Sari la conținut

❌Indisponibilă❌

Postări Recomandate

Reputație: 625
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 7 ore, Saandra a spus:

Disponibilă 🔥😘 Bună dimineața 😘 

IMG_1275.jpeg

Ești încă în TM?    Ai putea sa întri mai des aici, să-ți pui disponibilitatea,. Dacă știam ca ești ieri încercam la tine să-mi fac programare și nu ajungeam sa am intilnirea  vieții ieri în ghilimele la alta.  Sper ca nu te superi. 

• Saandra a schimbat titlul în ❌Indisponibilă❌
Reputație: 8
  • Oras:pe luna
Postat
22 hours ago, Alita said:

Ești încă în TM?    Ai putea sa întri mai des aici, să-ți pui disponibilitatea,. Dacă știam ca ești ieri încercam la tine să-mi fac programare și nu ajungeam sa am intilnirea  vieții ieri în ghilimele la alta.  Sper ca nu te superi. 

Am certat-o si eu live ieri pentru acelasi lucru, dar noroc ca am vazut la timp si m-am repliat . Este bun si publi, dar aici se intampla lucrurile .....daca nu esti camicaze si-ti plac surprizele neplacute . Sper ca a inteles acum ! 

• Like 1
Reputație: 8
Postat

Si daca tot am ajuns, va las 2-3 impresii, desi nu sunt prea mare povestitor !  Atitudinea domnisoarei este de nota 10, pro client, comunicativa si deschisa la sugestii ( cel putin cu mine), desi nu sunt nici la prima tinerete si nici Fat Frumos . Parerea mea este ca trebuie putina atentie la ce oferiti voi si cu siguranta veti primi inapoi acelasi lucru  si nu doar un serviciu facut pentru ca trebuie..... ca de am platit si avem pretentii ! 

Nu o sa detaliez restul actiunii, dar pot confirma ceea  ce scie domnisoara in descrierea ei : are intradevar o pasarica dulce, de-mi lasa gura apa si azi .

Pentru mine a fost o expirienta placuta si voi reveni 

• Inimioara 1
Reputație: 852
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am mutat puțin locul bataliilor și am mers pe binecunoscutul Rebreanu. Una din vizite fiind la Sandra.
Programare fără probleme, respectata de ambele părți (nu ma țin de prostii).

Locarie: 9 - Boc nou, curat, și înăuntru și afara. Poți intra pe parcare omeneasca de după mobila Dalin prin parcare pana după salonul Danei, în spate si de acolo doar treci la pas în parcarea blocului cu pricina. Asta în timpul zilei când e bariera ridicata.

Aspect: 8.5 - sâni faini, naturali, ar fi loc de puțină tonifiere, dantura ok, dar ar avea ce face și cu un aparat dentar, ochii foarte faini. Pe strada sigur te-ar atrage ochii și privire ea ei.

Oral: 8 - nu foarte adânc, mediu de umed, adiacente nu (nici n-am cerut). CIM fără probleme, ținut pe bușon pana termini. 

Normal: 9 - este un plus ca este strâmtă sau foarte strâmtă și o simți bine chiar și cu prezervativ. Este chiar cea mai strâmtă păsărica din câte am avut parte până acum. Nu am încercat sa intru din prima pentru ca s-a simțit clar ca as forța chiar dacă s-a dat cu destul lubrifiant și ea și a dat si pe baston. Am luat-o încet în câteva poziții. Geme tare, nu se trage dar probabil nici eu nu am exagerat. Se poziționează bine pentru poziții, știe bine. Aș fi încercat sa vad cum duce deasupra, dar.... poate data viitoare, acum n-am apucat.

Atitudine: 9.5 - sau chiar mai mare. Nu prea am ce sa ii bag de vina. Am discutat puțin, și înainte și după. Am stat dtd 20 min +2 max fără sa simt ca ma trage curentul pe sub ușa. Dupa cum a decurs totul cred ca mai puteam sa ne mințim câte ceva vreo 5 minute din timpul rămas dar eram eu pe fuga.

Pretul 250 finalizarea cu all inclusive parca e exact ce trebuie. Nu atâtea extra, calcule și alte artificii.

Nu se vede neapărat ca este noua dar clar cele vechi sunt puține care sa aibă atitudinea ei cu cei care le vizitează. De revenit eu as mai reveni.

S-auzim de bine!

• Like 5
  • Inimioara 1
Reputație: 195
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bună dimineața 😘💋

• Like 1
  • Inimioara 5
Reputație: 27
  • Oras:Lugoj
  • Oras:Lugoj
Postat

ești foarte frumoasa, mereu mi-a plăcut sa vin la tine. te pup dulce💋❤️❤️

• Inimioara 1
Postat
Acum 1 oră, Sac1990 a spus:

ești foarte frumoasa, mereu mi-a plăcut sa vin la tine. te pup dulce💋❤️❤️

Mulțumesc frumos 😘❤️ 😘 te pupic 

Postat
La 10.05.2025 la 16:13, jocrep1 a spus:

Am mutat puțin locul bataliilor și am mers pe binecunoscutul Rebreanu. Una din vizite fiind la Sandra.
Programare fără probleme, respectata de ambele părți (nu ma țin de prostii).

Locarie: 9 - Boc nou, curat, și înăuntru și afara. Poți intra pe parcare omeneasca de după mobila Dalin prin parcare pana după salonul Danei, în spate si de acolo doar treci la pas în parcarea blocului cu pricina. Asta în timpul zilei când e bariera ridicata.

Aspect: 8.5 - sâni faini, naturali, ar fi loc de puțină tonifiere, dantura ok, dar ar avea ce face și cu un aparat dentar, ochii foarte faini. Pe strada sigur te-ar atrage ochii și privire ea ei.

Oral: 8 - nu foarte adânc, mediu de umed, adiacente nu (nici n-am cerut). CIM fără probleme, ținut pe bușon pana termini. 

Normal: 9 - este un plus ca este strâmtă sau foarte strâmtă și o simți bine chiar și cu prezervativ. Este chiar cea mai strâmtă păsărica din câte am avut parte până acum. Nu am încercat sa intru din prima pentru ca s-a simțit clar ca as forța chiar dacă s-a dat cu destul lubrifiant și ea și a dat si pe baston. Am luat-o încet în câteva poziții. Geme tare, nu se trage dar probabil nici eu nu am exagerat. Se poziționează bine pentru poziții, știe bine. Aș fi încercat sa vad cum duce deasupra, dar.... poate data viitoare, acum n-am apucat.

Atitudine: 9.5 - sau chiar mai mare. Nu prea am ce sa ii bag de vina. Am discutat puțin, și înainte și după. Am stat dtd 20 min +2 max fără sa simt ca ma trage curentul pe sub ușa. Dupa cum a decurs totul cred ca mai puteam sa ne mințim câte ceva vreo 5 minute din timpul rămas dar eram eu pe fuga.

Pretul 250 finalizarea cu all inclusive parca e exact ce trebuie. Nu atâtea extra, calcule și alte artificii.

Nu se vede neapărat ca este noua dar clar cele vechi sunt puține care sa aibă atitudinea ei cu cei care le vizitează. De revenit eu as mai reveni.

S-auzim de bine!

Mulțumesc frumos 😘❤️😘 te pupic 

• Inimioara 1
Postat

Disponibilă 😘🫦🔥

IMG_1323.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Dragilor mă mai găsiți în Timisoara astăzi și mâine 😘 astăzi până la ora 21:00 ! 

• Like 1
  • Inimioara 1

Postat

O experienta foarte buna si placuta, pacat ca a plecat din Timisoara. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...