ursakul Reputație: 6 Postat Aprilie 11 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 11 Tocmai ce le am vizitat .. nu se merita nu fac ce zic la telefon plus ca nu au nimic atragator nu stau amandoua cum spun la telefon nu recomand deloc..
hotzu2014 Reputație: 290 Postat Aprilie 12 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 12 Sunt doua fete sau cuplu el si ea? Poate ataeszi si link sa stim despre ce e vorba. Ms
the hunter in the shadow Reputație: 46 Postat Aprilie 12 Oras:Targoviște Oras:Targoviște Postat Aprilie 12 Acum 3 ore, hotzu2014 a spus: Sunt doua fete sau cuplu el si ea? Poate ataeszi si link sa stim despre ce e vorba. Ms Sunt 2 fete,eu le-am vizitat cand a avut locația pe langa select,am plecat dezamăgit,ma așteptam la altceva…sunt praf să-ți ia repede banii și gata 1
ursakul Reputație: 6 Postat Aprilie 13 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Autor Postat Aprilie 13 Acum 22 ore, hotzu2014 a spus: Sunt doua fete sau cuplu el si ea? Poate ataeszi si link sa stim despre ce e vorba. Ms Sunt 2 fete dar nu are nici o treaba cu pozele e una de etnie si o grasa blonda dar ca aspect lasa de dorit ..ca servicii la fel cred ca le gasesti dupa nr de telefon eu acum le am gasit la blocul de la kaufland m6 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum