Sari la conținut

Cristina 19 ani - 0752582067

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Cristina 19 ani - 0752582067
  • Super Premium
  • Oras:FAR AWAY
Postat
La 05.05.2025 la 17:29, rarea69 a spus:

Am discutat pe wapp, servicii neprotejate pentru 100 de lei în plus

Colegu, din cate observ ești din Iași (nu că asta ar fi o problemă, poți "juca și în deplasare"), dar ce nu înțeleg eu: dorești să o promovezi pe fata respectivă și de aceia ai deschis topicul fără să dai detalii suplimentare (100 de lei pentru ce? restul tarifelor?) ori lansezi un avertisment pentru colegii tăi suceveni?

Observație: nu te întreb că aș fi interesat de serviciile ei, dar atâta timp cât eu și alți colegi ne luăm din timpul nostru să citim ce ai scris tu, mi se pare normal să dai toate informațiile, să înțelegem și noi care este scopul deschiderii topicului, căci altfel dacă o lași așa interpretabilă părerea mea este că dorești să o promovezi (fără o recenzie) cu scopul de a o contacta curioșii.

• Like 2
  • Super Premium
Postat

Văd că cel care a deschis topicul nu reacționează (poate are alte treburi, poate a intrat deja pe topic nelogat și nu vrea răspundă), întâmplarea face că știu despre cine este vorba, și ca să scap colegii curioși de o experiență în media publi24/sub media publi24 (în funcție de gusturi) scriu eu o recenzie relativ scurtuță.

Fata are vreo 24-26 de ani, nu 19 cum scrie în anunț, pozele sunt fake, este mai mică de înălțime cred că 1,50 metri, normală la corp (nu slim), sânii medii lăsați, era bruneta când am vizitat o eu, undeva la finele lunii noiembrie început de decembrie anul trecut.

La vremea respectivă nu scriam recenzii, chiar dacă aș fi scris, n-aș fi "urcat o" pe forum (parafrazez un coleg).

Locația era undeva vis a vis de Raiffeisen George Enescu (fostul centru de calcul), la un bloc vechi într un apartament de 2 camere.

Am contactat -o pe wattup, mi-a spus una, la fața locului alta: la telefon (wattup) finalizarea era maxim 20 de minute, la față locului maxim 15 minute, la telefon 150 lei cu ON și NP, la fața locului ON era extra 50 lei. Am întrebat-o la mișto (nici măcar nu s-a prins) dacă mai are și alte extra și dacă îmi amintesc bine 100 lei CIM, am mai întrebat cat e o oră, același preț ca la telefon 300 de lei, dar cu precizarea că o oră are 40 de minute (!!!!).

Evident că dacă aveam această discuție în hol, nu stăteam, dar am intrat liniștit pe cameră, am dat banii de o finalizare, fata a dus banii în altă cameră, m-am dezbrăcat, iar când a revenit a inițiat ea discuția amintită la paragraful de mai sus.

Am refuzat orice extra, că deja era japcă pe față.

Observație 1: nu mi-a pomenit nimic de alt gen de neprotejat (NN)

Observație 2: fata e o prezență constantă în Suceava, am văzut că tot revine periodic, la un moment dat își extinsese serviciile și cu anal (nu am recontactat-o, dar văzusem la un anunț de-al ei mențiunea servicii totale); la un moment dat folosea vreo 5 numere de telefon, pe fiecare având câte 2-3 anunțuri pe publi24 

Note:

Aspect fata: 7

Igienă fata: 7 (nu am simțit nici un miros suspect, dar nu e din categoria celor care se spală de la un client la altul, după ce am finalizat s a șters cu un șervețel acolo jos și s a îmbrăcat).

