Sari la conținut

Alexa dominare 0721581220

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Alexa dominare 0721581220
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Numai ți-o recomand pe plan de oral/normal. A fost la mine cam acum 2 ani (făcea doar deplasări) între timp nu știu dacă are locație dar un lucrul e sigur, experiență proastă. Oral încet ,doar capul ți-l suge. Pe partea de normal e vai de capul ei, abia se mișcă, nu te lasă să pui mâna pe ea , vrea să facă doar ea acțiunea (să se asigure că nu faci nimic cu ea) nu acceptă capră etc, doar o poziție vrea (peste tine) ca cică e gravidă și să nu cumva să dau tare, de aia. Am auzit scuza asta de multe ori... Rezultat - du-te dar ai grijă, o să pleci nemulțumit sau cine știe, poate sa trezit la realitate și e ok acuma.

Părerea mea, nu aș încerca nici dacă ar fi ultima, o experiență proastă nu mă face să mă întorc.

• Mersi 2

• Oras:Timisora
  • Oras:Timisora
Postat

Uitate la tatuajul de pe piept cu un diamant, asta este in Timișoara de ceva ani, mai are și topic este veche.Din cate îmi amintesc mai avea și o colegă cu ceva discuții useri vechi sigur o știu pe duduie.

Din acel topic îmi amintesc că nu este nimic de capul ei ,a avut cred că 4-5 numere până acum ba că face deplasarea ba că face BDSM 

Avea și prețuri de 300 ora acum sa șmecherit cere 400-500 insa nu merita nici 100 de lei o țeapă ordinară.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...