Karina20Pse Reputație: 423 Postat Mai 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1 Bunaaaa🤗 Ma numesc Karina, am 25 de ani, 1,57, 52 kg , bruneta cu ochi verzi💚 Sunt o fire veselă, foarte comunicativă, cu o experiență de 3 ani în domeniu, îmi place să ofer seriozitate, senzații plăcute și o igiena impecabilă, ceea ce doresc sa fie totul reciproc 🤗 Servicii : Oral protejat/neprotejat în funcție de igienă ❗️ ✔️Normal Protejat ✔️handjob ✔️footjob ✔️masaj de relaxare ✔️Sărutări pe corp ✔️Pupici ( nu ofer FK) ✔️Finalizare corporală ✔️Diferite poziții ✔️Banii se dau la începutul întâlnirii ✔️Dușul este obligatoriu ✔️cunnilingus /69 Tarife : 200- 30 minute 1 finalizare 300- 60 minute 2 finalizări 500- 90 minute 3 finalizări Pentru programări doresc să fie specificată ora și durata întâlnirii încă de la început și confirmare cu 60 minute înainte ! Contact doar pe whatsapp ! Mulțumesc și sper să ne înțelegem de minune ❤️🤗 Locatie 📍 Aleea Rosiorilor nr 1 Pentru a vă face o părere mai amplă despre mine, v am atașat profilul meu de la București:
Karina20Pse Reputație: 423 Postat Mai 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 1 Astăzi voi fi disponibilă de la 12:00 până la 22:00! Aștept mesajele voastre,pupici ❤️
bybyka Reputație: 270 Postat Mai 2 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Mai 2 Topice: Bucuresti Pitesti Timisoara 1
Karina20Pse Reputație: 423 Postat Mai 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 2 Bună! Disponibilă până la 22:00! Pupici ☺️🥰
Karina20Pse Reputație: 423 Postat Mai 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 3 Disponibilă până la 22:00! ❤️
Karina20Pse Reputație: 423 Postat Mai 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4 Bună! Disponibilă până la 22:00! ☺️ 1
Karina20Pse Reputație: 423 Postat Mai 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 5 ❌Indisponibilă❌
sexart2019 Reputație: 5232 Postat Mai 5 Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Postat Mai 5 Vin si eu cu o remarca, ca de recenzie nu am timp. Nu stiu ce inseamna acel PSE din numele acestei fete sau la ce s-a gandit ea ca e, dar nu are nici cea mai mica legatura cu ce semnifica acea prescurtare! Probabil i-a placut cum suna.... si cam atat... Aceasta fata e mult prea basic si nu ofera PSE de nici un fel! A fost ok-ish de o bifa, dar cam atat, nimic mai mult. 9
hartman222 Reputație: 168 Postat Mai 7 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Mai 7 La 05.05.2025 la 23:01, sexart2019 a spus: Vin si eu cu o remarca, ca de recenzie nu am timp. Nu stiu ce inseamna acel PSE din numele acestei fete sau la ce s-a gandit ea ca e, dar nu are nici cea mai mica legatura cu ce semnifica acea prescurtare! Probabil i-a placut cum suna.... si cam atat... Aceasta fata e mult prea basic si nu ofera PSE de nici un fel! A fost ok-ish de o bifa, dar cam atat, nimic mai mult. Poate are consola playstation, si a gresit doar ultimul caracter.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum