leinaducs Reputație: 479 Postat Mai 6 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Mai 6 Salutare confrati din Brăila și Galați! Fata asta ar vrea să vină și la noi în zona câteva zile. Ar vrea doar să știe dacă este dorita. Are topic pe Buzău, cel atașat, dar am găsit și pe București. Ce spuneți? Am văzut că are servicii bune și recenzii ok. 2
L1viu Reputație: 752 Postat Mai 7 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 7 Nu ar fi rău deloc...am vazut ceva poze cu ea la Rubrica "Poze" si arata bine ... am înțeles ca si la capitolul servicii sta bine ...deci o așteptăm 😉
czr Reputație: 62 Postat Mai 7 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 7 O așteptăm și noi pe submisiva..🤗🤗
leinaducs Reputație: 479 Postat Mai 7 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Mai 7 Da, este o doamna din categoria MILF, care mi a atras atenția atât prin servicii cât și prin abordarea comunicării cu mine, atât cât a fost. Eu zic că dacă vom scrie cât mai mulți aici va veni. 1
alexu' Reputație: 312 Postat Mai 7 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 7 Ar fi o surpriză placuta apariția ei in Braila
baietzelul12 Reputație: 486 Postat Sâmbătă la 19:40 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Sâmbătă la 19:40 Mai vine?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum