Sari la conținut

Pentru prima dată la voi Carla👅 program de lucru 8/23 Nouă în domeniul! Nr de wapp 0729525794

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Bună dragi bucuresteni  eu mă numesc Carla 1,70 inatime. Sâni nr 3  vârstă 25 de ani sunt  o tipă sociabilă cu bun simț,fără grabă  carismatică și  dulce !  Vă aștept cu nerăbdare să ne relaxăm împreună și să petrecem clipe de ne uitat  

Serviciile mele sunt 

200/30 de minute oral neprotejat în funcție de igienă normal doar protejat 

400 /60 de minute 2 finalizări duș și masaj între finalizări 

Servicii extra

Finalizare facială 50 extra 

Săruturi pe gură 50extra 

Uro 50 extra (doar eu vă ofer vouă ) 

Sex în duș 50 extra

Anilingus 100 extra 

Pentru detali și programări răspund doar la mesaje pe Whatsap

La toate programările făcute din voi cere confirmarea 30/60 de minute înainte  

programările ne confirmate se anulează din start 

Nu primesc persoane în stare de ebrietate sau sub influența substanțelor interzise !!

Am si colega!!!!

IMG-20250416-WA0053.jpg

IMG-20250416-WA0038.jpg

IMG-20250416-WA0035.jpg

• Inimioara 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mie mi se pare că nu esti nici ”nouă în domeniu” și nici 25 de ani, poate 30 și ceva...  + kg în plus

• Like 3
Postat

Nu înțeleg ca dacă nu faci treabă bună nu merge treaba😛 unele vor să fac banii peste noapte dar 🤷‍♂️🤦‍♂️

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:-20.625676, 166.305804
  • Oras:-20.625676, 166.305804
Postat

În timp ce Carla6969 are unele calități ce merită apreciate, sunt destule aspecte care lasă de dorit, fapt care în final au transformat vizita într-una care nu a reușit să atingă așteptările mele.

Contact◆◆◆◆◇◇◇

Pe numărul 0729525794 unde e deschisă și la apeluri. Are un program de lucru mai crazy, așa că răspunsurile pot fi hit or miss. Se pot rezerva locuri, dar nu te aștepta ca ea să fie super punctuală.

Locația◆◆◆◇◇◇

Rin Grand - paradisul ciorecșilor marini. Parcare cu plată disponibilă.

Studioul e același unde a lucrat SkinnyJasmin cu Marinaslim prin decembrie 2024, are dormitor separat și baia din dreapta vine cu esențialele precum prosoape curate și geluri de duș.

Aspectul overall e nasol - mucuri de țigări în pahare, murdărie pe podea și cabluri atârnând pur și simplu din perete, iar un lucru demn de remarcat este că are o colegă de o etnie... specifică.

Domnișoara

• Chip◆◆◆◆⬖◇◇
    Un aspect destul de simplu, dar există ceva la ea care inspiră simpatie, e naturală și probabil că duce spre 30 de ani. Părul ei care i se potrivește mi-a atras atenția, fiind lung, negru și mătăsos, se vede că are grijă de el.
  • Corp◆◆◆◇◇◇
    Super basic, fără artificii, ca a unei fete obișnuite care nu mai e interesată de dating, nefiind în formă, și se observă la nivelul taliei cum are grăsime din cauza creșterii în greutate pe care o estimez la vreo 58kg iar înălțimea maxim 1,67m. Mai există și un strat de păr în zona lombară, ceea ce poate fi dezagreabil pentru majoritatea. Bustul e generos, nițel lăsat și moale, precum fesele măricele. Evident că nu prioritizează dieta sau fitnessul, așa că dacă preferi fetele slabe, ea nu va fi pentru tine.
  • Atitudine◆◆◆◆◆◇◇
    E relaxată, deloc tupeistă, fără grabă, foarte calmă, acceptă un ușor preludiu, unde va lua un rol semi-activ și va arăta afecțiune prin puține atingeri și sărutări corporale.

Cu toate acestea, am avut impresia că era puțin tristă, fiindcă rareori zâmbea, deci nu este exact cea mai primitoare și un alt lucru care nu mi-a plăcut a fost faptul că a cerut plata imediat cum am intrat în dormitor.

Oral◆◆◆◆◇◇◇

Nimic care să iasă în evidență. Se vede că depune efort, totuși - presiunea buzelor este ok, și îți permite să o ghidezi cu mâinile pe capul ei. Nu face deep, ajungând undeva la 9-10 cm, și face pauze ocazional. O abordare soft și blândă care poate dura cât vrei.

Normal nu prea am făcut că pizda este foarte mică și încordată, fiind foarte incomod (deci chiar e posibil să fie nouă în domeniu). Așa că am spermat în timpul sesiunii orale, dar nu face CIM.

Impresia Finală◆◆◆◇◇◇

Nu am avut probleme majore cu domnișoara Carla ca persoană, dar prețurile premium de 200/400 sunt complet deplasate, având în vedere că are încă multe aspecte de îmbunătățit. Să nu mai vorbim despre extra-uri, precum sărutările pe buze, care ar trebui incluse în prețul de bază. M-am simțit ca și cum ar fi exploatată de cineva, poate din cauza anturajului dubios (acea colegă de etnie a fost un semn de alertă).

Dacă este nouă în domeniu, atunci are nevoie de o îndrumare mai bună și să renunțe la taxele extra absurde și concentrarea pe dezvoltarea ei, atât fizică cât și în altele. Cred că ar funcționa mai bine dacă ar lucra singură că așa cum stau lucrurile, nu o recomand.

◆ = "Excepțional" ◆ = "OK"

⬖◆ = "Așa și așa"

⬖◆ = "Mediocru"     ◆ = "Restanță"

• Like 8
  • Mersi 1
  • Trist 1
  • Inimioara 1

saulord.gif.44c6f5c5856d5aa0be097eabbadd67dd.gif

• Membru Premium
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Postat
Acum 13 minute, ZombiuShogun a spus:

Normal nu prea am făcut că pizda este foarte mică și încordată, fiind foarte incomod (deci chiar e posibil să fie nouă în domeniu).

Credeam că numai mie mi se întâmplă să nu intre 🍆 in 🌮 🙈😂. Noua in domeniu , o fi fost virgina mai ști de era incomod  😂Asta e un pretext , un trend mai nou se pare  🙈

• Haha 1

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Nu sunt ce aș vrea să fiu, nu știu ce vreau să fiu dar știu că îmi place 👅:felatie🌮:tittyfuck🍑💦🙃

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...