Sari la conținut

Poze false 0755270196

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

Poze false strada între lacuri 20 nu am voie sa lasa adresa dar dacă trebuie las și adresa și convorbirea de pe Watapp .

Pozele nu au nimic de a face cu realitatea îți trimite un video frumos sa pui botul când ajungi te sperii cred ca este cuib când am coborât erau niște ciori prin fata blocului se uitau după mine .

• Membru Premium
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
Postat
Acum 10 minute, valval83 a spus:

Poze false strada între lacuri 20 nu am voie sa lasa adresa dar dacă trebuie las și adresa și convorbirea de pe Watapp .

Pozele nu au nimic de a face cu realitatea îți trimite un video frumos sa pui botul când ajungi te sperii cred ca este cuib când am coborât erau niște ciori prin fata blocului se uitau după mine .

Pune link -ul la anunț ... asta nu numai că ai voie ... dar e (aproape) obligatoriu.

Reputație: 301
  • Oras:Anywhere
Postat

apoi pozele din anuntul ala put de la o posta a fake sincer

Postat
Acum 9 ore, tzepis a spus:

apoi pozele din anuntul ala put de la o posta a fake sincer

Da se vede de la o posta ca sunt fake numai ca am întrebat dacă sunt pozele reale o zis ca da mi-o trimid vro citeva poze pe Watapp și un video care mo convins am crezut ca pozele de pe public sunt făcute la un fotograf profesionist ce mi-o trimis pe Watapp semănau cit de cât cu alea de pe public am zis totuși sa încerc. 

Sunt pregătite zdrențele cu de toate știe ca toți cerem poze și video. 

Eu unul fără confirmare video nu ma mai duc mam saturat da ma plimb aiurea. 

Reputație: 301
Postat
5 hours ago, valval83 said:

Da se vede de la o posta ca sunt fake numai ca am întrebat dacă sunt pozele reale o zis ca da mi-o trimid vro citeva poze pe Watapp și un video care mo convins am crezut ca pozele de pe public sunt făcute la un fotograf profesionist ce mi-o trimis pe Watapp semănau cit de cât cu alea de pe public am zis totuși sa încerc. 

Sunt pregătite zdrențele cu de toate știe ca toți cerem poze și video. 

Eu unul fără confirmare video nu ma mai duc mam saturat da ma plimb aiurea. 

iti dai seama ca pe whatsapp iti poate trimite orice poze ale oricui si la fel si cu video pana la urma. e plin internetul de poze si filme cu tot felu de gagici :). daca chiar vrei o confirmare solida de la o fata cere-i sa faca un video call, acolo e mult mai greu (nu imposibil) sa fenteze cu ceva :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...