tudor_on Reputație: 184 Postat Martie 31, 2014 Oras:B Oras:B Postat Martie 31, 2014 Probabil e cuib, vad ca sunt mai multe fete,
cristian_g Reputație: 86 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2014 Salutare,Am vizitat-o pe tipa "bruneta " (cea care apare singura in poze). La telefon mi s-a spus ca face finalizare orala. Dupa ce am decartat a zis ca ea nu face finalizare orala ci colega. In timp ce ma dezbracam tipa il pregatea pe un confrate in cealalta camera.Camera: saltea pe jos 8Baie: decenta 8Tipa: undeva la 155 cm 50 kg sani mici 1-2Oral: nepro ajutat cu mana / inainte sa stinga lumina din camera ???? a incepit sa zica ca o doare dintii, ca are multe carii, mai sa te fac sa-i scoti membrul din gura nota 5Normal: finalizat in pozitia capra - arata destul de bine - nota 8 7
cristian_g Reputație: 86 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2014 Scuze,Am uitat de locatie - decebal langa Pink 60 finalizarea 3
fikifiki Reputație: 290 Postat Aprilie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2014 Cea care apare singura in poze este Raisa cealalta este Raluca [ pentru usurinta identificare si programare ] , am sunat azi si Raisa lucreaza doar dupa ora 18 , sper sa fie informatie buna
JackBlack Reputație: 1026 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2014 Stimati colegi, daca puneti print-sceen-uri dupa anunturi numarul de telefon nu va aparea la cautare asa ca mai bine dati si voi copy-paste ca nu va costa nimic. O si mai buna idee ar fi sa puneti nr de telefon in titlu daca tot deschideti topic nou. In cazul asta numarul este: 0762576869.Trebuie sa va povestesc si voua experienta avuta astazi cu acest cuib. Mi-au atras atentia pozele din topic si am zis sa vad si eu despre ce este vorba.In primul rand locatia nu mai este pe Decebal ci pe Bd. Dimitrie Cantemir, vizavi de catedrala Sf Spiridon, la iesirea din pasajul Unirii. Pretul comunicat prin telefon era 60 finalizarea si 100 ora.Mi s-a dat adresa prin telefon si odata ajuns acolo am fost ghidat pana la scara. Aici incepe partea simpatica pentru ca nu functiona interfonul si nu se deschidea usa. in timp ce ma chinuiam sa tot formez codul mi-am data seama ca madama cu care vorbeam vorbea in acelasi timp la alt telefon cu alt futacios caruia ii explica adresa. Pana la urma s-a deschis usa, am intrat si cand chemam liftul am realizat ca futaciosul cu care vorbea madam in paralel tocmai ajunsese la usa buclucasa care se inchisese in urma mea. Eram sigur de asta pentru ca puteam sa aud conversatia dintre ei, pe ea la telefon si pe el "live" la 3 metri de mine. Bineinteles ca nu am asteptat sa rezolve cu usa ca nu voiam neaparat sa mergem amandoi cu liftul. Cand am coborat din lift, a trecut pe langa mine o fatuca micuta imbracata intr-un halat care o sa aflu mai tarziu ca facea parte din cuib si se ducea sa il ia de jos pe futacios.Odata ajuns in apartament m-a intampinat o "doamna" (peste 40 de ani cred) de etnie complet goala si cu ceva tatuaje care urma sa imi dau seama tocmai rezolvase un musteriu. M-a poftit sa stau pe o canapea, chiar m-a intrebat daca vreau ceva de baut si intre timp au ajuns si futaciosul impreuna cu fata cu care ma intalnisem pe hol.Dupa ce l-a bagat pe nefericit intr-o camera a revenit in sufragerie si fiind fara halat si pentru ca am putut sa o analizez mai atent am putut sa constat ca era tot de etnie dar draguta, tinerica, miniona cu niste sani bombati si fund frumos. Cred ca era fata cu coada din penultima poza dar nu bag mana in foc. Pana sa apara tinerica intelesesem de la madam ca mai este o fata si ca sa astept putin ca sa o vad si pe ea, eu crezand ca este vorba de o a 3-a fata. Tot asteptand eu si minunandu-ma singur cum de nu mi-am luat inca talpasita l-am putut vedea si pe musteriul rezolvat de madam pe care l-a pupat dulce si l-a condus la usa. Tin sa precizez ca in tot timpul asta madam era tot in costumul Evei. Pana la urma mi s-a explicat ca nu exista a 3-a fata si ca erau disponibile madam si cu tinerica iar aceasta din urma trebuia sa il rezolve pe futaciosul pe care il adusese de jos. Pentru ca doamna nu ma atragea fizic si nu aveam chef sa astept dupa altcineva ca la rand la carne m-am scuzat politicos si am plecat. Nu au avut nimic de comentat chiar mi-au zis ca nu e nici o problema dar pentru mine a fost o experienta aproape supra-realista.In concluzie cuib de fast-fuck, nu se respecta intimitatea, chiar circula clientii ca in gara pe acolo, 2 vin (in acelasi timp), unul pleaca. Nu recomand. 6
laurromania Reputație: 465 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 27, 2014 "baba" ti-a dat si o ceasca de cafea ? ai ghicit fetele ? Tocmai am recitit "La tiganci" .... tot nu am inteles nimica ...
JackBlack Reputație: 1026 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2014 "baba" ti-a dat si o ceasca de cafea ? ai ghicit fetele ? Tocmai am recitit "La tiganci" .... tot nu am inteles nimica ... Nu am recunoscut fetele din poze. Una dintre ele mi s-a parut ca era fata cu coada din penultima poza dar nu garantez.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum