nesimtirea ta o sa te faca sa maiinseli si pe altui! Deh, un infractor ca tine nu se face bine niciodată.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2015 Ce faci ciroticule, iti afisezi propriile conversatii aici? Te-n gura de bulangiu muist, mincinos si carditor! Zi sa moara ma-ta ca am scri eu ce ai afisat tu in încercare ta de a da bine ca jegos! Ai grija ca pana la urma ne întâlnim face tu face bulangiule si crede-ma, ai sa-ti iei atata muie încât nici Dunărea nu o sa te mai spele. Jartea, tot ai aprobat pe cei ce s-au luat de familia mea. Tine minte,ma pis pe voi nemernicilor si neam de neamul tau nu o sa ajungă la nivelul meu. In rest, te asigur ca o sa iti iei muie in direct. Am răbdare, viata o sa te aduca iarasi la pula mea iar nesimtirea ta o sa te faca sa maiinseli si pe altui! Deh, un infractor ca tine nu se face bine niciodată. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2015 Ce faci ciroticule, iti afisezi propriile conversatii aici? Te-n gura de bulangiu muist, mincinos si carditor! Zi sa moara ma-ta ca am scri eu ce ai afisat tu in încercare ta de a da bine ca jegos! Ai grija ca pana la urma ne întâlnim face tu face bulangiule si crede-ma, ai sa-ti iei atata muie încât nici Dunărea nu o sa te mai spele. Jartea, tot ai aprobat pe cei ce s-au luat de familia mea. Tine minte,ma pis pe voi nemernicilor si neam de neamul tau nu o sa ajungă la nivelul meu. In rest, te asigur ca o sa iti iei muie in direct. Am răbdare, viata o sa te aduca iarasi la pula mea iar nesimtirea ta o sa te faca sa maiinseli si pe altui! Deh, un infractor ca tine nu se face bine niciodată.Fără mame pe persoană fizică, că-mi trag pula direct în rasa ta de oligofren Handicapatule, tu chiar îţi dorești să dai gură-n pulă la mine??? 2
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 27, 2015 Fără mame pe persoană fizică, că-mi trag pula direct în rasa ta de oligofren IMG_20151226_155729.JPGHandicapatule, tu chiar îţi dorești să dai gură-n pulă la mine???IMG_20151225_095015.JPGNu ai cum! In primul rând nu ai pula si nu in ultimul rând, mamei tale pentru care am tot respectul, ii este rusine cu un animal ca tine. Zdreanta betiva si parsiva! 3
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 27, 2015 IMG_20151227_113850.JPGSunt sigur ca toata lumea stie ca nu poti mai mult de atât handicapat alcoolic! 3
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 27, 2015 Fără mame pe persoană fizică, că-mi trag pula direct în rasa ta de oligofren IMG_20151226_155729.JPGHandicapatule, tu chiar îţi dorești să dai gură-n pulă la mine???IMG_20151225_095015.JPGMuitza, cazierul judiciar eate ceva public! Ce spui muie, ii tragem un copypaste aicisilea, cu tot cu poza, cu "legături" , deh, tot ce trebuie jartea. Parnaiasule, iarta-ma, pana acum nu am stiut. Peseu: Este ca te-ai invatat sa fii futut in cur la pârnaie? Cică ti s-a dus vorba, asta este motivul pentru care te ai bine cu basina. Tu esti activul iar ăluia i-ai lărgit rozeta de se vede pe toate găurile! Rasilorrrrr! 3
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 27, 2015 Fără mame pe persoană fizică, că-mi trag pula direct în rasa ta de oligofren IMG_20151226_155729.JPGHandicapatule, tu chiar îţi dorești să dai gură-n pulă la mine???IMG_20151225_095015.JPGAide steaua ta de bulangiu, o sa iti iei atata muie de .... inutil sa iti mai spun, esti obisnuit din parnaie golane! 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2015 Muitza, cazierul judiciar eate ceva public! Ce spui muie, ii tragem un copypaste aicisilea, cu tot cu poza, cu "legături" , deh, tot ce trebuie jartea. Parnaiasule, iarta-ma, pana acum nu am stiut. Peseu: Este ca te-ai invatat sa fii futut in cur la pârnaie? Cică ti s-a dus vorba, asta este motivul pentru care te ai bine cu basina. Tu esti activul iar ăluia i-ai lărgit rozeta de se vede pe toate găurile! Rasilorrrrr! Retardel, să faci spume la gură precum face calu' la pulă de n-oi face cazierul meu public....eu l-am scos acum doua săptămâni și mi-a ieșit curat-lacrimă...bine, normal, asta înseamna să ai CAP, cap pt a judeca, NU, cazul tău, să-i ţină loc de cep pt a nu-i ploua în gât 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 27, 2015 nu stie prostu ce e ciocolata 1
xxx_rld Reputație: -1 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat Decembrie 27, 2015 Seara buna!Se pare ca nu ati avut liniste nici in zilele astea si ati colindat pe forumul asta...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2015 nu stie prostu ce e ciocolata O-nţelege ceva? )
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2015 Seara buna!Se pare ca nu ati avut liniste nici in zilele astea si ati colindat pe forumul asta... Seara bună și ţie...și la mulţi ani, în poola mea
bengos Reputație: 65 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:..... Oras:..... Postat Decembrie 28, 2015 Fără mame pe persoană fizică, cu e mama, pe persoana juritica... 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 28, 2015 cu e mama, pe persoana juritica... Prin învăluire ) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum