Sari la conținut

AM REVENIT...

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Na beleaua dreaq, am rămas fără puncte =))

Like :)

Am io  :laugh2

Donati sau returnati ! 

Peseu : 

Nu da cu paru' nene !  :laugh2

Donati , am vazut actul de donatie  :wink2

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Trolle, Jilli, ddpof, mai aveti loc in frigider? Curand cineva va v-a umple frigiderul... :)))

• Like 1
  • Oras:xxx
Postat

Atunci ai zis ca o sa ii inapoiezi tuturor celor care ti i-au dat, iar acum spui cu litere bolduite, ca banii aia au fost donati.

Lasa-i pe cei care ti i-au dat, sa aprecieze daca au fost donati sau imprumutati...nu spune tu.

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Am io  :laugh2

Donati , am vazut actul de donatie  :wink2

are imprimanta d aia buna =))

http://img.memecdn.com/photoshop-master_o_1205573.jpg

• Oras:pretutindeni
Postat

Donati sau returnati !

Peseu :

Nu da cu paru' nene ! :laugh2

Vezi că e toata discutia dincolo, ce și cum și în ce fel s-a ajuns la DONAŢIE către o anume casă de bătrâni(5000 ron, nu 1700-1800 cât reprezenta suma datorată) lucru pt care am fost felicitat atat de Afriq cât și de Picon...și cu confirmarea lui Vypuss, văzut ce trebuia să vadă ;)

Multumit, nene Raffa? :)

Postat

Atunci ai zis ca o sa ii inapoiezi tuturor celor care ti i-au dat, iar acum spui cu litere bolduite, ca banii aia au fost donati.

Lasa-i pe cei care ti i-au dat, sa aprecieze daca au fost donati sau imprumutati...nu spune tu.

esti si tu printre "pagubiti" ? :)))

Postat

Uite ce ai scris amnezicule:

p.s pana de Paste fac plata tuturor celor care m-au ajutat si au fost alaturi de mine....JUR!!!

:bow

Postat

Trolle, Jilli, ddpof, mai aveti loc in frigider? Curand cineva va v-a umple frigiderul... :)))

Am doua frigidere și o ladă frigorifică...să fie, zic :))

Postat

Ce sens are sa mai dezgropam mortii acuma, cred ca treaba asa s-a transat si dincolo si aici, la timpul ei, lasati omu' sa-i tihneasca si lui Craciunul, slana, carnatu' sarmalele .... Imediat incepe Sarmaghedonul editia 2016, vreti sa dea omu' in pancreatita ?  :laugh2

Postat

Uite ce ai scris amnezicule:

Iesi mă-n poola mea dă șoarec de debara,la donatie s-a ajuns in urma unor discutii avute cu anumiti useri...si DA, am jurat, mi-am respectat jurământul si fix in ziua de paste am făcut donatia.

Altceva?

Aaa, după mintea ta aia scurtă, donam 5000 dar nu puteam returna 1700-1800???

Marș mă-n pula mea și vezi-ţi de Crăciun, de pregătiri, de alte alea...prostălăule :)

• Like 1
Postat

Cum incerci tu sa micsorezi suma aia...din 3000 la 2000, din 2000 la 1700.

Apropo...banii aia (5000 lei care zici tu ca i-ai donat la o casa de batrani) de unde i-ai facut rost?

Din ce stiu eu, nu ai servici, nevasta-ta era cu frizeria aia care nu mai mergea..fii-tu sparge banii la pacanele, ect...

Deci, tot din imprumuturi "smechere"??

Spune-ne si noua cum a fost la inchisoare in Austria, unde ziceai tu ca ai fost privat de libertate.

Vezi că e toata discutia dincolo, ce și cum și în ce fel s-a ajuns la DONAŢIE către o anume casă de bătrâni(5000 ron, nu 1700-1800 cât reprezenta suma datorată) lucru pt care am fost felicitat atat de Afriq cât și de Picon...și cu confirmarea lui Vypuss, văzut ce trebuia să vadă ;)

Postat

Cum incerci tu sa micsorezi suma aia...din 3000 la 2000, din 2000 la 1700.

Apropo...banii aia (5000 lei care zici tu ca i-ai donat la o casa de batrani) de unde i-ai facut rost?

Din ce stiu eu, nu ai servici, nevasta-ta era cu frizeria aia care nu mai mergea..fii-tu sparge banii la pacanele, ect...

Deci, tot din imprumuturi "smechere"??

Spune-ne si noua cum a fost la inchisoare in Austria, unde ziceai tu ca ai fost privat de libertate.

Prostu' pulii, neinformatule:

900-Picon

200-Afriq

400- adusi de Oly( de la nu stiu cine exact) +inca 200 Oly

Total= fix 1700( ăștia sunt toti)...informează-te, mânca-r-ai toată poola dă șoarec de debara :)

Ăia 5000 E fâcuţi pă combinăţii ilegale...du-te la miliţie câ și-așa te plictisești :)

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Nene , dincolo sunt suspendat !  :laugh2

Oricum , multumit de raspuns , nu stiam cui ai facut donatia . Felicitari !

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Ai ''belit'' IT-ista? =))

M-am dezbracat putin de caracter !  :innocent

Postat

Te-a silit să fii dur? Chiar nu te văd pe mata' s-o faci altfel ;)

Ce sa fac nene , unii ma mai silesc sa fiu si dur !  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...