OP - 5 (circa un minut asistat la bază de mânuță, mai mult cat să ți se scoale, nu îi dau 4 pentru că măcar spre deosebire de altele de pe publi24 - din aceeași categorie mediocră de servicii- nu mi a "rașchetat" p..la cu dinții)

NP - 5 (am făcut o singură poziție - nu mi a mai ars de mai multe poziții când am văzut că treaba-i proastă ... - oricum după câteva minute, nu se împlinise sigur timpul, îmi spune că ne apropiem de cele 15 minute și se oferă să mi facă un handjob cu prezervativul pus -aviz o discuție chiar recenta cu un alt coleg pe DG Suceava - dacă mai durează mult la mine, i-am spus că mai avem din timp și să aibă un pic de răbdare că n-am venit la ea să-mi facă laba, nu prea i-a convenit, dar n-a mai durat mult și am finalizat).

Atitudine generala - 5 (fata mi a vorbit frumos de aceea nu i dau nota 4, dar când ești la păcălit clienții -timp și bani- degeaba vorbești frumos).

PROBLEMA: fata cel mai probabil are un 🐟, când am venit la ea înainte să urc a ieșit din scară un individ, care la plecare l-am văzut într-o mașină de lângă blocul respectiv. La data vizitei era o problemă de confuzie la adresă cu blocul vecin de mai sus, blocul fetei era de ex E18 (nu mai știu exact cifra și numărul) dar nu scria nicăieri (și eu m am dus inițial la blocul vecin) și ce să vezi când am trecut la o săptămână prin zonă cu mașina pe peretele blocului era scris cu spray (care se folosește la graffiti) E18, cu siguranță nu au făcut asta locatarii și nici fata.

Fata la vremea respectivă o avea ca colegă pe fata care deschisese cineva un topic (la începutul acestui an cred) și au spus colegii că stătea cu ochii întredeschiși (unii credeau că trage pe nas, dar și eu cred că era de la oboseală). Am văzut o la plecare.

Ulterior în primul trimestru al anului 2025 i am vizitat colega (același gen de servicii) -nu știam când m-am dus că o să dau de fosta ei colegă - și vă spun și metoda 🐟: locația era în zonă ING centru, ajungeai la ora stabilită la bloc, fata te direcționa până la scara blocului (blocul avea 2 scări), când ajungeai in fața scării îți spunea deodată că te roagă să aștepți 5 minute să facă un duș, cât am așteptat am văzut un individ care se plimba pe la colțul blocului cu telefonul în mână, mi s-a părut suspect individul, dar când am coborât la plecare l-am văzut din nou, tot în acea zonă și atunci m-am "înțepat" că e 🐟 (posibil să fi fost tot persoana din 2024, dar nu sunt sigur, la constituție părea la fel). Deci, 🐟 de fapt mă fila și dădea probabil fetei ok, dacă să mă anunțe că pot urca sau nu.

Observație: nu sunt atât de sigur că discuțiile pe watap nu le-am avut chiar cu 🐟, căci altfel nu-mi explic cum de una am comunicat la telefon pe wattup și fata îmi spunea cu totul altceva în locație.

Acum înțelegeți de ce am pus întrebarea celui care a deschis topicul și de ce am așteptat un răspuns.

Numai bine la toți colegii!

• Like 3
Reputație: -11
Postat
Acum 32 minute, bogcp303 a spus:

Văd că colegul care a deschis topicul nu reacționează (poate are alte treburi, poate a intrat deja pe topic nelogat și nu vrea răspundă), întâmplarea face că știu despre cine este vorba, și că să scap colegii curioși de o experiență în media publi24/sub media publi24 (în funcție de gusturi) scriu eu o recenzie relativ scurtuță.

Fata are vreo 24-26 de ani, nu 19 cum scrie în anunț, pozele sunt fake, este mai mică de înălțime cred că 1,50 metri, normală la corp (nu slim), sânii medii lăsați, era bruneta când am vizitat o eu, undeva la finele lunii noiembrie început de decembrie anul trecut.

La vremea respectivă nu scriam recenzii, chiar dacă aș fi scris, n aș fi "urcat o" pe forum (parafrazez un coleg).

Locația era undeva vis a vis de Raiffeisen George Enescu (fostul centru de calcul), la un bloc vechi într un apartament de 2 camere.

Am contactat o pe wattup, mi a spus una, la fața locului alta: la telefon (wattup) finalizarea era maxim 20 de minute, la față locului maxim 15 minute, la telefon 150 lei cu ON și NP, la fața locului ON era extra 50 lei. Am întrebat o la mișto (nici măcar nu s a prins) dacă mai are și alte extra și dacă îmi amintesc bine 100 lei CIM, tot la mișto cat e o oră, același preț că la telefon 300 de lei, dar cu precizarea că o oră are 40 de minute (!!!!).

Evident că dacă aveam această discuție în hol, nu stăteam, dar am intrat liniștit pe cameră, am dat banii de o finalizare, fata a dus banii în altă cameră, m am dezbrăcat, iar când a revenit a inițiat ea discuția amintită la paragraful de mai sus.

Am refuzat orice extra, că deja era japcă pe față.

Observație 1: nu mi-a pomenit nimic de alt gen de neprotejat (NN)

Observație 2: fata e o prezență constantă în Suceava, am văzut că tot revine periodic, la un moment dat își extinsese serviciile și cu anal (nu am recontactat o dar văzusem la un anunț de al ei mențiunea servicii totale); la un momendat folosea vreo 5 numere de telefon, pe fiecare având câte 2-3 anunțuri pe publi24 

Note:

Aspect fata: 6,5

Igienă fata: 7 (nu am simțit nici un miros suspect, dar nu e din categoria celor care se spală de la un client la altul, după ce am finalizat s a șters cu un șervețel acolo jos și s a îmbrăcat).

OP - 5 (circa un minut asistat la bază de mânuță, mai mult cat să ți se scoale, nu îi dau 4 pentru că măcar spre deosebire de altele de pe publi24 - din aceeași categorie mediocră de servicii- nu mi a "rașchetat" p..la cu dinții)

NP - 5 (am făcut o singură poziție - nu mi a mai ars de mai multe poziții când am văzut că treaba i proastă ... - oricum după câteva minute, nu se împlinise sigur timpul, îmi spune că ne apropiem de cele 15 minute și se oferă să mi facă un handjob cu prezervativul pus -aviz o discuție chiar recenta cu un alt coleg pe DG Suceava - dacă mai durează mult la mine, i am spus că mai avem din timp și să aibă un pic de răbdare că n am venit la ea să mi facă laba, nu prea ia convenit, dar n a mai durat mult și am finalizat).

Atitudine generala - 5 (fata mi a vorbit frumos de aceea nu i dau nota 4, dar când ești la păcălit clienții -timp și bani- degeaba vorbești frumos).

PROBLEMA: fata cel mai probabil are un 🐟, când am venit la ea înainte să urc a ieșit din scară un individ, care la plecare l am văzut într o mașină de lângă blocul respectiv. La data vizitei era o problemă de confuzie la adresă cu blocul vecin de mai sus, blocul fetei era de ex E18 (nu mai știu exact cifra și numărul) dar nu scria nicăieri (și eu m am dus inițial la blocul vecin) și ce să vezi când am trecut la o săptămână prin zonă cu mașina pe peretele blocului era scris cu spray (care se folosește la graffiti) E18, cu siguranță nu au făcut asta locatarii și nici fata.

Fata la vremea respectivă o avea ca colegă pe fata care deschisese cineva un topic (la începutul acestui an cred) și au spus colegii că stătea cu ochii întredeschiși (unii credeau că trage pe nas, dar și eu cred că era de la oboseală). Am văzut o la plecare.

Ulterior în primul trimestru al anului 2025 i am vizitat colega (același gen de servicii) -nu știam când m am dus că o să dau de fosta ei colegă - și vă spun și metoda 🐟: locația era în zonă ING centru, ajungeai la ora stabilită la bloc, fata te direcționa până la scara blocului (blocul avea 2 scări), când ajungeai in fața scării îți spunea deodată că te roagă să aștepți 5 minute să facă un duș, cat am așteptat am văzut un individ care se plimba pe la colțul blocului cu telefonul în mână, mi s a părut suspect individul, dar când am coborât la plecare l am văzut din nou, tot în acea zonă și atunci m am "înțepat" că e 🐟 (posibil să fi fost tot persoana din 2024, dar nu sunt sigur, la constituție părea la fel). Deci, 🐟 de fapt mă fila și dădea probabil fetei ok, dacă să mă anunțe că pot urca sau nu.

Observație: nu sunt atât de sigur că discuțiile pe watap nu le am avut chiar cu 🐟, căci altfel nu mi explic cum de una am comunicat la telefon pe wattup și fata îmi spunea cu totul altceva.

Acum înțelegeți de ce am pus întrebarea celui care a deschis topicul și de ce am așteptat un răspuns.

Numai bine la toți colegii!

Confunzi fetele.

Fata chiar face totul neprotejat.

Fata despre care ai scris tu e alta o știu.

• Minus 2
  • Super Premium
Postat
La 05.05.2025 la 20:53, Seker a spus:

Fata despre care ai scris tu e alta o știu.

Îmi explici și mie cum ți-ai creat contul acum 27 de minute și tot acum 24 de minute ai postat?  Altfel spus de la crearea contului până la postare a trecut doar 3 minute !!!!

Adică ți-ai creat contul special pentru a-mi răspunde mie?

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, bogcp303 a spus:

Colegul îmi explici și mie cum ți ai creat contul acum 27 de minute și tot acum 24 de minute ai postat?  Altfel spus de la crearea contului până la postare a trecut doar 3 minute !!!!

Adică ți ai creat contul special pentru a-mi răspunde mie?

Da special pentru asta l-am creat.

Văd că mult aberezi pe aici,vorbești doar sa te afli in treabă dar de fapt ești pe lângă.

• Minus 2
  • Super Premium
Postat
La 05.05.2025 la 20:53, Seker a spus:

Confunzi fetele.

Fata chiar face totul neprotejat.

1. Nu confund nici o fată, dacă 🐟 a schimbat fata dar nu și numărul de telefon, asta e altă discuție! Eu sigur am fost la fata cu numărul de telefon din titlul topicului!

2. Nu știu ce face fata acum (NP sau NN)! Eu doar am povestit ce făcea la finele anului trecut!

Nu încerca să schimbi subiectul, eu nu am aparat fata deloc, citește notele și justificarea lor. Tot ce am scris acolo e adevărat 100%!

Văd că te deranjează de fapt altceva ......

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, bogcp303 a spus:

1. Nu confund nici o fată, dacă 🐟 a schimbat fata dar nu și numărul de telefon, asta e alta discuție! Eu sigur am fost la fata cu numărul de telefon din titlul topicului!

2. Nu știu ce face fata acum (NP sau NN)! Eu doar am povestit ce făcea la finele anului trecut!

Nu încerca să schimbi subiectul, eu nu am aparat fata deloc, citește notele și justificarea lor. Tot ce am scris acolo e adevărat 100%!

Văd că te deranjează de fapt altceva ......

Nu-mi bat capul cu tine că e in zadar.

V-am urmarit  un timp din umbra unii sunteți pe lânga rău,habar nu aveți de fetele de pe publi, știți doar sa mergeți la pleașca la fetele de pe forum.

Unu nu am văzut sa testeze o fata noua și să scrie de ea.

• Minus 2

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Pozele sunt ale unei fete care a fost pe la.Brasov ,am fost eu la ea chiar avea 19 ani .Nu are nici o legatura cu ea am vazut anunțul postat pe Suceava si i-am cerut confirmare crezand ca este fata din Brasov  si nu este, .una peste alta este cam teapa poze false 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.