Ion33 Reputație: 22 Postat Aprilie 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 11 Salutare confraților! Zilele trecute am zis sa vad ce mai fac fetițele în materie de servicii și dau peste una pe publi, show web pe whatsapp cică, știți și voi despre ce este vorba, videoclipuri cică, nu ma interesa sa dau bani pe asa ceva, se găsesc gratis fete care fac videochat ,ideea era ca arata bine și voiam sa vad dacă face și întâlniri, după un schimb de mesaje, primesc de la ea mesaj ca a făcut capturi cu mesajele și ca dacă nu ii pun 300 de lei în cont ,postează poza mea și mesajele pe nu știu ce grupuri, o tehnica nesimțită de șantaj oarecum. Așa că aveti grija cu cine întrați în vorba. Nu i-am dat niciun leu, va dati seama, am citit cred ca pe aici de scârbe care fac lucruri d-astea. Valentina tepara 5
Ion33 Reputație: 22 Postat Aprilie 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 11 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/webcam/anunt/buna-ofer-confirmare-video-sunt-valentina-te-astept-cu-drag-pe-whatsapp/62f9809456de7de4e5gf2f5ih2d7e1ih.html 1
patrascan Reputație: -82 Postat Aprilie 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 11 Ce tare, asta trebuie raportată la poliție 1 1
patrascan Reputație: -82 Postat Aprilie 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 11 Nici curvele numai sunt ce erau odată 1 2 1
danycernat Reputație: 450 Postat Aprilie 12 Postat Aprilie 12 La 11.04.2025 la 12:38, patrascan a spus: Ce tare, asta trebuie raportată la poliție Extinde La Brigada Moravuri!
UnBoschetar Reputație: 2 Postat Aprilie 12 Postat Aprilie 12 Fa-i reclamatie la politie bro si revin-o cu update sa ne spui ce s-a intamplat, sa fie invatatura de minte si pentru ea si pentru altele care obisnuiesc sa faca aceste scheme.
patrascan Reputație: -82 Postat Aprilie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 12 La 12.04.2025 la 11:19, UnBoschetar a spus: Fa-i reclamatie la politie bro si revin-o cu update sa ne spui ce s-a intamplat, sa fie invatatura de minte si pentru ea si pentru altele care obisnuiesc sa faca aceste scheme. Extinde Vorbesc cu vecinul meu gabor de pe scara, vedem ce putem face , un flagrant ceva 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4661 Postat Aprilie 13 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Aprilie 13 trebuia sa treci peste sa-i zici "posteaza", acum de a observat ca te agiti stie ca te si afecteaza si esti vulnerabil pentru ea si in acelas timp prada si abt sa transferi cei 300 dar si mai mult in viitor. 1 Mea culpa….
StRyK3R Reputație: 635 Postat Aprilie 13 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 13 Ce vă agitați ,nu se întâmplă nimic,încearcă și ele sa prostească și cine cade în plasa lor cade,sunt pățit și sunt bine merci ,despre ce grupuri vorbiti, grupuri de sicarios?😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum