Sari la conținut

AM REVENIT...

Postări Recomandate

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

N'auzi ca in Austria l-au prins, de l-au bagat la beci? =))

bai, omule, bai, du-te ma si lasa-ne-n pace ca nu vreau sa te injur, ca poate ne avem bine cand postezi cu userul bun.

gata, ai semnalizat destul, a inteles toata lumea. ai luat o "teapa" de la cineva. dupa cum bazai pe aici sunt sigur ca n-a fost prima si cu certitudine nu va fi nici ultima... get used to it!

• Like 3
  • Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

Jilica frate, dar care e treaba ta, de ce vrei sa nu mai zic de Sofisticatu...adica Trolles'? =))

Te deranjeaza asta? Nu poti sa suporti? Daca chiar te deranjeaza, imi spui ca sa ma domolesc. (Dar mi-e ca vede cineva topicul asta si va incepe un razboi) =))

bai, omule, bai, du-te ma si lasa-ne-n pace ca nu vreau sa te injur, ca poate ne avem bine cand postezi cu userul bun.

gata, ai semnalizat destul, a inteles toata lumea. ai luat o "teapa" de la cineva. dupa cum bazai pe aici sunt sigur ca n-a fost prima si cu certitudine nu va fi nici ultima... get used to it!

Postat

Jilica frate, dar care e treaba ta, de ce vrei sa nu mai zic de Sofisticatu...adica Trolles'? =))

Te deranjeaza asta? Nu poti sa suporti? Daca chiar te deranjeaza, imi spui ca sa ma domolesc. (Dar mi-e ca vede cineva topicul asta si va incepe un razboi) =))

culmea ar fi sa ma banuiesti ca am avut parte la bani. sau poate chiar am avut, ah? who knows... =))

poti sa zici ma, dar vino dracu cu ceva nou ca de cateva ore repeti aceeasi chestie si ai inceput sa plictisesti publicul. eu inteleg ca vrei sa stea topicul sus si uite, noi te ajutam postand pe el dar fii si tu mai original...

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

SuPţire, numa' lume bună...cum îţi place ţie :))

gata mah ..........ca ii haladesti prea rau..........

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

:))) nu pot sa cred asa ceva. Am o curiozitate: cine te-a suspendat?

Teoretic .. IT-ista !! Practic .. nu stiu  :snap

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Teoretic .. IT-ista !! Practic .. nu stiu  :snap

cand ti-am spus eu sa -i dai dracu si sa te pui spate-n spate cu noi aicisha nu m-ai ascultat...

p.s esti nitel offtopic si aici e groasa treaba cu offtopicu nu ca dincolo...

• Like 2
  • Oras:new england
Postat

cand ti-am spus eu sa -i dai dracu si sa te pui spate-n spate cu noi aicisha nu m-ai ascultat... p.s esti nitel offtopic si aici e groasa treaba cu offtopicu nu ca dincolo...

Esti golan ordinar! Scuze dar este crunta realitate.Esti la DIICOT? Intrabam nene si belesti pula al dracu de rau! Tampitule, un sfat, limiteaza-te la cat te duce ...muia pe care ti-o iei aici!

• Minus 1
Postat

cand ti-am spus eu sa -i dai dracu si sa te pui spate-n spate cu noi aicisha nu m-ai ascultat...

p.s esti nitel offtopic si aici e groasa treaba cu offtopicu nu ca dincolo...

Nene , n-am avut timp sa citesc regulamentul d-aci ! Iar ala vechi ... nu cred ca mai e de actualitate !  :laugh2

Postat

Nene , n-am avut timp sa citesc regulamentul d-aci ! Iar ala vechi ... nu cred ca mai e de actualitate !  :laugh2

Raffa, reciteste muia care ti-o iei! Sictir!

Postat

Raffa, reciteste muia care ti-o iei! Sictir!

Lumineaza-ti mecla ! 

• Like 4
  • Minus 1
Postat

cand ti-am spus eu sa -i dai dracu si sa te pui spate-n spate cu noi aicisha nu m-ai ascultat... p.s esti nitel offtopic si aici e groasa treaba cu offtopicu nu ca dincolo...

Esti prost, golan si stii ceva... Ma pis pe tine, asta o sa se întâmpleereu, nu am nicio gluma cu xxx pula mea! Am cu tine si stiu ca se pisa multi pe tine. Sa-mi bag pula in caltabosii tai de gunoi ce esti si ce reprezinti! Marian nu te sustine, Picon asemeni, ramai cu jilli basina multa!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Numai feţe noi =))

daaa , cre'ca stiu cine e' inculpatu'  :laugh2

citeste chatu'  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...