Sari la conținut

Natasha 0723464597

Suprafive

Postări Recomandate

• Oras:Pitești
Postat
Acum 4 ore, daredevil27 a spus:

Imi pare cunoscuta,cred ca a mai avut topic cu alt numar.

Da, aai fost pe la noi, avea alt Nr de telefon și deasemenea topic deschis.

Per ansamblu, e de vizitat

Postat
Acum 42 minute, adiMSK a spus:

Da, aai fost pe la noi, avea alt Nr de telefon și deasemenea topic deschis.

Per ansamblu, e de vizitat

Da, mi se pare si mie cunoscuta si avand in vedere si locatia, am fost si eu mai mult ca sigur 1 data. Ce nu inteleg eu, de ce isi schimba unele nr de telefon.

• Oras:Pitesti
Postat
Acum 48 minute, Suprafive a spus:

Da, mi se pare si mie cunoscuta si avand in vedere si locatia, am fost si eu mai mult ca sigur 1 data. Ce nu inteleg eu, de ce isi schimba unele nr de telefon.

Fata aceasta la schimbat deoarece a fost plecata si sa dezactivat.Tocmai ce am iesit de la ea.E ce trebuie fata.Sani misto rau,micuti dar fermi.Nu se grabeste,ar trebui sa fie mai activa dar merge.Oral de 7-8 nu prea adanc.Oricum este peste ce gasesti in orasul asta.Eu o sa mai trec pe la ea.

• Like 1
Postat
Acum 20 minute, daredevil27 a spus:

Fata aceasta la schimbat deoarece a fost plecata si sa dezactivat.Tocmai ce am iesit de la ea.E ce trebuie fata.Sani misto rau,micuti dar fermi.Nu se grabeste,ar trebui sa fie mai activa dar merge.Oral de 7-8 nu prea adanc.Oricum este peste ce gasesti in orasul asta.Eu o sa mai trec pe la ea.

Tocmai ce am fost și eu la ea  E super drăguță, atentă la dorințele tale, nu prea vorbăreață, se pare ca nu prea face din plăcere meseria aceasta, dar cum am spus și mai sus, merită vizitată.

Mie mi se pare că aduce cu Super Tzatze(Roxana). Sper să fie doar o asemănare, i-am spus de Roxana și a zis că o știe (că e pe la Craiova), mai multe nu a vrut să îmi spună, așa că vedeți ce mai aflați și voi de la ea 

Spor la fwtut 😉💪

• Like 1
Postat
Acum 53 minute, adiMSK a spus:

Tocmai ce am fost și eu la ea  E super drăguță, atentă la dorințele tale, nu prea vorbăreață, se pare ca nu prea face din plăcere meseria aceasta, dar cum am spus și mai sus, merită vizitată.

Mie mi se pare că aduce cu Super Tzatze(Roxana). Sper să fie doar o asemănare, i-am spus de Roxana și a zis că o știe (că e pe la Craiova), mai multe nu a vrut să îmi spună, așa că vedeți ce mai aflați și voi de la ea 

Spor la fwtut 😉💪

Mai sa stii si mie mi sa parut ca aduce cu ea.Ce vremuri.

Postat
Acum 2 ore, daredevil27 a spus:

Mai sa stii si mie mi sa parut ca aduce cu ea.Ce vremuri.

Ar fi interesant sa aflam unde activeaza Tate Roxana.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...