Sari la conținut

0734501419

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat
Acum 31 minute, Hudini a spus:

Tu pentru cine bagi mana in foc?

eu nu stiu ce sa mai cred dar nu as fi sigur la nici una dintre fete 

Îți dai seama ca nu voi da nume...nu ar fi frumos, eu țin la discreție 😉👍 ce se întâmplă între mine si x,y, z ...rămâne între noi 😉 ..dar deja ne ducem  in alta direcție.. 

Postat
La 28.04.2025 la 14:40, Hudini a spus:

Zi-ne și noua  exemple de sfinte te rugăm? Sfinte din bacau? Dintre cele considerate top confirmi ca fac și ele? Ramanem datori cu o ladă de bere 

Repet nu baga mana in foc ptr mama....si nu le stiu care fac fara la normal sau anal ptr ca eu nu sunt interesat de asa ceva....pe mn sa ma iertati ca spun ma intereseaza doar anal si finalizare orala atat..normal fac cu ele foarte r

Postat

Salut..sa va zic o intamplare a unui prieten care a fost la wc asta de femeie...A mers prostul ieri ca a vazut ca face servicii fara si a zis in mintea lui idioata ca sa mearga si el ptr a face cu asta sex anal..cand a ajuns la locatie pestele ei iesea din scara si se uita lung dupa prietenul meu...in fine..urca la mascota aia de femeie plateste omul 600 lei ,lasase si el 100 lei tips...mi a povestit ca l-a supt 3 minute si a zis ca o doare gura,trece sa faca sex anal cu ea si mi-a zis frate dupa cateva secunde de actiune numai puteam respira in camera,am scos pl si era plina de...rahat...s-a dus omul in baie repede sa se spele zicea ca erau numai prosoape jegoase,a trimis si wc de femeie sa se spele si a continuat actiune si ea tot repeta poti sa-ti dai drumul in mine daca vrei sau sa faca normal neprotejat la fel cu finalizare vaginala...acum regreta ca a ales sa faca neprotejat si sta cu frica sa nu fi luat ceva😂😂😂boli...la iesirea din ap mi-a zis ca era pestele la usa asculta(un maimutoi)slabanog si pitic...

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Ajungem la vb din batrani Nu socotesti ca ar fi pacat sa umpli pwula de kkt?nu mai vb de risc de boli si scarba.

Hai sa fim tari in ciocane

Postat
Acum 8 ore, daniel0608 a spus:

Salut..sa va zic o intamplare a unui prieten care a fost la wc asta de femeie...A mers prostul ieri ca a vazut ca face servicii fara si a zis in mintea lui idioata ca sa mearga si el ptr a face cu asta sex anal..cand a ajuns la locatie pestele ei iesea din scara si se uita lung dupa prietenul meu...in fine..urca la mascota aia de femeie plateste omul 600 lei ,lasase si el 100 lei tips...mi a povestit ca l-a supt 3 minute si a zis ca o doare gura,trece sa faca sex anal cu ea si mi-a zis frate dupa cateva secunde de actiune numai puteam respira in camera,am scos pl si era plina de...rahat...s-a dus omul in baie repede sa se spele zicea ca erau numai prosoape jegoase,a trimis si wc de femeie sa se spele si a continuat actiune si ea tot repeta poti sa-ti dai drumul in mine daca vrei sau sa faca normal neprotejat la fel cu finalizare vaginala...acum regreta ca a ales sa faca neprotejat si sta cu frica sa nu fi luat ceva😂😂😂boli...la iesirea din ap mi-a zis ca era pestele la usa asculta(un maimutoi)slabanog si pitic...

Multă minte ai mai trebuie 🫣 acum speranța e sa nu se fi pricopsit cu ceva in "plus"...🙃

Postat
Acum 47 minute, L1viu a spus:

Multă minte ai mai trebuie 🫣 acum speranța e sa nu se fi pricopsit cu ceva in "plus"...🙃

Daca a vazut in recenzii ca face wc-ul ala fara😂😂😂ma frate se intampla la mine sa scot pl plina de rahat sa ma bata Dumnezeu de nu i-o bagam direct in gura..jegoase infecte ce sunt bombe cu microbi

• Confuz 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.