Sari la conținut

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în 0793409971
Reputație: 4
  • Oras:targoviste
  • Oras:targoviste
Postat

salutare daca te duci la ea ..zi ne si noua daca merita .....

Reputație: 41
Postat

Salut,am fost eu de câteva ori la ea,e de etnie in primul rand ,e și puțin tupeistă dar problema e că mereu e zăpăcită de cap ,zicea că sa lăsat de droguri și e pe tratament și îi e rău ...că prestație își face treabă bine dar când are toane bune...pozele sunt ale ei ,din punctul meu de vedere se merita că pe mine mă lasă  la 100 finalizarea mereu că mă duceam des la ea...

• Like 1
Reputație: 140
Postat
Acum 1 oră, ale_xandru a spus:

Salut,am fost eu de câteva ori la ea,e de etnie in primul rand ,e și puțin tupeistă dar problema e că mereu e zăpăcită de cap ,zicea că sa lăsat de droguri și e pe tratament și îi e rău ...că prestație își face treabă bine dar când are toane bune...pozele sunt ale ei ,din punctul meu de vedere se merita că pe mine mă lasă  la 100 finalizarea mereu că mă duceam des la ea...

Poate de aici ai luat ce ziceai pe topicul altei fete!!! Mi-e la vatra nu mi a plăcut niciuna!! E cuib acolo!!

Reputație: 41
Postat
1 oră în urmă, john71 a spus:

Poate de aici ai luat ce ziceai pe topicul altei fete!!! Mi-e la vatra nu mi a plăcut niciuna!! E cuib acolo!!

Nu, pentru că am fost la ea până să revină în România,a revenit de câteva zile nebuna asta ...n am mai trecut pe la ea de prin ianuarie cam așa ...

Reputație: 9
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Macar igiena e ok ?

Postat

Eu nu prea o recomand. Este pe graba, nu respecta programarile…Am fost la ea anul trecut si mi s-a parut destul de plictisita, a facut un oral mediocru dupa am trecut la normal unde mi a spus din prima ca nu sta capra ca o doare spatele..In rest igiena este ok, arata bine plus ca are niste silicoane faine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...